Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Kramsvogel 21

 • Bouwjaar2013
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.315 m²
 • Inhoud585 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Mooie comfortabele zeer jonge vrijstaande hoekwoning gelegen in de Kramsvogel in de nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld in Eijsden. Deze zeer nette kindvriendelijke omgeving bestaat uit een mix van woningen gebouwd onder moderne architectuur en eigentijdse woningen met een traditioneel karakter. Ook deze sfeervolle woning heeft een traditioneel karakter met aan de voorzijde een erker en aanbouw aan de zijgevel en is afgewerkt en gebouwd met hoogwaardige materialen. De wijk wordt niet voor niets een tuinwijk genoemd door de open ligging en de groene openbare plekken met plantsoenen en bomen, zo ook ligt deze woning tegenover een groene zone (park). In de zeer nabije omgeving ligt de brede school met kinderopvang en bibliotheek. Verder liggen op korte afstand het openbaar vervoer, winkels, wandelgebied en autoweg naar Maastricht en België.

De woning is van 2013 en is gebouwd naar de normen van tegenwoordig met duurzame materialen. De woning met een living inclusief keuken van maar liefst 60 m2, biedt veel ruimte en leefcomfort. De grote ramen met veel lichtinval, straat- en tuincontact accentueren dit nog eens. De woning biedt naast de extra uitgebouwde begane grond, vier slaapkamers waarvan één op de grote zolder. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen, is geheel geïsoleerd en voorzien van een warmteterugwin-installatie. De woning draagt dan ook energielabel A. De ruime tuin op het zuiden met achterom en garage mag er ook wezen. Bijzonder fraaie woning met een uitstekende ligging.

Indeling

Begane grond
- Hal (4.0 m x 2.0 m) inclusief toilet met inbouwcloset fonteintje raampje en ventilatie, complete meterkast, trapkast en toegang tot woonkamer en eerste verdieping. De hal is voorzien van een grindvloer.
- Woonkamer gecombineerd met een open keuken waarvan het vloeroppervlak samen maar liefst 60 m2 bedraagt. De lengte van de kamer samen met de erker aan de voorzijde bedraagt 12.6 meter met een maximale breedte van 6.3 meter. Deze zeer ruime woonkamer is voorzien van een gesealde grindvloer, grote schuifpui aan de achterzijde en grote hoge ramen aan de voorzijde met goed buitencontact. De kamer biedt veel biedt veel zitruimte aan de voorzijde en veel ruimte aan de achterzijde voor een grote eethoek. De keuken geeft goed contact met de rest van de kamer.
- Keuken (4.1 m x 3.0 m). Lichte l-keuken met genoeg ruimte voor een extra eettafel. De keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, koelkast, oven, vaatwasser, 6 vaks vriezer en rvs afzuigunit. Ook hier heeft men zicht over de straat.

Eerste verdieping
- Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar tweede verdieping.
- Badkamer (2.6 m x 2.1 m) geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel en ventilatie.
- Slaapkamer (5.3 m x 3.4 m) met twee draaikiepramen en meer dan voldoende ruimte voor een grote klerenkast.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 2.8 m).
- Slaapkamer 3 (3.6 m x 2.4 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 4 (4.9 m x 3.6 m) met kasten in de schuinte. Fijne tienerkamer.
- Berging/wasruimte/cv-ruimte (6.2 m x 5.3 m). Deze ruimte is voorzien van de witgoedaansluiting, Hr combiketel, warmteterugwininstallatie en kasten in de schuinte. Deze ruimte kan met een eenvoudige bouwkundige aanpassing nog als vijfde slaapkamer gebruikt kunnen worden.

Tuin
- Voortuin met groene Beukenhaag en bloemenborder. Vanuit de tuin heeft men zicht op het park aan de overzijde. De straat biedt openbare parkeerplekken.
- Achtertuin met achterom gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van een groot terras, gazon en is goed omsloten waardoor veel privacy. Het poortje geeft toegang tot de stenen garage (6.0 m x 3.0 m). voorzien is van een kantelpoort, elektra en heeft een mooie hoogte van 2.55 meter. Voor de garage ligt de ruime oprit.

Kenmerken
- Bouwjaar 2013
- Inhoud 585 m3 exclusief 55 m3 garage
- Woonoppervlak 135 m2
- Gebruiksoppervlak 170 m2
- Hardhouten kozijnen afsluitbaar
- Dak, vloer, muur en raam isolatie
- Hr combiketel 2014 eigendom en warmteterugwin-installatie 
- Energielabel A
- Afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7266 voorlopige grootte 3 are 15 ca. 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2013
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.315 m²
 • Inhoud585 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag