Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Wilhelminastraat 7A

 • Bouwjaar1953
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.0 m²
 • Inhoud500 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Bijzonder sfeervol en ruim appartement (dubbele bovenwoning) uit 1953. De woning is gelegen in het centrum van Eijsden nabij het kasteel. Op enkele honderden meters bevinden zich de achterliggende weilanden en natuurgebied het Caestertveld. Deze omgeving is dan ook de plek bij uitstek om even lekker te wandelen. Verder ligt het winkelcentrum, openbaar vervoer en andere benodigdheden op korte afstand. Eijsden is een dorp waar het goed vertoeven is door de mooie omgeving en culturele saamhorigheid. Eijsden ligt zeer gunstig ten opzichte van Maastricht en uitvalswegen richting Eindhoven, Aken en Luik.

Deze bijzondere ruime bovenwoning biedt veel leefcomfort door het grote gebruikersoppervlak van maar liefst 185 m2. Dit oppervlak is onderverdeeld in een riante woonkamer van 45 m2, leefkeuken van 30 m2, drie slaapkamers met mogelijkheid tot vier kamers, badkamer en voldoende berging. Ook het ruime terras van 55 m2 ontbreekt niet. Het appartement is verbouwd in 2011, daarbij zijn de gevels en dak geïsoleerd, eiken vloeren zijn gelegd, keuken en badkamer vernieuwd en totale elektra vervangen, gevels gereinigd en opnieuw gevoegd. Er zijn hardhouten kozijnen geplaatst met isolerend glas en de binnenmuren zijn volledig glad gestuukt. Ideale woning voor mensen die ruim willen wonen zonder behoefte aan een tuin.

Indeling

Begane grond
- Hal (3.6 m x 1.4 m) met meterkast en toegang tot berging (3.6 m x 1.4 m) met witgoedaansluiting en ideaal voor de stalling van de fietsen.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang naar toilet, woonkamer en leefkeuken en trappenhuis naar tweede verdieping. De eerste verdieping is geheel voorzien van een eikenhouten parketvloer.
- Woonkamer (7.7 m x 5.9 m) met houtkachel, veel lichtinval door de ramen aan drie zijdes van de kamer. Dit komt doordat het appartement deel uitmaakt van een hoekwoning. Daardoor is het uitzicht op straat ideaal en kan men op meerdere plekken genieten van het uitzicht. Aan de achterzijde bevindt zich de dubbel deur naar groot terras. De kamer heeft buiten de mooie lengte ook een grote breedte van maar liefst 7.7 meter en een totaal oppervlak van 45 m2. Ideale ruimte voor een grote zit- en eethoek. Middels twee muuropeningen heeft men toegang tot de keuken.
- Leefkeuken (7.7 m x 3.95 m) gelegen aan de voorzijde van het appartement met ook hier weer veel straatcontact door onder andere de dubbele balkondeur. De keuken met een oppervlak van maar liefst 30 m2 is voorzien van een kookeiland, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. De keuken biedt voldoende opbergruimte. Daarbuiten is er een extra bergkast in de keuken. Naast de keuken bevindt zich nog een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als speelhoek voor de kinderen, computerruimte of zitplek. (3.75 m x 2.75 m).
- Terras (9.3 m x 5.8 m) met maar liefst een oppervlak van circa 54 m2. Ideale grootte voor een ruime loungeset en barbecue.

Tweede verdieping 
- Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, badkamer, hobbyruimte, berging (wasruimte) en apart tweede toilet.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.5 m) voorzien van eikenhouten vloer, dakkapel, tv aansluiting en toegang tot badkamer.
- Badkamer 4.0 m x 3.0 m) met aparte inloopdouche, ligbad, brede wastafel en Veluxdakraam.
- Slaapkamer 2 (3.2 m x 3.0 m) met dakkapel.
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 2.6 m) met dakkapel.
- Hobbyruimte (5.9 m x 4.4 m) met Velux dakraam. Deze ruimte is middels een kleine verbouwing in te richten als extra slaapkamer met extra berging.
- Bergruimte c.q. cv ruimte, wasruimte met witgoedaansluiting en gehuurde Hr combiketel uit 2011.

Kenmerken
- Bouwjaar 1953, volledig verbouwd en gemoderniseerd in 2011
- Inhoud 500 m3 
- Woonoppervlak 160 m2
- Gebruiksoppervlak 185 m2
- Hr Combiketel 2011 gehuurd
- Hardhouten kozijnen met isolerend glas 
- Dak- muur - en vloerisolatie
- Gezonde VVE maandelijkse bijdrage €287,- dit is inclusief - Opstalverzekering, voorschot stookkosten, voorschot elektra, voorschot water, voorschot (groot) onderhoud. 
  Aanwezig zijn een meerjaren onderhoudsplan en een reservefonds.

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 6570 A3. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1953
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.0 m²
 • Inhoud500 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag