I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Mheer

Jonge Hagen 3

 • Bouwjaar1973
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.118 m²
 • Perceelopp.832 m²
 • Inhoud505 m³
 • Kamers5
 • Slaapkamers2
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande riante bungalow gelegen op een toplocatie in Mheer. De woning ligt in de rustige straat Jonge Hagen, een buurt met vrijstaande woningen gelegen op ruime percelen met het nodige groen. Ook deze woning ligt op het ruime perceel van maar liefst 832 m2. De parktuin ligt op het zuidwesten. De woning ligt op zeer korte afstand van het openbaar vervoer, basisschool, wandelgebied en uitvalswegen naar Maastricht. Mheer is een leuk kerkdorp waar tradities en saamhorigheid nog hoog in het vaandel staan. 

Deze woning is door de huidige eigenaar goed onderhouden en de laatste jaren verbeterd. Er zijn hardhouten kozijnen geplaatst met isolerend glas, het dak is vernieuwd en geïsoleerd, de keuken is vernieuwd en de tuin is opnieuw aangelegd. De Hr combiketel in eigendom (2010) en de goede isolerende voorzieningen zorgen voor het energielabel C. Deze bungalow met alle leefruimtes op de begane grond is optimaal voor de wat oudere mensen (levensloopbestendig) of voor diegene die lekker rustig wil wonen in een sfeervolle woning met grote tuin. De woonkamer en keuken hebben maar liefst een vloeroppervlak van circa 50 m2. Deze woning straalt veel sfeer uit en biedt een heel goed contact met de tuin.

Indeling

Begane grond
- Hal ruim van opzet en geeft toegang tot het toilet met inbouwcloset en fonteintje, garage, meterkast, berghok met Hr combiketel 2010 in eigendom, garderobe en woonkamer. De woonkamer is aan twee zijden toegankelijk. De entree van de hal is overkapt.
- Woonkamer met een lengte van 8.85 meter en een maximale breedte van 6.45 meter. De houten spanten tegen het schuine dak zijn mooi in het zicht en geven een goede sfeer. De kamer in een u vorm heeft aan drie zijden goed contact met de tuin door de grote schuifpuien en glaspanelen. De schuifpuien geven toegang tot het grote overdekte terras. In deze speelse ruimte ontbreekt de grote schouw met open haard niet. Deze bevindt zich centraal in het midden van de kamer. De vloer is voorzien van zwarte leisteen. De woonkamer is ruim van opzet en heeft voldoende oppervlak en wanden voor het plaatsen van een grote zit- en eethoek en kasten. De kamer is tevens voorzien van een airco. De keuken ligt naast de kamer.
- Gesloten keuken (3.0 m x 2.5 m) opgesteld in een l-vorm. De witglanzende keuken (2011) is voorzien van een composiet werkblad, vaatwasser, koelkast met diepvries, combioven, 4 pits inductie kookplaat, apothekerskast en veel opberglades. Het plafond is voorzien van inbouwspots.
- Hal 2 (2.5 m x 2.0 m) is voorzien van enkele muurkasten en geeft toegang tot de badkamer, en twee slaapkamers.
- Badkamer (2.5 m x 1.7 m) met ligbad, tweede toilet, wastafel en raam.
- Slaapkamer 1 (4.15 m x 3.6 m) ruim van opzet en voorzien van een eikenhouten vloer. Het draaikiep raam bevindt zich aan de voorzijde.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 3.0 m) met wastafel, airco en raam uitkomend op de tuin.
- Garage (6.5 m x 2.8 m) bereikbaar vanuit de woning is betegeld en voorzien van een elektrische rolpoort, lichtkoepel, radiator en geïsoleerde spouwmuren.

Tuin
- De tuin bevindt zich rondom de woning. De voorzijde is voorzien van een grote oprit met toegang tot de garage. De tuin is mooi begroeid met struiken en bomen waardoor veel privacy.
- Achtertuin bevindt zich op het zuidwesten. De achtertuin is bereikbaar vanaf de straatzijde en achterzijde. De tuin is een groot pluspunt van deze woning. Diegene die van tuinieren houdt of van de rust kan hier genieten van deze mooie parktuin met optimaal privacy, veel groen en gazon. Het grote terras (9.0 m x 2.8 m) met natuursteenvloer en overkapping passen er goed bij. De tuin is goed omsloten.
- Het tuinhuis biedt extra opbergruimte voor het gereedschap en BBQ.

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1973
- Inhoud 505 m3 
- Perceel 832 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 100 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 18 m2
- Totale inpandige oppervlakte 118 m2
- Energielabel C
- Muur- dak- en raamisolatie
- Hr combiketel 2010 in eigendom
- Hardhouten kozijnen met isolerend glas

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Mheer sectie B 2813 groot 8 are en 32 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1973
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.118 m²
 • Perceelopp.832 m²
 • Inhoud505 m³
 • Kamers5
 • Slaapkamers2
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag