Verkocht

Margraten

Trichterweg 16

 • Bouwjaar1969
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.210 m²
 • Perceelopp.735 m²
 • Inhoud750 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Bijzonder ruime vrijstaande semi bungalow gelegen op de hoek met een vrij uitzicht over de groene weilanden. De woning ligt in het geliefde Margraten met alle voorzieningen op korte afstand zoals school, winkelcentrum, openbaar vervoer, uitvalsweg naar Maastricht en Aken en het mooie wandelgebied op enkele honderden meters.

De woning biedt bijzonder veel leefcomfort door de grote ruimtes en de hoeveelheid daarvan. De begane grond ligt iets boven het maaiveld waardoor de kelder ook gebruikt kan maken van het daglicht. Deze splitlevel woning biedt zoveel ruimte dat gemakkelijk een aan huis gebonden bedrijf gerealiseerd kan worden. Momenteel zijn er twee keukens aanwezig, twee badkamers, 4 slaapkamers en voldoende opbergruimte. Misschien interessant voor dubbele bewoning of mantelzorg. Ondanks dat de woning zeer goed onderhouden is, dient deze op enkele onderdelen gemoderniseerd te worden. Mooie woning met veel mogelijkheden.

Indeling

Souterrain
- Voormalige inpandige garage (6.2 m x 3.5 m) omgebouwd tot slaapkamer 3/woonruimte met lichtinval en grote schuifpui met elektrisch rolluik aan de voorzijde van de woning. Deze is makkelijk terug te brengen in zijn originele staat.
- Keuken 2 (4.0 m x 3.0 m) met keukenblok, gasaansluiting en koelkast.
- Slaapkamer 4 (4.0 m x 3.0 m) met daglichttoetreding.
- Bergruimte met toegang tot de achtertuin.
- Badkamer 2 (2.0 m x 1.7 m) met douche wastafel en toilet.
- Trappenhuis (6.0 m x 2.1 m).
Deze ruimtes zijn naar eigen smaak makkelijk in te delen. Eventueel mooie kantoorruimtes met aparte toegang. Belastingtechnisch interessant!

Begane grond
- Hal met trappenhuis (3.6 m x 3.0 m), toilet met fonteintje, bergruimte, meterkast en toegang tot woonkamer en keuken.
- Woonkamer (9.0 m x 4.5 m + 4.2 m x 1.3 m) circa 45 m2 voorzien van een houten parketvloer, authentieke schouw met open haard, veel lichtinval met uitzicht over de groene weiden en toegang tot de naastliggende keuken en overdekt terras. Deze grote ruimte is biedt samen met de keuken mogelijkheden om er één grote riante leefruimte van te maken. Zie de Visualfoto's die zijn bijgevoegd.
- Gesloten leefkeuken (4.5 m x 3.0 m) voorzien van keramische kookplaat, koelkast, hete luchtoven en toegang tot het terras en hal.
- Bergruimte (1.8 m x 1.8 m) met witgoedaansluiting en toegang tot achtertuin.
- Badkamer 1 (4.0 m x 3.0 m) met ligbad, douche, toilet, twee wastafels en bidet.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 1 (6.2 m x 3.5 m) met vaste kastenwand, parketvloer en veel lichtinval.

Tuin
- Voortuin met voldoende groen passende bij de omgeving, oprit naar de voormalige garage met mogelijkheid voor aparte ingang en brede afsluitbare toegang naar de achtertuin gelegen naast de woning.
- Achtertuin gelegen op het westen met terras met overkapping, voldoende groen en gazon, houten tuinhuis, balkon voor een zitje en terras aan de zuidzijde met uitzicht over de weilanden.

Kenmerken
- Bouwjaar 1969
- Inhoud 750 m3 
- Woonoppervlak 190 m2
- Gebruiksoppervlak 210 m2
- Gehuurde CV ketel 2003 met gehuurde boiler (afloop contract 2018)
- Hardhouten kozijnen deels dubbel glas 
- Dak- en raamisolatie 

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Margraten sectie A 5077, groot 7 are 35 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1969
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.210 m²
 • Perceelopp.735 m²
 • Inhoud750 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag