Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Marathon 3

 • Bouwjaar1976
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.285 m²
 • Perceelopp.905 m²
 • Inhoud855 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers3 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande semibungalow op een ruim perceel gelegen op een zeer goede locatie nabij alle voorzieningen in de kern van Eijsden. De woning is rustig gelegen in een straat met vrijstaande woningen en ligt op enkele honderden meters van de Maas met natuurgebied, maar ook op enkele honderden meters van het winkelcentrum en het openbaar vervoer. Tevens zijn de uitvalswegen naar Maastricht goed en snel bereikbaar.

De woning is ruim van opzet en is levensloopbestendig ingedeeld. Zo is er de riante woonkamer met gesloten keuken en de drie slaapkamers, twee badkamers en bijkeuken die zich allemaal op de begane grond bevinden. Het vloeroppervlak van de begane grondvloer bedraagt dan ook maar liefst 160 m2. Aan bergruimte ontbreekt het ook niet. De kelder met garage en de grote zolderverdieping geven veel bergruimte. Voor de grote gezinnen of de hobbyist liggen er mogelijkheden om op zolder nog twee slaapkamers te maken. Het totale vloeroppervlak bedraagt  285 m2. De woning biedt veel sfeer en is goed onderhouden. Ondanks dat, dient de woning gemoderniseerd te worden. De tuin ligt rondom de woning met verschillende plekken en terrassen waar men op elk moment van de dag kan genieten van de zon.

Indeling

Souterrain 
- Garage (11.1 m x 3.0 m) met elektrische rolpoort en aanwezigheid van warm- en koud water en witgoedaansluiting. De toegang tot de garage vindt plaats via de achterliggende straat "Het Stenen Muurtje", waar voor de poort een brede oprit ligt. Naast de garage liggen twee kelders.
- Kelder 1 (3.7 m x 2.4 m) mooie opslagruimte met toegang tot de kruipruimte.
- Kelder 2 (3.7 m x 1.4 m) cv ruimte met de Hr combiketel Nefit 2011 in eigendom. Vanuit de kelder is er toegang tot de begane grond.

Begane grond
- Hal (5.0 m x 2.1 m) ruim van opzet en toegang tot het toilet met wc wastafel en douche, meterkast, garderoberuimte en woonkamer. De hal ligt centraal in de woning tot aan de achterzijde waardoor ook nog toegang tot alle slaapkamers, wasruimte en keuken. 
- Woonkamer (9.0 m x 4.0 m + 4.0 m x 2.2 m) met een oppervlak van circa 45 m2. De toegang vanuit de hal is een houten/glazen dubbele deur met rondboog. De vloer is voorzien van een eikenhouten vloer. Verder is er een openhaard aanwezig en geven de ramen veel lichtinval en goed contact met de tuin. Mooi riante ruimte met grote zithoek aan de voorzijde en een tweed zithoek aan de achterzijde. Daarbij is er nog meer dan voldoende plaats voor de eethoek en kasten. Achter de woonkamer ligt de leefkeuken, die eventueel bij de woonkamer betrokken kan worden.
- Leefkeuken (3.9 m x 3.3 m) in een hoekopstelling. De landelijke boeren keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en voldoende opbergkastjes. De tuindeur geeft toegang tot het terras.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.2 m) met parketvloer, kunststof kozijn met rolluik (de gehele woning is voorzien van rolluiken) en toegang tot de aanliggende badkamer (2.75 m x 2.0 m) met ligbad, bidet, toilet, wastafel, kastjes en elektrische vloerverwarming. 
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 3 (4.4 m x 3.6 m).
- Wasruimte (3.0 m x 2.8 m) met witgoedaansluiting, keukenblok, ventilator en deur naar buiten.
- Tweede toilet (3.0 m x 1.15 m) met wc, wastafel en douche. Altijd handig als extra doucheruimte voor eventuele logees.

Eerste verdieping / Zolder
- Vaste trap naar de zolder vanuit de hal.
- Derde toilet met wc en fonteintje.
- Slaapkamer 4 (5.7 m x 5.0 m) met dakraam. De nokhoogte bedraagt hier 2.35 meter. Hier kan makkelijk een dakkapel gebouwd worden.
- Slaapkamer 5 / werkkamer (6.2 m x 5.7 m) ook nog een mooie ruimte met mogelijkheden. Ook hier kan een mooie grote dakkapel geplaatst worden.
- Bergzolder (5.7 m x 3.0 m) altijd handig wat extra opbergruimte.

Tuin
- De woning ligt centraal op het grote perceel van 905 m2. Aan alle zijden van de woning zijn er mogelijkheden om op het terras te kunnen genieten van de zon en het nodige groen. Aan de voorzijde van de woning is er gratis parkeer mogelijkheid.

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1976
- Inhoud 855 m3 
- Perceel 905 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 220 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 65 m2
- Totale inpandige oppervlakte 285 m2
- Kunststof kozijnen met deels dubbel glas en rolluiken
- Dakisolatie, raamisolatie, vloerisolatie (zolder)
- Hr combiketel 2011 in eigendom
- Energielabel D
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 4438 groot  9 are en 5 centiare
                   

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.
ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).
AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1976
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.285 m²
 • Perceelopp.905 m²
 • Inhoud855 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers3 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag