Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

12 Septemberstraat 12

 • Bouwjaar1965
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.263 m²
 • Inhoud570 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Garageja
Ga direct naar | |
Levensloopbestendige halfvrijstaande woning gelegen in het centrum van Eijsden. De woning ligt op korte afstand van het winkelcentrum, de oude kern van Eijsden, openbaar vervoer (bus en trein), basisschool met kinderopvang en bibliotheek en de wandelomgeving nabij het kasteel van Eijsden. De 12 Septemberstraat is een rustig gelegen straat in een zeer gewilde buurt van Eijsden.

Deze woning is in de loop der jaren uitgebouwd en verbeterd. De voormalige keuken is bij de woonkamer betrokken waardoor de woonkamer zeer ruim is. Daarbij is aan de achterzijde een veranda aangebouwd waar nu de keuken opgesteld staat. In 2003 is de woning levensloopbestendig gemaakt door een grote slaapkamer en badkamer aan te bouwen. Ideaal voor de wat oudere mensen of eventueel mantelzorg aan huis. Ook zouden deze ruimtes gebruikt kunnen worden voor een aan huis gebonden beroep. Verder zijn de muren in 2018 geïsoleerd en zijn er kunststof kozijnen met isolerend glas geplaatst inclusief overal rolluiken. De woning biedt veel gebruiksoppervlakte door de vier slaapkamers met doucheruimte op de eerste verdieping, de zolder met vaste trap mogelijkheden, de kelder en grote garage. Verder zijn het tuinhuisje, de carport en de overkapping extra's. Ondanks dat de woning zeer goed onderhouden is, dient deze deels gemoderniseerd te worden. 

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.2 m x 2.3 m), mooie ruimte voor de proviantopslag.

Begane grond
- Hal (3.2 m x 2.0 m) inclusief toilet met alle voorzieningen, complete meterkast en toegang tot woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer (7.0 m x 3.7 m +2.5 m x 2.0 m) voorzien van een schouw, laminaatvloer en groot raam aan de voorzijde waardoor een goed contact met de straat en veel lichtinval. De kamer gaat over naar de aangebouwde veranda waar zich nu de keuken bevindt. Doordat de muur tussen de voormalige keuken en woonkamer verwijdert is, is de L-woonkamer bijzonder ruim van opzet met een grote zithoek, eethoek en nog voldoende plek voor een leeshoek en kasten. 
- Veranda c.q. leefkeuken (5.5 m x 2.8 m) voorzien van een boerenkeuken in l-opstelling met een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, losse koelkast en voldoende opbergruimte. Middels de tuindeur komt men op het overkapte terras en tuin. 
- Doorgang (3.7 m x 1.3 m) vanuit de keuken die toegang biedt tot de slaapkamer met badkamer en garage.
- Badkamer (2.8 m x 1.9 m) geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming, toilet, douche, wastafel en extra radiator.
- Slaapkamer 1 (4.6 m x 4.3 + 2.0 m x 1.3 m) bijzonder ruim van opzet waardoor het plaatsen van een grote kast of zithoekje mogelijk is. De draaikiepramen zijn afsluitbaar en voorzien van rolluiken. Hele mooie ruimte.
- Garage (5.7 m x 2.85 m) met ruime oprit voorzien van carport. De garagedeur is elektrisch en dorpelloos. Het dak is geïsoleerd. In de garage bevinden zich de witgoedaansluiting, een radiator en de Hr combiketel 2003 in eigendom.

Eerste verdieping
- Overloop (2.3 m x 1.7 m) naar vier slaapkamers en doucheruimte. Momenteel is de zolder bereikbaar middels de vlizotrap maar er liggen mogelijkheden om een vaste trap te maken.
- Doucheruimte (2.4 m x 0.9 m) met douche en wastafel.
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 3.2 m).
- Slaapkamer 3 (3.4 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 4 (2.7 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 5 (2.3 m x 2.2 m). Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof ramen inclusief rolluiken.

Tweede verdieping
- Zolder (5.9 m x 7.1 m) met een nokhoogte van 1.9 meter.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd. De oprit is aan de voorzijde verbreedt waardoor het mogelijk is twee auto's naast elkaar te parkeren.
- Achtertuin, mooi bestraat, het nodige groen, terras met overkapping en houten tuinhuisje met elektra. Het zonnescherm is ter overname.

Kenmerken
- Bouwjaar 1965
- Inhoud 570 m3 inclusief garage
- Woonoppervlak 125 m2
- Gebruiksoppervlak 190 m2
- Hr Combiketel 2003 in eigendom
- Kunststof kozijnen dubbel rolluiken 
- Muurisolatie uit 2018
- Levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op begane grond
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 3763, groot 2 are 63 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1965
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.263 m²
 • Inhoud570 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag