Google Reviews   4.6 / 15 reviews 
  • Von Geusauplein 15, 6245 GC, Eijsden
043 - 30 30 600

Aankoop

De aanschaf van een koopwoning is de koop van het hoogste goed in een mensenleven. Dat hoeft niet te betekenen dat u er nachten van moet wakker liggen. Een expert in de arm te nemen bij deze belangrijke stap, maakt u weerbaar en zeker. Een makelaar loopt immers met een andere kijk door de woning. Vaak komen er dan zaken aan het licht waar u zelf niet bij stil staat. Of waar u, heel begrijpelijk, geen kennis van heeft. Informatie vooraf bespaart u narigheid achteraf.

Peter Wetzels Makelaardij helpt u verder bij het maken van de juiste aankoopbeslissing. Wij staan u graag bij in het hele traject van de koop van de woning van uw leven. Samen met u bezichtigen wij het pand, vervolgens toetsen wij de vraagprijs en we onderzoeken het object op wet- en regelgeving. Als alles in orde blijkt, starten wij de onderhandelingsfase met de verkopende partij. Dit doen we allemaal in nauw overleg met u. Als de koop gesloten is, controleren wij of de contracten correct en compleet zijn. U kunt ons ook, indien gewenst, inschakelen voor een gedeelte van deze werkzaamheden.

De eerste stap is natuurlijk het vinden van die ene woning die perfect bij u past. Voor de rest is het simpel; vertrouw op uw intuïtie. En op de dienstverlening van Peter Wetzels Makelaardij.

Aankoop | Peter Wetzels Makelaardij