Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Lijster 8

 • Bouwjaar2013
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.140 m²
 • Perceelopp.140 m²
 • Inhoud595 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Bijzonder mooie jonge instapklare tussenwoning uit 2013 gelegen in de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met op korte afstand de groene weilanden, de basisschool, sportvelden, het openbaar vervoer, de A2 en het winkelcentrum. Nieuw Poelveld is een nieuwe wijk ten oosten van Eijsden met een mix van alle typen  woningen die gebouwd zijn naar de normen van nu, waarbij duurzame hoogwaardige materialen zijn gebruikt en optimaal geïsoleerd zijn. Zo is ook deze woning gebouwd waarbij men rekening heeft gehouden met het leefcomfort. 

Deze bijzonder mooie woning is instapklaar en biedt veel leefcomfort door de grote ruimtes, zoals de woonkamer met open keuken die een oppervlak heeft van maar liefst circa 45 m2, de drie grote slaapkamers, de ruime badkamer en apart toilet en niet te vergeten het grote pluspunt van deze woning, de zolder met vaste trap waar nog mogelijkheden liggen voor het maken van twee extra slaapkamers of grote hobbyruimte. De woning is afgewerkt met duurzame materialen, is volledig geïsoleerd en draagt energielabel A. De eigenaar heeft niet voor de standaardafwerking gekozen maar heeft extra geïnvesteerd in de keuken en badkamer. De begane grond en eerste etage zijn voorzien van een Quickstep laminaatvloer en de kozijnen zijn van hardhout en afsluitbaar. De wanden zijn strak afgewerkt met glasvliesbehang. Ook de tuin op het westen biedt voldoende ruimte, zon en privacy. Een hele mooie woning met een goede ligging. 

Indeling

Begane grond
- Hal (4.3 m x 2.6 m) voorzien van een hoogkwalitatieve laminaatvloer. (Quickstep). Deze ligt op de totale begane grond en eerste verdieping. Verder bevindt zich in de hal een garderobe, modern toilet met fonteintje en complete meterkast.
- Woonkamer inclusief keuken met een totaal oppervlak van maar liefst circa 43 m2. Aan de achterzijde bevindt zich de zeer ruime zithoek met nog voldoende plaats voor een ruime eethoek (5.7 m x 5.5 m). Van uit de kamer heeft men middels het grote raam en de dubbele tuindeur goed contact met de tuin en is er veel lichtinval. Extra opbergruimte bevindt zich nog in de trapkast.
- De keuken bevindt zich aan de voorzijde (4.3 m x 3.0 m) met zicht over de straat. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad, 5 pits gaskookplaat, combioven, vaatwasser, koelkast en voldoende opbergkasten en lades. De ventilatie in de keuken en de rest van de woning wordt geregeld middels een Duco-systeem.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en apart toilet met fonteintje mechanische afzuiging en vaste trap naar de zolder.
- Badkamer (3.1 m x 2.4 m) geheel betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche en brede wastafel.
- Slaapkamer 1 (5.7 m x 3.1 m) gelegen aan de voorzijde met enkele ramen (hardhout afsluitbaar en draaikiep). De slaapkamer is bijzonder ruim van opzet en biedt voldoende plek voor een grote kast.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.4 m).
- Slaapkamer 3 (3.5 m x 2.2 m). 
- Slaapkamer 4 bevindt zich op zolder waar nog meer slaapkamers mogelijk zijn.

Tweede verdieping
- Bijzonder mooie ruimte (7.2 m x 4.2 m) voorzien van een laminaatvloer, witgoedaansluiting, mechanisch ventilatiesysteem, enkele ramen waardoor voldoende lichtinval en een hoge nokhoogte van 3.7 meter. Ideale hobbyruimte / werkruimte / slaapkamer. Middels het plaatsen van enkele wanden zijn hier meerdere ruimte mogelijk. Eventueel 4e en 5e slaapkamer.

Tuin
- Voortuin. Voor de woning ligt een klein stukje tuin voor het plaatsen van het nodige groen of bankje. In de straat bevinden zich voldoende parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het westen met een achterom en goed omsloten door een houten schutting. De tuin bestaat uit twee terrassen en een middendeel waar eventueel gras gezaaid kan worden. De tuin biedt voldoende privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 2013
- Inhoud 595 m3 
- Woonoppervlak 140 m2
- Gebruiksoppervlak 140 m2
- Hardhouten kozijnen afsluitbaar
- Dak, vloer, muur en raam isolatie
- Energielabel A
- Instapklaar, afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen 

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7308 met erachter een mandelig pad
Gemeente Eijsden sectie D 7309 samen groot 1 are 40 centiare  
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar2013
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.140 m²
 • Perceelopp.140 m²
 • Inhoud595 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op