Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Conference 10

 • Bouwjaar1996
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.215 m²
 • Inhoud440 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1996 gelegen in een kindvriendelijke omgeving van Eijsden. De woning ligt in de Conference, een straat met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen gebouwd onder moderne architectuur. Op korte afstand bevinden zich de basisschool, de sportaccommodaties, de groene velden met wandelmogelijkheden, winkelcentrum, de A2 richting Maastricht en openbaar vervoer.

De woning is door de huidige eigenaren zeer goed onderhouden. De complete badkamer en het toilet zijn van 2012. De Hr combiketel is van 2009. In 2000 zijn er twee extra slaapkamers gebouwd op de garage. Alle muren zijn strak gestuukt, de boeiboorden zijn vernieuwd met Trespa en de garage is voorzien van een sectionaalpoort. De woning is volledig geïsoleerd en draagt dan ook energielabel B. Deze woning biedt veel ruimte door de grote brede woonkamer, de bijkeuken met aanliggende garage met carport en de vier slaapkamers met nog een extra werkkamer. De garage met bijkeuken zouden ook nog tot slaapkamer met badkamer omgebouwd kunnen worden en zodoende interessant kunnen zijn voor de ouderen onder ons. Deze fraaie woning moet zeker gezien worden!!

Indeling 

Begane grond
- Droge geïsoleerde kruipruimte circa 70 cm hoog.
- Hal (2.5 m x 1.0 m) met garderobe en bergruimte onder de trap, toilet, complete meterkast en betegelde vloer. De vide met het hoge raam biedt hier veel lichtinval.
- Toilet (1.4 m x 1.1 m) met inbouwcloset, fonteintje met opbergkastje en mechanische afzuiging is netjes betegeld in een lichte kleur.
- Woonkamer (9.7 m x 3.8 m) met aan de voorzijde een grote zithoek met een groot raam, aan de achterzijde een zeer ruim eetgedeelte dat overgaat naar de halfopen keuken en in het midden een brede doorgang met voldoende plek voor een kast. De kamer is verder voorzien van een dubbele deur naar het terras, een laminaatvloer en de houten open trap naar de eerste verdieping.
- Halfopen keuken (3.0 m x 2.5 m) met tuincontact en toegang tot de naastliggende bijkeuken. De lichte keuken in U-vorm is voorzien van een hardstenen werkblad, 5 pits gaskookplaat, combioven, koelkast, vaatwasser, rvs afzuigunit en mechanische afzuiging. De keuken heeft mooi contact met de woonkamer.
- Bijkeuken (3.0 m x 1.7 m) voorzien van witgoedaansluiting, eenvoudige keukenblok met close-in boiler en voldoende opbergkastjes, betegelde vloer en directe toegang tot tuin en garage.
- Garage (5.1 m x 3.0 m) met sectionaalpoort met inloopdeur en betegelde vloer. Voor de garage bevindt zich de carport (5.0 m x 3.0 m). In de straat bevinden zich nog enkele openbare parkeerplekken.

Eerste verdieping
- De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer, verder zijn alle kozijnen voorzien van draaikiep ramen.
- Overloop met groot raam en vide. De ruime overloop geeft toegang tot vier slaapkamers, werkkamer, badkamer en bergkast met Cv.
- Badkamer (2.8 m x 2.8) met ligbad, inloopdouche, dubbele brede wastafel met wandmeubel, inbouwcloset, designradiator, mechanische afzuiging en geheel betegeld in een lichte kleur.
- Slaapkamer 1 (3.8 m x 3.6 m) met breed Frans balkon, tv aansluiting en voldoende ruimte voor een grote klerenkast. Het raam is voorzien van een sunscreen.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 2.4 m) met twee ramen met elektrisch rolluik. In 2000 zijn boven de garage en bijkeuken nog twee extra slaapkamers gecreëerd waardoor er nu 4 slaapkamers zijn en 1 extra werkkamer/kastenkamer.
- Slaapkamer 3 (3.3 m x 2.9 m) gelegen aan de voorzijde en ook voorzien van een sunscreen. 
- Slaapkamer 4 (3.4 m x 2.9 m) gelegen aan de achterzijde en voorzien van een elektrisch rolluik. Het aanliggende dakterras is van hieruit toegankelijk. Deze kamer is toegankelijk vanuit de werkkamer maar ook vanuit slaapkamer 3.
- Werkkamer (2.6 m x 2.6 m) met elektrisch rolluik. Eventueel te gebruiken als 5e slaapkamer.
- Bergkast met Hr Combiketel Remeha bouwjaar 2009 in eigendom en ventilatiesysteem.

Tuin
- Voortuin het nodige groen en brede oprit met carport (5.0 m  x 3.0 m).  
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten met terras, gazon, enkele boompjes en groene borders en elektrische bedienbaar zonnescherm.

Kenmerken
- Bouwjaar 1996 met in 2000 twee extra slaapkamers uitgebouwd 
- Inhoud 440 m3
- Perceel 215 m2
- Woonoppervlak 120 m2
-
Gebruiksoppervlak 135 m2

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 6205, groot 2 a en 15 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1996
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.215 m²
 • Inhoud440 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag