Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Kruisstraat 2

 • Bouwjaar1962
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.705 m²
 • Inhoud670 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande karakteristieke splitlevel bungalow met grote tuin gelegen op een toplocatie in Eijsden. De woning ligt in het centrum van Eijsden nabij het kasteel. Op enkele honderden meters bevinden zich de achterliggende weilanden en natuurgebied het Caestertveld. Deze omgeving is dan ook de plek bij uitstek om even lekker te wandelen. Verder ligt het winkelcentrum, openbaar vervoer en andere benodigdheden op korte afstand. Eijsden is een dorp waar het goed vertoeven is door de mooie omgeving en culturele saamhorigheid. Eijsden ligt zeer gunstig ten opzichte van Maastricht en uitvalswegen richting Eindhoven, Aken en Luik.

De woning biedt veel leefcomfort door de grote ruimtes. Zo is de woonkamer samen met de aangebouwde keuken circa 50m2. De drie slaapkamers en complete badkamer zijn ook ruim van opzet. Daarbij is de woning geheel onderkelderd met mogelijkheden voor hobby- opslag of werkruimte. De slaapkamers en badkamer liggen qua niveau een halve trap hoger (splitlevel) waardoor levensloopbestendigheid makkelijk gerealiseerd kan worden. De huidige eigenaar heeft de woning nog verbeterd door 26 stuks zonnepanelen te plaatsen. Deze zijn geleased. Het leasecontract dient door de koper overgenomen te worden. Daarnaast zijn er nieuwe kunststof kozijnen geplaatst met Hr+++ glas in 2019. De badkamer is van 2019 en de keuken van 2015. De meterkast is uitgebreid en ook voorzien van krachtstroom. De woning heeft een karakteristieke afwerking en indeling. Ook de buitenzijde geeft karakter. Verder zijn de riante groene tuin met aanwezigheid van garage en carport en de  toplocatie in Eijsden grote pluspunten. 

Indeling 

Souterrain
- Vier kelderruimtes bestaande uit:
- Cv gedeelte (2.2 m x 2.1 m) met Hr combiketel uit 2019 gehuurd. 
- Wasruimte (4.1 m x 3.9 m) met witgoedaansluiting.
- Kelder (5.4 m x 4.1 m) tussengedeelte met toegang tot hobbyruimte middels dubbele houten deur.
- Hobbyruimte (6.0 m x 4.0 m). De kelders liggen deels boven het maaiveld en zijn deels voorzien van daglichttoetreding.

Begane grond
- Hal (7.0 m x 2.0 m) voorzien van een Travertinvloer, complete meterkast, toilet met fonteintje en afzuiging, enkele traptreden naar souterrain en enkele traptreden naar slaapkamers. Verder is de hal ruim genoeg voor een garderobe. Boven de hal en een deel van de woonkamer bevindt zich de bergzolder.
- Woonkamer (7.8 m x 4.3 m + 2.0 m x 2.0 m) en open keuken gelegen in de aanbouw (3.9 m x 3.2 m) samen circa 50 m2 groot. Middels enkele grote ramen en twee openslaande deuren uitkomende op een van de buitenterrassen is er goed tuincontact en voldoende lichtinval. De woonkamer heeft een breedte van maar liefst 4.3 meter. Hierdoor is er ruimte voor een grote zit- en eethoek. De schouw met open haard en houten balken in het plafond zorgen voor sfeer. De woonkamer loopt mooi over naar de leefkeuken.
- Leefkeuken (3.9 m x 3.2 m) uit 2015 met zicht op tuin en uitgang naar terras. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een houten werkblad, cookerkraan, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, oven en stoomoven, rvs afzuigunit en voldoende opberglades en kastjes. De bar met krukken passen er goed bij.

Eerste verdieping
- Overloop (8.0 m x 1.0 m) naar drie slaapkamers en badkamer. 
- Badkamer (3.0 m x 3.0 m) uit 2019 is voorzien van een ligbad, inloopdouche, inbouwcloset, wandmeubel met brede wastafel twee kranen en lades, grote spiegel en radiator.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 3.0 m) met draaikiep ramen.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 3.0 m) met een deur naar de inloopcloset en achterliggende slaapkamer 3. Middels een eenvoudige bouwkundige ingreep is slaapkamer 3 ook via de overloop te bereiken.
- Inloopcloset (4.0 m x 1.2 m).
- Slaapkamer 3 (4.6 m x 4.0 m) met grote ramen en tuindeur naar tuin.

Bijgebouwen
- Garage (5.35 m x 4.0 m) gemetseld en voorzien van spouw. De garage is goed bereikbaar.
- Dubbele carport (6.0 m x 5.1 m). 

Tuin
- Voortuin met plek voor het parkeren van twee auto's. Een hoge schutting met toegangspoort staat tussen de voor- en achtertuin.
- Achtertuin gelegen op het zuiden is voorzien van enkele terrassen, overkapping, jacuzzi, en toegangsweg naar de garage. De tuin is goed omsloten.

Kenmerken
- Bouwjaar 1962
- Perceel 705 m2
- Inhoud 670 m3 exclusief 65 m3 garage en 80 m3 dubbele carport
- Totaal inpandige oppervlakte 200 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 130 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 70 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 50 m2
- Kunststof kozijnen 2018 met Hr +++ glas
- Hr combiketel 2018 gehuurd
- 26 stuks zonnepanelen 2018 geleased (leasecontract dient door de koper overgenomen te worden)
- Energielabel is aangevraagd maar nog niet ontvangen 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4125 
Gemeente Eijsden sectie D 6279 totale oppervlak 7 are en 5 ca 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1962
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.705 m²
 • Inhoud670 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag