I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Basterddikkestraat 16

 • Bouwjaar1970
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.105 m²
 • Perceelopp.306 m²
 • Inhoud380 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Goed onderhouden halfvrijstaande woning uit 1970 gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Basterddikkestraat, een brede straat die bebouwd is met halfvrijstaande woningen met ruime voor- en achtertuinen en grote opritten. In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en de Maas met zijn recreatie- en wandelomgeving. Verder ligt de woning gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de basisschool, de oude kern van Eijsden en de uitvalswegen naar Maastricht en A2.

Deze woning biedt voldoende ruimte en mogelijkheden. Zo is de keuken in 2012 vernieuwd en bij de woonkamer betrokken. De woning is in 2011 voorzien van kunststof kozijnen met Hr++ glas en de badkamer is van 2011, evenals de Hr combiketel in eigendom. De garage en kelder zorgen voor voldoende opbergruimte en de drie slaapkamers mogen er ook zijn. Door de grote achtertuin kan de woonkamer uitgebreid worden met een aanbouw zonder afbreuk te doen aan de tuin. Dit is een heel interessante woning met een uitstekende ligging.

Indeling 

Souterrain
- Kelder (4.6 m x 2.7 m) met tegelvloer en toegang tot de kruipruimte. Hier bevindt zich tevens de Hr combiketel uit 2012 in eigendom en witgoedaansluiting. De kelder is bereikbaar vanuit de hal.

Begane grond
- Hal (4.6 m x 2.7 m) met toilet fonteintje en raampje, garderobe, complete meterkast en muurkast. Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer en eerste verdieping.
- Halfopen keuken (2.7 m x 2.6 m) in een hoekopstelling en voorzien van een composiet werkblad, 6 pits gasfornuis met grote hete luchtoven, vaatwasser, koelkast, magnetron, rvs afzuigunit en voldoende opbergruimte in de kastjes en lades. De tuindeur geeft toegang tot het overkapte terras. Daar de muur tussen de woonkamer en keuken weggehaald is heeft men goed contact met de eethoek. 
- Doorzon woonkamer (7.3 m x 3.6 m) voorzien van een lichte travertinvloer. De grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel buitencontact en veel lichtinval. De kamer is netjes gestuuct. 

Eerste verdieping
- De gehele eerste verdieping is voorzien kunststof kozijnen met draaikiepramen. 
- Overloop (2.7 m x 1.2 m) met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De vliering op de tweede verdieping is niet toegankelijk maar kan wel eenvoudig gemaakt worden middels een vlizotrap.
- Slaapkamer 1 (3.6 m x 3.4 m) met rolluik.
- Slaapkamer 2 (3.8 m x 3.6 m).
- Slaapkamer 3 (2.7 m x 2.6 m).
- Badkamer (2.7 m x 2.1 m + 1.7 m x 1.3 m) met ligbad, inbouwcloset en wandmeubel met brede wastafel. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een mechanische afzuiging.

Tweede verdieping
- Bergzolder (7.3 m x 6.4 m) nokhoogte 1.6 meter. Deze is nu niet bereikbaar maar kan teruggebracht worden in de originele staat met het plaatsen van een vlizotrap op de overloop. 

Tuin
- De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met her en der het nodige groen. Naast de tuin ligt de lange oprit van meer dan 16 meter met toegang tot de garage en het poortje met achterom. 
- Grote garage (10.0 m x 3.25 m) met kantelpoort, halfsteens muren en betonvloer. Ruimte genoeg voor de auto, fietsen en gereedschap.
- Achtertuin gelegen op het oosten met het nodige groen en het terras met overkapping. De tuin is goed omsloten en is ruim van opzet. 

Kenmerken
- Bouwjaar 1970
- Inhoud 380 m3 exclusief 90 m3 garage  
- Perceel 306 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 105 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 93 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 12 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 32 m2
- Kunststof kozijnen met Hr++ glas
- Hr Combiketel 2012 in eigendom

Oplevering
- In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal
- Gemeente Eijsden sectie B nummer 2368, groot 3 a en 6 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1970
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.105 m²
 • Perceelopp.306 m²
 • Inhoud380 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag