Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Burg. Wijnandsstraat 52

 • Bouwjaar1989
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.160 m²
 • Perceelopp.228 m²
 • Inhoud455 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1989 gelegen in Eijsden in de Burgemeester Wijnandsstraat. Het woonhuis ligt in de kindvriendelijke woonwijk Poelveld waar zich de basisschool op 300 meter afstand bevindt en waar winkels, wandelgebied en sportaccommodaties op korte afstand liggen. De woning ligt gunstig ten opzichte van Maastricht (10 autominuten), autosnelweg A2 en andere uitvalswegen. De Burgemeester Wijnandsstraat is een brede straat met grotendeels vrijstaande en halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen, groene plantsoenen met bomen en voldoende parkeergelegenheid.

Deze bijzonder sfeervolle woning is door de huidige eigenaren goed onderhouden en verbeterd. Zo is er een nieuwe keuken geplaatst in de aanbouw waardoor er een riante leefkeuken ontstaan is. Tevens zijn de badkamer en het toilet gemoderniseerd. Er is een eikenhouten vloer gelegd beneden en zijn de wanden goed gestuukt. Op zolder is een extra slaapkamer gemaakt met dakkapel en zijn er 11 stuks zonnepanelen geplaatst. Deze zijn geleased en is het de bedoeling dat de koper het leasecontract overneemt. De grote garage met sectionaalpoort biedt veel opbergruimte en kan men genieten van de opnieuw aangelegde tuin met professionele pizzaoven inclusief overkapping en houtopslag. De woning is goed geïsoleerd middels vloer- dak- en muurisolatie. De bovenverdieping heeft helaas nog enkelglas maar daar bevinden zich wel rolluiken. Mooie sfeervolle goed onderhouden woning met een goede ligging nabij basisschool en andere benodigde voorzieningen.

Indeling

Begane grond
- Hal (3.0 m x 2.5 m) inclusief toilet met inbouwcloset fonteintje mechanische ventilatie, meterkast, garderobe en toegang tot geïsoleerde kruipruimte. De hal is voorzien van een eikenhouten vloer en open trap naar eerste verdieping.
- Woonkamer inclusief open keuken met een vloeroppervlak van maar liefst circa 50 m2. De vloer is voorzien van een massief eikenhouten vloer 2017. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime zithoek (4.9 m x 3.1 m) met enkele ramen met veel lichtinval en goed contact met de straat. Aan de achterzijde die in 1998 uitgebouwd is bevindt zich de riante leefkeuken (5.1 m x 1.9 m) met plaats voor een grote eettafel en moderne luxe keuken 2017. De keuken is voorzien van een hardstenen werkblad, Amerikaanse koel/vriescombinatie, combioven, oven, vaatwasser, afzuigunit en keramische kookplaat. De keuken in wit hoogglans heeft verschillende grote lades en kasten met veel opbergruimte. Het middengedeelte (3.2 m x 2.3 m) van de kamer is altijd praktisch voor het plaatsen van een grote kast. Middels de schuifpui komt men op het overdekte terras en tuin. Tevens is de garage bereikbaar vanuit de keuken.
- Garage (7.9 m x 3.15 m) met sectionaalpoort 2018, wasbakje met warm- en koud water, witgoedaansluiting en omvormer van de zonnepanelen. De tuin is bereikbaar via de tuindeur aan de achterzijde van de garage.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar tweede verdieping met vierde slaapkamer.
- Badkamer (3.0 m x 1.8 m) voorzien van inloopdouche, inbouwcloset, wandmeubel met brede wastafel inclusief twee kranen, extra wandkastje, spiegelkastje en designradiator. De badkamer is netjes betegeld.
- Slaapkamer 1 (4.9 m x 3.1 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer, veel kastruimte en rolluik aan het raam.
- Slaapkamer 2 (3.3 m x 2.75 m) ook voorzien van een rolluik.
- Slaapkamer 3 (3.3 m x 2.0 m) met rolluik.
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 4 (4.2 m x 3.3 m) met kasten in de schuinte van het dak, dakkapel breedte 2.8 meter, veluxdakraam, laminaatvloer en toegang tot de ernaast liggende bergruimte.
- Bergruimte met gehuurde Hr combiketel 2017 en witgoedaansluiting.

Tuin
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd met het nodige groen aanwezig. Het plantsoen van de gemeente zorgt voor extra groen in de straat. Voor de garage ligt de ruime oprit.
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten. De tuin is in 2008 opnieuw aangelegd met een nette bestrating en verschillende groene borders. De tuin is goed omsloten. Onder de overkapping (5.0 m x 2.1 m) inclusief zonnescherm kan men genieten van de zelfgebakken pizza's in de professionele stenen pizzaoven. Deze is sfeervol opgesteld onder het pannenafdak. Leuke bijkomstigheid voor de kookliefhebber. 

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1989
- Inhoud 455 m3 inclusief 70 m3 garage
- Perceel 228 m2
- Woonoppervlak 110 m2
- Gebruiksoppervlak 160 m2
- Hr combiketel 2018 gehuurd
- Zonnepanelen 11 stuks geleased (Koper zal bij aankoop van de woning het leasecontract mee over moeten nemen)
- Houten kozijnen deels met dubbel glas
- Energielabel C
- Volledig geïsoleerd

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 5614 groot 2 are en 28 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1989
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.160 m²
 • Perceelopp.228 m²
 • Inhoud455 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag