I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Klumpkesstraat 12

 • Bouwjaar1967
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.180 m²
 • Perceelopp.363 m²
 • Inhoud620 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Goed onderhouden uitgebouwde halfvrijstaande woning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Klumpkesstraat, een brede straat die bebouwd is met halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen en grote achtertuinen. In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en het openbaar vervoer. Ook ligt de woning vlakbij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen.

De woning is in de afgelopen jaren verschillende keren uitgebouwd. Zo is aan de achterzijde een nieuwe leefkeuken aangebouwd, waardoor de woonkamer een stuk ruimer is geworden. De garage is vergroot en aan de achterzijde daarvan zijn er verschillende werkruimtes gebouwd. Mooie ruimtes voor de hobbyist of prima om te bouwen tot extra leefruimte zoals extra slaapkamer en badkamer. Levensloopbestendigheid kan hier gecreëerd worden. Het ruime perceel van 363 m2 biedt ondanks de aanbouwen nog steeds voldoende tuin. Buiten de grote opslagruimte in de werkruimtes is er nog de kelder en de bergzolder. De drie slaapkamers en ruime complete badkamer maken het plaatje compleet. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken. 
De woonkamer en keuken bieden veel leefcomfort door het vloeroppervlak van meer dan 40 m2. Leuke sfeervolle woning met tal van mogelijkheden op een goede locatie.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.6 m x 2.7 m) toegankelijk vanuit de woonkamer.

Begane grond
- Hal (3.6 m x 2.7 m) met travertinvloer en toegang tot het complete toilet, meterkast, bergkastje, woonkamer en eerste verdieping.
- L-living (7.3 m x 3.55 m + 3.0 m x 2.7 m) voorzien van een parketvloer, sfeervolle open haard, dubbele deur naar het overkapte terras, groot raam aan de voorzijde met goed straatcontact, veel lichtinval en rondboog naar de aangebouwde leefkeuken. De woonkamer met keuken hebben maar liefst een vloeroppervlak van meer dan 40 m2.
- Keuken (4.0 m x 2.7 m) voorzien van een boerenkeuken in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een hardstenen werkblad, keramische kookplaat, koelkast en voldoende keukenkastjes. Er is goed tuincontact middels het raam en tuindeur. De garage en berging is bereikbaar vanuit de keuken.
- Garage, berging, bijkeuken en werkruimte, allen achter elkaar liggend (7.3 m x 2.65 m + 4.0 m x 2.65 m + 5.1 m x 2.5 m + 6.3 m x 3.25 m). Garage met dubbele houten poort en gehuurde Remeha Hr combiketel, berging met witgoedaansluiting en eigen zekeringenkast waaronder meer krachtstroom, bijkeuken met betegelde vloer en werkruimte geheel betegeld, deur naar tuin, betegelde vloer, radiator, rioolaansluiting en hoog plafond. Ideale plek voor een extra slaapkamer en wasgelegenheid.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en bergzolder middels vlizotrap. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof draaikiepramen met dubbel glas en rolluiken.
- Slaapkamer 1 (3.5 m x 3.4 m)
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 2.6 m)
- Slaapkamer 3 (2.7 m x 2.6 m)
- Badkamer (2.7 m x 1.9 m + 1.2 m x 1.2 m) geheel betegeld en inclusief ligbad, douchecel, toilet, wastafel met kastje. 

Tweede verdieping
- Zolder (7.3 m x 6.5 m) met vlizotrap. De nokhoogte bedraagt 1.4 meter. Ideale bergzolder.

Tuin
- Ruime voortuin met eigen grote oprit. De voortuin is voorzien van het nodige groen.
- Achtertuin gelegen op het oosten. De tuin is goed omsloten, voorzien van gazon en terras met overkapping. De tuin biedt voldoende privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1967
- Inhoud 620 m3 inclusief 205 m3 garage/werkruimte  
- Perceel 363 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 180 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 105 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 75 m2
- Energielabel D
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel isolerend glas, allen voorzien van rolluiken
- Hr Combiketel 2018 gehuurd

Oplevering
- In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal
- Gemeente Eijsden sectie B nummer 2398, groot 3 a en 63 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1967
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.180 m²
 • Perceelopp.363 m²
 • Inhoud620 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag