Gratis waardebepaling
Nieuw

Eijsden

Breusterstraat 11

€ 369.000 k.k.

 • Bouwjaar1875
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.225 m²
 • Perceelopp.315 m²
 • Inhoud550 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Karakteristieke hoekwoning met aanliggende geschakelde stal gelegen op een unieke toplocatie in de oude kern van Eijsden. De woning ligt in de Breusterstraat nabij alle voorzieningen zoals het winkelcentrum (op enkele honderden meters), openbaar vervoer, natuurgebied langs de Maas en de restaurantjes en gezellige terrassen. Op deze locatie proef je de cultuur en levendigheid van Eijsden. 

Deze woning biedt veel leefruimte met een gebruiksoppervlak van maar liefst 225 m2. De woning heeft dan ook een grote leefkeuken, ruime kamer en riante bijkeuken met naastliggende extra kamer. De drie slaapkamers zijn van behoorlijk formaat en van de zolder kunnen nog twee extra slaapkamers gemaakt worden als er een vaste trap naar de zolder gemaakt wordt. De kelder en garage ontbreken hier niet. Achter de woning ligt de grote stal (schuur) met een oppervlak van 100 m2 met tal van mogelijkheden zoals eventueel uitbreiding van de woning of het houden van een aan huis gebonden beroep of werkplaats voor de hobbyist of B&B met toestemming van de gemeente. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. Het dak is al nageïsoleerd, de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en de Hr combiketel in eigendom is van 2017. Bijzonder leuke woning met mogelijkheden gelegen op een zeer goede locatie.

Indeling

Souterrain
- Getoogde kelder (5.5 m x 3.9 m) met een hoogte van 1.7 meter. De kelder is bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond
- Hal (2.5 m x 2.5 m) voorzien van een marmeren vloer, meterkast en toegang tot woonkamer keuken en eerste verdieping.
- Woonkamer (5.35 m x 4.1 m + 2.6 m x 1.9 m) voorzien van een leisteenvloer met vloerverwarming, schouw (momenteel niet in gebruik), meerder ramen waardoor veel lichtinval en goed contact met de straat, houten balk in plafond die goed past bij de stijl van de woning en voldoende plek voor een grote zithoek en eethoek. De kamer is verbonden met de leefkeuken.
- Leefkeuken (5.35 m x 3.45 m) ook weer met goed zicht op de straat en tuin. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Deze gezellige ruimte is tevens voorzien van een schouw. Achter de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (5.0 m x 4.3 m) met toegang tot het toilet en kastruimte. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting en Hr combiketel 2017 in eigendom, keukenblok met warm- en koud water en deur naar de tuin.
- Naast de bijkeuken ligt nog een extra kamer (4.3 m x 3.0 m). 
- Garage (7.7 m x 3.3 m + 2.9 m x 2.3 m)  voorzien van een spouwmuur, houten poort, elektra en pannendak.
- Stal (schuur) (8.1 m x 4.1 m) momenteel ingericht als werkplaats en berging. Een vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping (8.1 m x 4.1 m + 8.1 m x 4.1 m) met een nokhoogte van 5.2 meter. Hier liggen ook weer veel mogelijkheden. Verbouwen tot leefruimte of te gebruiken als werkplaats, hobbyruimte of ruimte voor een aan huis gebonden beroep.

Eerste verdieping
- Overloop (3.5 m x 1.6 m + 4.0 m x 1.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en bergkast.
- Badkamer (2.0 m x 1.85 m) met douchecabine, wastafel en tweede toilet. De ruimte is geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 3.0 m) voorzien van een grenenvloer en twee ramen.
- Slaapkamer 2 (4.1 m x 2.85 m) gelegen aan de voorzijde.
- Slaapkamer 3 (4.1 m x 2.75 m) gelegen aan de voorzijde.

Tweede verdieping
- De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. Het is mogelijk om hier een vaste trap te maken waardoor er twee extra slaapkamer gemaakt kunnen worden. De nokhoogte van de zolder bedraagt 2.15 meter. Het dak is nageïsoleerd met steenwol.
- Zolderkamer 1 (5.6 m x 4.0 m) met houten vloer. 
- Zolderkamer 2 (5.6 m x 4.0 m).

Tuin
- Aan de straatzijde naast de woning bevindt zich een brede groenstrook met gemetselde muur die goed bij het huis past.
- Naast de woning bevindt zich het erf met afsluitbaar toegangshek. Het erf is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van het nodige groen, bloemen en planten. Achter de garage is er nog voldoende plek voor een zithoek. Leuk gezellig erf.

Kenmerken
- Bouwjaar 1875
- Inhoud woning 550 m3 
- Perceel 315 m2
- Woonoppervlak 140 m2
- Gebruiksoppervlak 225 m2 exclusief oppervlak schuur 100 m2
- Hr Combiketel 2018 eigendom
- Houten kozijnen dubbel glas
- Dak woning nageïsoleerd met steenwol
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 6451, groot 3 are 15 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1875
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.225 m²
 • Perceelopp.315 m²
 • Inhoud550 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (2 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag