Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Verdistraat 14

 • Bouwjaar1968
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.303 m²
 • Inhoud510 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers4 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande levensloopbestendige hoekwoning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Verdistraat, een brede "groene" straat die bebouwd is met halfvrijstaande woningen en vrijstaande patiobungalows. Op korte afstand liggen alle benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer, het winkelcentrum en basisschool. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden met zijn ambachtelijke winkels en restaurantjes. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en autosnelweg A2.

Deze woning biedt door de aanbouw, gerealiseerd in 1980 en de hoge zolder, veel mogelijkheden. De aanbouw aan de zijkant van het huis kan multifunctioneel gebruikt worden. De tweede badkamer op de begane grond en de grote slaapkamer zorgen voor de levensloopbestendigheid van de woning. Een ideale situatie voor wat oudere of hulpbehoevende mensen. Ook de gunstige locatie nabij alle voorzieningen helpen hier aan mee. Verder kan de aanbouw eventueel fungeren als werkruimte, speelruimte voor de kids of voor het houden van een aan huis gebonden beroep. De aanbouw is tevens voorzien van een eerste verdieping waar ook nog een leefruimte gecreëerd kan worden. Ook de zolder van de oorspronkelijke woning biedt mogelijkheden voor het maken van een extra leefruimte c.q. slaapkamer. De nokhoogte bedraagt hier 2.35 meter. Een mooie hoogte voor het plaatsen van een dakkapel. Een interessante mooie hoekwoning met mogelijkheden gelegen op een  zeer goede locatie. De woning dient alleen nog gemoderniseerd te worden.

Indeling

Begane grond
- Hal (3.7 m x 2.4 m) met toegang tot het toilet, meterkast, woonkamer, keuken en trap naar eerste verdieping. De hal is ruim van opzet en voorzien van garderobe.
- Woonkamer (7.9 m x 3.8 m) doorzonkamer met aan de achter- en voorzijde grote ramen waardoor veel lichtinval en goed contact met de tuin en de straat met tegenoverliggend groen plantsoen. De woonkamer is voorzien van radiatoren, een gaskachel en een parketvloer. Naast de woonkamer ligt de keuken, die eventueel bij de kamer betrokken kan worden.
- Keuken (4.0 m x 2.4 m) voorzien van een keramische kookplaat, oven en enkele opbergkastjes. Ook de keuken is ruim van opzet en biedt ruimte voor een ontbijttafel. De opbergkast onder de trap is altijd handig. Vanuit de keuken kan men middels de tuindeur naar buiten. Via de keuken is er toegang tot de naastliggende slaapkamer c.q. multifunctionele ruime en badkamer.
- Multifunctionele ruimte (4.8 m x 3.2 m) met een eigen uit- toegang vanuit de tuin. Ideaal voor een aan huis gebonden beroep. Ernaast ligt de badkamer.
- Badkamer (3.2 m x 2.1 m) geheel betegeld en voorzien van een toilet, ligbad met douchekop, wandmeubel met wastafel en kastje en witgoedaansluiting.
- Garage (6.0 m x 3.0 m) halfsteens en voorzien van een elektrische rolpoort. De garage heeft een eigen oprit.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot vier slaapkamers, doucheruimte en zolder middels de vlizotrap. Er zijn mogelijkheden om een vaste trap te maken naar de zolder.
- Doucheruimte (2.8 m x 1.4 m) met derde toilet, douchebak en wastafel. 
- Slaapkamer 1 (3.8 m x 3.1 m).
- Slaapkamer 2 (3.8 m x 3.1 m).
- Slaapkamer 3 (3.1 m x 2.4 m).
- Slaapkamer 4 (3.1 m x 2.4 m) met toegang tot de eerste verdieping van de aanbouw. (Bergzolder)
- Bergzolder (6.6 m x 3.2 m). Mooie extra ruimte die eventueel bij extra daglichttoetreding als leefruimte kan fungeren. (Werkkamer).

Tweede verdieping
- Zolder (7.9 m x 6.3 m) met een nokhoogte van 2.35 meter. Bij het realiseren van een vaste trap liggen hier ook mogelijkheden om een extra leefruimte c.q. slaapkamer te maken inclusief dakkapel. Tevens bevindt zich hier de gehuurde Hr combiketel.

Tuin
- Groene voortuin met gazon. In de brede open straat kan men vrij parkeren.
- Achtertuin gelegen op het zuiden, goed omsloten door een groene heg en voorzien van achterom. Naast de tuin ligt de lange oprit naar de garage.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1968, aanbouw zijkant uit 1980
- Inhoud 510 m3 exclusief 50 m3 garage  
- Perceel 303 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 155 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 120 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 35 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 18 m2
- Kunststof kozijnen dubbel glas 
- Hr Combiketel gehuurd
- Energielabel is aangevraagd maar nog niet ontvangen
- Geschikt voor levensloopbestendigheid (badkamer en slaapkamer op begane grond)
- Deze woning dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 1704, groot 3 are 3 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1968
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.303 m²
 • Inhoud510 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers4 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag