Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Rode Kastanjelaan 7

 • Bouwjaar1914
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.316 m²
 • Inhoud430 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Sfeervolle ruime halfvrijstaande woning gelegen in de Rode Kastanjelaan te Eijsden. Deze straat ligt in het oostelijke deel van Eijsden, in Mariadorp, kort bij het nieuwe Poelveld, een nieuwe woonwijk met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, met centraal gelegen de basisschool met kinderopvang. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en België. De woningen in de omgeving karakteriseren zich door de witte gevels en de ruime percelen en tuinen. De huizen in de Rode Kastanjelaan zijn net wat groter dan de woningen in de parallel liggende straten. 

Deze woning biedt bijzonder veel ruimte door de vaste trap naar de zolder waardoor er drie ruime slaapkamers aanwezig zijn, de bijbouw waarin de keuken toilet en bijkeuken zich bevinden, de woonkamer van maar liefst 35 m2 en de grote tuin met garage. Ook opbergmogelijkheden zijn er voldoende op zolder, kelders en berging achter de woning. Leuke sfeervolle woning met als pluspunt, de grote tuin, voor een gunstige prijs. Deze woning dient volledig gemoderniseerd te worden.

Indeling

Souterrain
- Twee kelders (4.2 m x 3.8 m + 4.2 m x 3.8 m + 1.9 m x 1.8 m) cv ketel en mogelijkheden voor het aansluiten van radiatoren. De kelders zijn handig voor opslag of voor proviandopslag.

Begane grond
- Hal met meterkast en toegang tot woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer (8.0 m x 4.3 m) met genoeg ruimte voor een grote eethoek en zithoek. De kamer is voorzien van een schouw, getoogd kunststof raam aan de voorzijde met veel lichtinval, sfeervolle balkjes in het plafond en toegang tot kelder en keuken in de aanbouw.
- Gesloten keuken (2.4 m x 2.0 m) met een eenvoudige keuken met gasaansluiting, oven, koelkast en voldoende opbergruimte. Achter de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (4.0 m x 2.0 m) met radiator, witgoedaansluiting, warmwaterboiler en toegang naar tuin, muurkast en toilet.
- Achter de bijkeuken ligt de berging c.q. fietsenhok (4.9 m x 2.0 m).
- Garage (5.7 m x 3.3 m) halfsteens gebouwd met kantelpoort, enkele ramen en aanwezigheid van elektra.

Eerste verdieping
- Ruime overloop naar twee slaapkamers en vaste trap naar zolder. Deze verdieping is voorzien van een houten vloer met daarop vloerbedekking.
- Slaapkamer 1 (4.3 m x 3.8 m) voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Slaapkamer 2 (4.1 m x 2.3 m) houten kozijn enkel glas.
- Slaapkamer 3 (4.6 m x 4.3 m) bevindt zich eventueel op de zolder.
- Badkamer (2.9 m x 2.0 m) met ligbad, wastafel, radiator en raam.

Tweede verdieping
- Slaapkamer c.q. zolderkamer (4.6 m x 4.3 m) met aan beide zijden kasten in de schuinte met voldoende opbergruimte. De nokhoogte bedraagt 2.5 meter en is zodoende hoog genoeg voor het maken van een dakkapel.

Tuin
- Oprit met afsluitbare achterom naar de garage, terras en groene achtertuin. Kenmerk van deze woningen zijn de grote diepe achtertuinen. Vanuit de achterliggende straat is het mogelijk met enige aanpassingen een extra oprit te creëren. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1914
- Inhoud 430 m3 exclusief garage 50 m3 en berging
- Perceel 316 m2
- Gebruiksoppervlak 150 m2
- Woonoppervlak 105 m2
- School en openbaar vervoer op korte afstand
- Voorzijde kunststof kozijnen dubbel glas, rest houten kozijnen enkel glas 
- Cv installatie cv ketel en warmwaterboiler
- Energielabel G
- Dient volledig gemoderniseerd te worden

Oplevering
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
Gemeente Eijsden sectie C 1627, groot 3 are 16 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1914
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.316 m²
 • Inhoud430 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag