Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Wethouder Broersstraat 14

 • Bouwjaar1950
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.125 m²
 • Perceelopp.224 m²
 • Inhoud345 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met ruime tuin en garage gelegen op een goede ligging nabij de basisschool en op loopafstand van winkelcentrum, openbaar vervoer, sportvelden en wandelgebied. Deze omgeving ligt centraal ten opzichte van de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld en het centrum van Eijsden.

De woning is van 1950 en is door de huidige eigenaar vanaf 2016 grotendeels opgeknapt en gemoderniseerd. Zo zijn alle muren gestuukt, plafonds en binnendeuren vernieuwd. Alle elektra inclusief meterkast en leidingen zijn vervangen waarbij er een Hr combiketel in eigendom 2016 geplaatst is. De keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd en zijn er twee grote slaapkamers gemaakt. De zoldervloer is geïsoleerd en de keuken met bijkeuken in de aanbouw zijn geïsoleerd. De kozijnen zijn van kunststof met isolerend glas (op de eerste verdieping na). De tuin op het zuiden is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Al met al een hele leuke woning die grotendeels gemoderniseerd en netjes onderhouden is.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.3 m x 1.8 m) toegankelijk vanuit de kamer.

Begane grond
- Hal (2.0 m x 2.0 m) met trap naar eerste verdieping en toegang tot woonkamer en toilet.
- Toilet (1.75 m x 0.8 m) geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en raampje. Achter één wand bevindt zich de Hr combiketel Nefit 2016 in eigendom.
- Woonkamer circa 30 m2 met een open doorgang naar de aangebouwde keuken. De kamer is ruim van opzet en biedt dan ook veel ruimte voor een zit- en eethoek. De dubbele tuindeur geeft toegang tot het terras. De vloer is voorzien van een laminaatvloer. Ook de kamer is weer heel netjes afgewerkt en voorzien van lichtspots.
- Keuken (3.7 m x 2.7 m) met groot kuststof werkblad, keramische 4 pits kookplaat, grote oven, koelkast vaatwasser, rvs afzuigunit en voldoende opbergruimte in de laden en kastjes. De keuken is bijzonder ruim van opzet met een groot raam en tuindeur uitkomend op het terras. Achter de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (2.7 m x 1.4 m) met witgoedaansluiting, extra plek voor een extra koelkast en draaikiepraam. Altijd handig!! 
- Garage (4.6 m x 2.75 m) met ruime oprit.

Eerste verdieping
- Overloop (2.0 m x 2.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap.
- Badkamer (2.5 m x 2.0 m) met inloopdouche, toilet, brede wastafel, afzuiging, raam en geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (3.3 m x 3.25 m) goed afgewerkt en voorzien van spots, tv aansluiting en rolluik.
- Slaapkamer 2 (3.3 m x 3.25 m) idem goed afgewerkt en voorzien van rolluik.
- Slaapkamer 3 (2.2 m x 2.0 m).

Tweede verdieping
- Bergzolder (6.5 m x 5.4 m) met een nokhoogte van 1.7 meter. De vloer van de zolder is geïsoleerd.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met ernaast de grote oprit naar garage en achterom.
- Achtertuin gelegen op het zuiden, ook onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is goed omsloten. Het terras is voorzien van een zonnescherm.

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1950
- Inhoud 345 m3
- Perceel 224 m2
- Woonoppervlak 85 m2
- Gebruiksoppervlak 125 m2
- Hr combiketel eigendom 2016
- Grotendeels kunststof kozijnen met isolerend glas (benedenverdieping), houten kozijnen enkel glas met rolluiken (eerste verdieping)
- Is grotendeels gemoderniseerd

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 4047 groot 2 are en 24 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1950
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.125 m²
 • Perceelopp.224 m²
 • Inhoud345 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag