I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Sint Geertruid

Schoolstraat 31

 • Bouwjaar1968
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.123 m²
 • Perceelopp.254 m²
 • Inhoud450 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1968 met ruime tuin, garage en aangebouwde serre. De woning ligt in het dorp Sint Geertruid nabij de basisschool, enkele winkels, openbaar vervoer en uitvalsweg naar Maastricht. Een unieke ligging in het mooie dorp Sint Geertruid. Het dorp heeft, samen met zijn buurtschappen en gehuchten circa 1420 inwoners. Wil men genieten van de groene omgeving dan kan dat in het nabij liggende Savelsbos en de omliggende uitgestrekte landerijen. Sint Geertruid is een mooie plek om te wonen!

De woning is in de loop der jaren goed onderhouden en verbeterd. De muren zijn 7 jaar geleden geïsoleerd, de Hr combiketel is van 2013 en er zijn kunststof kozijnen geplaatst met dubbel glas. Er is een serre aangebouwd, de keuken is bij de woonkamer betrokken en het toilet badkamer en keuken zijn van 2010. De garage is voorzien van een elektrische rolpoort en het dakleer van de garage is pas een paar jaar oud. De zolder is voorzien van een vlizotrap maar er liggen mogelijkheden voor een vaste trap en extra slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping. De ruime tuin is ook een groot pluspunt. Leuke woning met een rustige ligging.

Indeling

Begane grond
- Hal (4.1 m x 1.95 m) voorzien van upstairs trap, meterkast, trapkast, toilet met zwevend closet fonteintje en mechanische ventilatie. De hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken.
- Woonkamer (7.4 m x 3.55 m) met open keuken (3.15 m x 2.15 m) hebben een vloeroppervlak van 33 m2. De woonkamer is voorzien van een parketvloer en aan de voor- en achterzijde grote ramen met zicht op straat en serre aan achterzijde. De voormalige gesloten keuken is 10 jaar geleden bij de woonkamer betrokken waardoor er extra veel ruimte ontstaan is voor een grote eethoek. Ook aan de voorzijde is er voldoende plek voor een ruime zithoek. De balkjes aan het plafond geven de woonkamer extra sfeer.
- Keuken (3.15 m x 2.15 m) voorzien van een kunststof werkblad, vier pits gaskookplaat, grote hetelucht oven, vaatwasser, koelkast en voldoende opbergkastjes. De vloer is netjes betegeld. Vanuit de keuken is de serre bereikbaar.
- Serre (5.5 m x 3.4 m) voorzien van schuifpui en optimaal contact met de tuin. De serre geeft toegang tot de garage, tuin en oprit aan de zijkant van de woning.
- Garage (8.15 m x 2.5 m), uitgebouwd en voorzien van een elektrische rolpoort en tegelvloer. Het dak is enkele jaren voorzien van nieuwe dakbedekking. De garage is halfsteens.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en zolder middels vlizotrap. Hier liggen mogelijkheden voor het maken van een vaste trap naar de zolder.
- Badkamer (2.0 m x 2.0 m) met inbouwcloset, douchecabine, wandmeubel met wasbak en grote spiegel en raam. Deze ruimte is geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (3.65 m x 3.6 m) met kastruimte.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 3.05 m).
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 2.5 m). Hier staat momenteel de witgoedapparatuur. De slaapkamers zijn voorzien van kunststof draaikiep ramen.
- Slaapkamer 4 eventueel na verbouwing op tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Ruime bergzolder met een nokhoogte van 2.1 meter. Hier bevindt zich de Hr combiketel 2013 in eigendom Nefit.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd. De oprit geeft ruimte voor het parkeren van twee auto's.
- Achtertuin gelegen op het noorden en voorzien van gazon en het nodige groen. De tuin biedt voldoende privacy.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1968
- Inhoud 450 m3 inclusief 55 m3 garage  
- Perceel 254 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 123 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 103 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig  20 m2
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Geïsoleerde muren
- Hr Combiketel 2013 eigendom

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Sint Geertruid sectie A 2344, groot 2 are 54 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1968
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.123 m²
 • Perceelopp.254 m²
 • Inhoud450 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag