I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Margrietstraat 13

 • Bouwjaar1964
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.117 m²
 • Perceelopp.220 m²
 • Inhoud365 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning gelegen in de Margrietstraat in het centrum van Eijsden. De Margrietstraat ligt op zeer korte afstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer, wandelgebied het Caestertveld, terrasjes en restaurants en de Maas met het veerpontje naar België. Ook zijn de uitvalswegen naar Maastricht en Luik goed bereikbaar en ligt de basisschool op fietsafstand. De Margrietstraat is een open straat met halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen en royale opritten. Zeer interessante buurt om te wonen.

De woning is van 1964. De huidige eigenaren hebben het pand de laatste jaren verbeterd. Het dak is 8 jaar geleden geheel vervangen door een Unidekdak en is er een dakkapel op het dak geplaatst. De muren zijn nageïsoleerd en is er een aanbouw met kunststof schuifpui gemaakt aan de achterzijde. De woonkamer en hal zijn voorzien van vloerverwarming en de totale elektrische installatie is in 2003 vernieuwd. De garage is nageïsoleerd en verbouwd tot salon voor eventueel aan huis gebonden beroep. Naast voldoende leefruimte is er ook gedacht aan bergruimte, deze bevindt zich op zolder, kelder en ruimte achter de garage.

Indeling

Souterrain
- Kelder (3.05 m x 2.1 m) met een hoogte van 2.0 meter. De vloer is betegeld. Tevens bevindt zich hier de verdeler van de vloerverwarming.

Begane grond
- Hal (4.0 m x 2.1 m) voorzien van complete meterkast, toilet met inbouwcloset, garderobe en toegang tot woonkamer en kelder. De hal is voorzien van vloerverwarming.
- Woonkamer (6.5 m x 3.5 m) + aanbouw (5.5 m x 2.25 m). Aan de voorzijde bevindt zich nu de zithoek met goed straatcontact door het grote raam. De eethoek bevindt zich in het middengedeelte maar kan ook makkelijk in de aanbouw geplaatst worden. De naastliggende gesloten keuken kan eventueel bij de kamer betrokken worden door een eenvoudige bouwkundige ingreep. De aanbouw heeft middels een grote kunststof schuifpui goed zicht op de ruime tuin en terras. De woonkamer en aanbouw zijn voorzien van een lichte plavuizenvloer met vloerverwarming. 
- Keuken (2.4 m x 2.1 m) in een u-opstelling en voorzien van een 4 pits gaskookplaat, combioven, vaatwasser, koelkast, apothekerskast en kunststof werkblad. Een raam geeft uitzicht op de oprit.
- De garage (5.3 m x 2.4 m) is omgebouwd tot een salon met warm- en koudwateraansluiting, tegelvloer, gestuukte wanden, elektrisch groepenkastje en spots in het plafond. De voorzijde is voorzien van een halletje en kozijn met inloopdeur. Deze ruimte is multifunctioneel en kan dienen als aan huis gebonden bedrijf of bergruimte of als garage voor de fietsen en motor. Achter de garage bevindt zich de berging.
- Berging (4.6 m x 2.7 m) met tegelvloer en witgoedaansluiting.
- Berging 2 (2.7 m x 1.1 m) handig voor het opbergen van het tuingereedschap.

Eerste verdieping
- Overloop (4.0 m x 0.85 m) met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en tweede overloop met trap van de tweede verdieping.
- Badkamer (2.5 m x 2.05 m) met ligbad, tweede toilet, wandmeubel met wastafel en kiepraam met rolluik.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.5 m) met voldoende lichtinval, kozijnen met enkel glas en rolluiken.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 2.5 m) met voldoende lichtinval, kozijnen met enkel glas en rolluiken.
- Slaapkamer 3 bevindt zich eventueel op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Zolder met vaste trapladder, brede dakkapel 2.8 meter voorzien van draaikiepramen en rolluiken. De nokhoogte bedraagt 1.9 meter. De zolder zou eventueel als derde slaapkamer kunnen dienen en is tevens voorzien van bergruimte met de gehuurde Hr combiketel 2010. Het dak is geheel vernieuwd met Unidekplaten.

Tuin
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd met ernaast een mooi bestraatte lange oprit.
- Achtertuin gelegen op het zuiden. De tuin is goed omsloten door de houten schuttingen en de garage. De tuin en terras zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een groenborder.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1964
- Inhoud 365 m3 exclusief 85 m3 garage en berging
- Perceel 220 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 117 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 90 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig  27 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 28 m2
- Houten/kunststof kozijnen met deels dubbel glas en rolluiken
- Hr Combiketel gehuurd 2010
- Deels vloerverwarming op begane grond

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 3201, groot 5 are 59 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1964
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.117 m²
 • Perceelopp.220 m²
 • Inhoud365 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag