Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Burg. Wijnandsstraat 84

 • Bouwjaar1988
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.224 m²
 • Inhoud455 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1988 gelegen in Eijsden in de Burgemeester Wijnandsstraat. Het woonhuis ligt in de kindvriendelijke woonwijk Poelveld waar zich de basisschool op 300 meter afstand bevindt en waar winkels, wandelgebied en sportaccommodaties op korte afstand liggen. De woning ligt gunstig ten opzichte van Maastricht (10 autominuten), autosnelweg A2 en andere uitvalswegen. De Burgemeester Wijnandsstraat is een brede straat met grotendeels vrijstaande en halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen, groene plantsoenen met bomen en voldoende parkeergelegenheid. 

Deze mooie woning biedt voldoende leefruimte door de drie grote slaapkamers op de eerste verdieping, de extra vierde kamer met dakkapel op de tweede verdieping, de ruime woonkamer die eventueel uitgebouwd kan worden zonder afbreuk te doen aan de grote tuin en de keuken met ernaast de praktische bijkeuken.Daarbuiten is er voldoende opbergruimte op de zolder en de garage. De eigenaren hebben de woning goed onderhouden en voorzien van 12 stuks zonnepanelen (2018) in eigendom. Leuke woning met een mooie ligging.

Indeling

Begane grond
- Hal (3.0 m x 2.5 m) inclusief toilet met inbouwcloset fonteintje en mechanische ventilatie, garderobe, meterkast en open houten trap. De vloer is voorzien van een parketvloer die doorloopt naar de woonkamer.
- Woonkamer met een zithoek van (5.15 m x 3.4 m) een tussenstuk voor het plaatsen van een grote kast en het eetgedeelte (5.4 m x 2.5 m) met tuincontact. Ook hier is de kamer voorzien van een parketvloer. Verder is de woonkamer voorzien van grote ramen waardoor veel lichtinval en vrij uitzicht aan de voorzijde.
- Half open keuken (2.6 m x 2.0 m) in een l-opstelling met een 4 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigunit en voldoende opbergkastjes. Naast de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (3.15 m x 2.0 m) met keukenkastjes en deur naar garage en deur naar tuin.
- Garage (6.35 m x 2.85 m) met witgoedaansluiting, tuindeur, sectionaalpoort (2016) en geïsoleerd dak. De oprit voor de garage is ook vernieuwd.

Eerste verdieping
- Overloop (3.0 m x 1.9 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar tweede verdieping met vierde slaapkamer. De gehele vloer is voorzien van een parketvloer. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
- Badkamer (1.9 m x 1.9 m) voorzien van een inloopdouche met glazen wand en regenshower, inbouwcloset, brede wastafel inclusief kastje, mechanische ventilatie, designradiator en afgewerkt met spots in het plafond.
- Slaapkamer 1 (5.15 m x 3.4 m) ruim van opzet. De eigenaren hebben de kamer tevens voorzien van een extra wand met daarachter een inloopkast.
- Slaapkamer 2 (3.3 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 3 (3.3 m x 2.1 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 4 (5.3 m x 3.3 m) met dakkapel, aan twee zijdes bergruimte in de schuinte van het dak.
- Bergruimte met omvormer voor de zonnepanelen, witgoedaansluiting, Hr combiketel 2006 in eigendom en centraal mechanisch afzuigsysteem.

Tuin
- Voortuin met vernieuwde oprit. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De brede straat is voorzien van openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het westen. Goed omsloten groene tuin met borders, boom en gazon. Twee terrassen bieden leuke zitmogelijkheden. 

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1988
- Inhoud 455 m3 inclusief 55 m3 garage
- Perceel 224 m2
- Woonoppervlak 110 m2
- Gebruiksoppervlak 155 m2
- Hr combiketel 2006 eigendom
- Zonnepanelen 12 stuks eigendom van 2018
- Houten kozijnen dubbel glas en rolluiken
- Energielabel B
- Volledig geïsoleerd

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 5808 groot 2 are en 24 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1988
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.224 m²
 • Inhoud455 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag