Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Courtpendu 34

 • Bouwjaar1993
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.224 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1993 gelegen in de Courtpendu. Een brede straat met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen met allen een ruime voortuin waardoor een open ligging. De woning ligt op de grens van de jonge woonwijk Poelveld en de weilanden waar men nog lekker kan genieten van de rust en natuur. Op korte afstand ligt de basisschool met kinderopvang, diverse sportcomplexen, openbaar vervoer en het grote nieuwe winkelcentrum. Verder is de autosnelweg heel goed en snel bereikbaar.

Dit herenhuis heeft een landelijke uitstraling door de erker aan de voorzijde, de donkere bouwstenen en het hoge spitse dak. De woning is zeer goed onderhouden en biedt veel leefruimte met zijn grote l-living met veel tuincontact, de vier slaapkamers en de grote garage die van binnenuit bereikbaar is. De woning is van 1993 en daardoor goed geïsoleerd, vandaar energielabel B. In 2003 is de begane grondvloer voorzien van vloerverwarming en er zijn rolluiken geplaatst. De bijna niet gebruikte keuken is van 2010 en dus zo goed als nieuw. Een hele mooie woning met een uitstekende ligging met zelfs mogelijkheden om van de garage een slaapkamer met badkamer te maken.

Indeling

Begane grond
- Hal (2.6 m x 2.4 m) voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming. De hal geeft toegang tot de garage, woonkamer, complete meterkast en geheel betegeld toilet met inbouwcloset fonteintje kastje en mechanische ventilatie.
- Woonkamer (9.8 m x 5.15 m / 2.65 m). Mooie lichte l-living met aan de achterzijde de ruime zithoek met de grote schuifpui uitkomend op het terras en aan de voorzijde de eethoek, die extra ruimte heeft door de grote erker. Ook de erker geeft goed contact met de straat. De woonkamer is goed afgewerkt met de strakke wanden en lichte tegelvloer met vloerverwarming. Naast de eethoek ligt de half open keuken.
- Keuken (2.5 m x 2.0 m). Lichte complete keuken met hardstenen werkblad, vaatwasser, 4 pits inductiekookplaat, koelkast, magnetron, oven en afzuigunit. Ook vanuit de keuken kijkt men naar buiten. De keuken is van 2010 maar deze is nauwelijks gebruikt en dus zo goed als nieuw.
- Garage (6.65 m x 3.35 m) met betegelde vloer, sectionaalpoort, wasbak met koud water en tuindeur naar buiten. Doordat de garage bereikbaar is vanuit de hal en een behoorlijke lengte en breedte heeft, liggen hier mogelijkheden voor het maken van een eventuele slaapkamer met badkamer of het houden van een aan huis gebonden beroep. 

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en nog twee slaapkamers op de zolder met vaste trap.
- Badkamer (2.9 m x 1.8 m) met ligbad, inbouwcloset, brede wastafel met meubel en wandkastje, radiator en raam met rolluik.
- Slaapkamer 1 (5.15 m x 3.25 m) met op maat gemaakte klerenkast en draaikiepramen inclusief rolluiken.
- Slaapkamer 2 (3.75 m x 2.05 m) met muurkast en raam met rolluik.
- Slaapkamer 3 en 4 bevinden zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping 
- Zolder met vaste trap inclusief twee slaapkamers.
- Slaapkamer 3 (4.1 m x 2.8 m) inclusief cv ruimte met Hr combiketel uit 2009 in eigendom.
- Slaapkamer 4 (3.4 m x 2.8 m).

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en toch voorzien van het nodige groen. Grote oprit en openbare parkeermogelijkheid.
- Achtertuin gelegen op het westen waardoor de hele dag zon. Groot terras met zonnescherm. De tuin is goed omsloten en voorzien van het nodige groen. De tuin biedt bijzonder veel privacy. 

Kenmerken
- Bouwjaar 1993
- Inhoud 460 m3 inclusief 65 m3 garage
- Perceel 224 m2
- Woonoppervlak 110 m2
Gebruiksoppervlak 135 m2
- Hardhouten kozijnen dubbel met rolluiken  
- HR Combiketel bouwjaar 2009 eigendom
- Begane grond met vloerverwarming
- Energielabel B

Oplevering
- In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 5965, groot 2 a en 24 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1993
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.224 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag