Gratis waardebepaling
Verkocht

Wijlre

Pastoor Maessenstraat 3

 • Bouwjaar2002
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.165 m²
 • Perceelopp.217 m²
 • Inhoud550 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Levensloopbestendige woning gelegen in het kerkdorp Wijlre. De woning ligt op korte afstand van de basisschool, de supermarkt, de warme bakker, het openbaar vervoer en verdere benodigdheden. Voor alle benodigdheden kan men eventueel nog terecht in het naburig gelegen Gulpen. Wijlre ligt in het glooiende landschap met het riviertje de Kleine Geul. Deze, met daarbij het mooie groen landschap is te bewonderen vanuit de woonkamer en het terras van de woning. Altijd handig is de doorgaansweg naar Valkenburg en de goede verbinding richting Maastricht en Heerlen.

De woning is gebouwd in 2002 en zodoende optimaal geïsoleerd en afgewerkt met duurzame materialen. De huidige bewoners hebben de woning zeer goed onderhouden en kan dan ook als instapklaar betiteld worden. De grote pluspunten van het huis zijn de vier aanwezige slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer zich op de begane grond bevindt. Tevens zijn er twee badkamers. Ook één daarvan bevindt zich op de begane grond. Ideale indeling voor mensen die al wat ouder zijn en een levensloopbestendige woning zoeken of voor mensen die de ruimte beneden gebruiken voor een aan huis gebonden beroep of werkruimte. Verder biedt de woning veel woonoppervlakte. De grote woonkamer met keuken zijn maar liefst circa 55 m2 groot, met daarbij een geweldig uitzicht en veel lichtinval. De grote garage en de zolder zorgen voor voldoende opbergruimte. Bijzonder mooie woning die op een speelse manier is ingedeeld.  

Indeling

Begane grond
- Hal (4.3 m x 1.9 m + 2.8 m x 1.1 m). Bijzonder ruim met toegang tot de slaapkamer, toilet, badkamer, garage, complete meterkast en keuken met woonkamer. De dorpelloze vloer is voorzien van een lichte plavuizenvloer. Goed afgewerkte ruimte met veel lichtinval.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 3.1 m) met draaikiepraam inclusief rolluik, tv aansluiting en plavuizenvloer.
- Badkamer (3.5 m x 3.0 m) inclusief ligbad, inloopdouche, wastafel met grote spiegel, mechanische ventilatie en opbergkast waar de Hr combiketel in eigendom is opgesteld.
- Apart toilet met inbouwcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
- Garage (6.0 m x 3.2 m) met toegang tot de patiotuin. De garage is voorzien van een tegelvloer, sectionaalpoort met afstandsbediening, wasbak en
witgoedaansluiting.  Aan de voorzijde van de garage liggen twee parkeerplekken in eigendom.
- Keuken (4.1 m x 2.7 m) in l-opstelling met grote oven, magnetron, koelkast (nieuw), vaatwasser (nieuw), 4 pits keramische kookplaat en voldoende opbergruimte. Vanuit de keuken is de patiotuin goed zichtbaar en direct toegankelijk. De keuken met ruime eethoek en woonkamer lopen op een speelse manier in elkaar over. Bijzonder mooie lichte ruimte met schitterend uitzicht over het glooiende landschap.
- Eethoek (4.5 m x 2.8 m) met plaats voor een ruime eettafel.
- Woonkamer (5.5 m x 5.5 m) met zicht op de achterliggende patiotuin en aan de voorzijde de grote schuifpui uitkomend op het grote brede terras met uitzicht. De open Beukenhouten trap past goed bij de lichte ruimte. Een zithoek van 30 m2 is zeker royaal te noemen. Ook hier is de afwerking weer uitstekend.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en hardhouten draaikiepramen met Hr++ glas.
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 2.6 m).
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 2.9 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.
- Badkamer 2 (2.2 m x 1.7 m) inclusief toilet, douche, wastafel en raampje. Altijd handig een tweede badkamer voor de kids of logés.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 4 of werkkamer (4.6 m x 3.7 m). Enkele kasten bevinden zich in de schuinte van het dak. De afmetingen van de zolder bedragen 5.5 m x 5.5 m met een nokhoogte van 3.2 meter. Het dak is optimaal geïsoleerd en voorzien van enkele Veluxdakramen met zonneschermen.

Tuin 
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd. Op het eigen perceel bevinden zich twee parkeerplekken.
- Patiotuin (5.0 m x 4.1 m) waar men grotendeels van de dag kan genieten van de zon. De tuin biedt 100% privacy. De tuin is toegankelijk vanuit de keuken/woonkamer en de garage.
- Voortuin, middels een grote schuifpui vanuit de woonkamer komt men op het terras (8.5 m x 4.0 m) omsloten door een groene heg. Hier is het fijn vertoeven onder elektrisch bedienbaar zonnescherm. Vanaf het terras gelegen op het zuidwesten heeft men een bijzonder mooi uitzicht op het glooiende landschap.

Kenmerken
- Bouwjaar 2002
- Inhoud 550 m3 inclusief 70 m3 garage
- Perceel 217 m2
- Woonoppervlak 135 m2
- Gebruiksoppervlak 165 m2
- Volledig geïsoleerd 
Energielabel A

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Wijlre sectie D 3897 groot 2 a en 17 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 
Overige specificaties

 • Bouwjaar2002
 • Type2-onder-1-kap
 • Gebruiksopp.165 m²
 • Perceelopp.217 m²
 • Inhoud550 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag