Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Beezepool 63A

 • Bouwjaar1977
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.264 m²
 • Inhoud515 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaand geschakelde woning met een rustige ligging in de woonwijk Beezepool. Deze mooie omgeving is voorzien van halfvrijstaande en vrijstaande ruime woningen met grote voortuinen en een open ligging. De woning ligt in de nabijheid van het winkelcentrum, openbaar vervoer, wandelgebied en brede school met kinderopvang. Deze goed onderhouden en uitgebouwde woning ligt mooi aan de rand van de woonwijk.

De woning is zeer goed onderhouden en uitgebouwd aan de achterzijde met een keuken. Daardoor is de ruimte van de oorspronkelijke keuken extra bij de woonkamer betrokken. De garage is deels verbouwd tot bijkeuken en boven de garage is een extra slaapkamer gecreëerd. Het hoofddak van de woning is vernieuwd en geïsoleerd en de voor- en achtergevel zijn opnieuw gevoegd. De woningen in de Beezepool staan bekend om de grote ruimtes. Het woonoppervlak is dan ook circa 135 m2. De grote l-living en 4 slaapkamers zorgen hiervoor. De tuin mag er ook zijn. Deze is mooi aangelegd en ziet er verzorgd uit. Dit is een bijzonder fraaie woning met een uitstekende ligging!

Indeling

Begane grond
- Hal (3.2 m x 2.75 m) met overkapte entree. De hal is voorzien van een toilet met inbouwcloset fonteintje en mechanische ventilatie, complete meterkast, garderoberuimte en een mooie laminaatvloer. Middels de glazen paneeldeur komt men in de woonkamer.
- Woonkamer (7.7 m x 3.7 m + 4.4 m x 2.75 m) met een vloeroppervlak van maar liefst circa 40 m2 met aan de voorzijde een ruime zithoek met optimaal straatcontact en veel lichtinval. De oorspronkelijke muur tussen de woonkamer en keuken is verwijderd waardoor de woonkamer aan de achterzijde een breedte heeft van maar liefst 6.6 meter. Mooie ruimte voor de grote eethoek met twee schuifpuien die uitkomen op het grote overdekte terras. De grote raampartijen geven een zeer ruimtelijk gevoel. De l-living gaat over in de aangebouwde keuken.
- Half open keuken (2.75 m x 2.5 m) met een 5 pits gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, voldoende opbergkastjes en ruim werkblad met dubbele spoelbak. Vanuit de keuken heeft men zicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met garage.
- Bijkeuken (4.2 m x 2.9 m) voorzien van een tegelvloer, witgoedaansluiting, wasbak met koudwateraansluiting en radiator. Praktische ruimte! Naast de bijkeuken ligt de garage / berging.
- Garage / berging (4.7 m x 2.9 m) met elektrische rolpoort. Voor de garage ligt een ruime oprit.

Eerste verdieping
- Overloop (2.7 m x 2.5 m) met airco en toegang tot vier slaapkamers, badkamer en bergzolder middels de vlizotrap.
- Badkamer (2.7 m x 1.8 m) met ligbad inclusief glazen douchewand, inbouwcloset, wastafel en twee Velux dakramen.
- Slaapkamer 1 (4.45 m x 3.75 m) groot van opzet met extra kastruimte.
- Slaapkamer 2 (3.75 m x 3.2 m). Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
- Slaapkamer 3 (3.4 m x 2.7 m) met aan één zijde een volledige kastenwand. 
- Slaapkamer 4 (4.9 m x 2.9 m). Deze kamer bevindt zich boven de garage en is voorzien van twee dakramen en kasten in de schuinte. Mooie extra slaap- of werkruimte.

Tweede verdieping
- Bergzolder (6.6 m x 5.6 m) met een nokhoogte van 1.9 meter. Hier bevindt zich ook de Hr combiketel Intergas 2021 in eigendom met onderhoudscontract.

Tuin
- Voortuin gelegen op het zuiden. De tuin met oprit ziet er goed verzorgd uit en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met het nodige groen en enkele boompjes.
- Achtertuin met achterom. De brede tuin met gazon, groot terras met overkapping en tweede terras met plek voor een mooie loungeset is goed omsloten met een schutting. Het achterste deel van de tuin is al jaren in bruikleen van de gemeente Eijsden Margraten. Het gaat hier om ongeveer 60 m2. Deze zijn niet meegenomen in het perceel van 264 m2. De mooie tuin heeft een breedte van 10 meter en een lengte van 15 meter.

Kenmerken

- Bouwjaar 1977
- Perceel 264 m2, daarnaast is er circa 60 m2 tuin in bruikleen van de gemeente Eijsden Margraten
- Inhoud 515 m3 inclusief 40 m3 garage 
- Totaal inpandige oppervlakte 150 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 135 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 15 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte 27 m2
- Houten kozijnen met isolerend glas
- Dak- raam- en muurisolatie
- Hr combiketel eigendom 2021
- Energielabel C

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4772 
Groot 2 are en 64 ca 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1977
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.264 m²
 • Inhoud515 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag