Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Putstraat 3

 • Bouwjaar1948
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.110 m²
 • Perceelopp.170 m²
 • Inhoud395 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1948 liggende aan een rustige eenrichtingsweg met voldoende parkeergelegenheid. Op zeer korte afstand ligt natuurgebied de Eijsder Beemden met de Maas en diverse weilanden met fruitbomen. Tevens ligt het openbaar vervoer op 300 meter afstand en ligt de woning centraal tussen Eijsden en Maastricht (fietsafstand 7 kilometer). Tevens ligt de woning op korte afstand van de basisschool. 

De huidige eigenaar heeft de woning in 2008 aangekocht en sindsdien de woning goed onderhouden en verbeterd. Zo is er in 2010 een volledig nieuw dak geplaatst, is er deels opnieuw gestuukt, de cv ketel is vervangen door een Hr combiketel in eigendom, de badkamer is deels vernieuwd, de voortuin en oprit is aangepakt en is er een nieuwe schutting geplaatst. De kozijnen zijn van kunststof en ze zijn voorzien van isolerend glas. De woning biedt voldoende gebruiksoppervlak door de sfeervolle l-living, leefkeuken, bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer, kelder en zolder. Leuke woning voor een nette prijs. Daarbij ligt de woning aan de rand van het dorp tegen het natuurgebied aan en gunstig ten opzichte van Eijsden en Maastricht.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.4 m x 1.8 m) met een hoogte van 1.8 meter. De vloer is betegeld. Altijd handig als provisiekelder of aansluiting van witgoedapparatuur. De kelder is bereikbaar vanuit de hal.

Begane grond
- Hal (4.4 m x 2.0 m) met ruimte voor een garderobe. De vloer is voorzien van een laminaatvloer. Verder is er toegang tot de meterkast, houten trap naar eerste verdieping, kelder en woonkamer.
- Woonkamer (7.0 m x 4.0 m + 2.5 m x 2.0 m) l-living met meer dan voldoende ruimte aan de achterzijde voor een grote eethoek met dubbele deur en groot raam uitkomend op het terras en aan de voorzijde een ruime zithoek met aan twee zijden een raam met goed straatcontact en veel lichtinval. Ook hier is de vloer voorzien van een laminaatvloer. Sfeervolle indeling met verrassend veel ruimte. Naast de woonkamer ligt de gesloten keuken.
- Keuken (3.7 m x 3.1 m) gelegen in de aanbouw (7.2 m x 3.1 m). De l-keuken is voorzien van 5 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en voldoende opbergkastjes. De keuken heeft een tuindeur aan de voorzijde en achtertuin.
- Aan de voorzijde bevindt zich het toilet met inbouwcloset en fonteintje en aan de achterzijde de bijkeuken.
- Bijkeuken (3.1 m x 1.7 m) met witgoedaansluiting en Hr combiketel in eigendom 2019.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en zolder via vlizotrap. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Badkamer (2.5 m x 2.1 m) voorzien van ligbad, inbouwcloset, brede wastafel en draaikiepraam.
- Slaapkamer 1 (3.5 m x 3.4 m) netjes afgewerkt en voorzien van draaikiepraam.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.4 m).

Tweede verdieping
- Bergzolder toegankelijk via de vlizotrap. De hoogte bedraagt 1.25 meter en is voorzien van een nieuw geïsoleerd dak. Prima voor het opbergen van spullen.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen, paadje naar de voordeur en oprit voor de auto. De straat is voorzien van openbare parkeerhavens.
- Achtertuin, goed omsloten en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1948
- Inhoud 395 m3 
- Perceel 170 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 110 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 103 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 7 m2
- Kunststof kozijnen met dubbel glas 
- Hr Combiketel in eigendom 2019
- Energielabel D
- Volledig dak woning vernieuwd in 2010

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie A 1592, groot 1 are 70 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1948
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.110 m²
 • Perceelopp.170 m²
 • Inhoud395 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag