Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Stationsplein 4

 • Bouwjaar1912
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.83 m²
 • Inhoud640 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande karakteristieke woning gelegen in de oude kern van Eijsden op het Stationsplein. De naam zegt het al, leuk sfeervol plein met op korte afstand het station met verbinding naar Maastricht en Visé en Luik, busverbinding en voldoende parkeergelegenheid. Verder kenmerkt zich het plein met diverse karakteristieke herenhuizen. In de zomer speelt zich onder andere hier het traditionele feest "De Bronk" af. Winkelcentrum en scholen liggen ook op korte afstand. 

Dit verrassend grote huis heeft een bijzonder sfeervolle en leuke verzorgde uitstraling, met de getoogde ramen met witte gemetselde omranding, de houten dakgoot met versiering en het dak met de kleine dakkapellen. Het huis met vier slaapkamers, grote badkamer, ruime woonkamer, leefkeuken en geheel onderkelderd, heeft maar liefst een gebruiksoppervlak van 190 m2 en een inhoud van 640 m3. Hierbij biedt het huis veel leefcomfort. Op het dakterras naast de woning kan men genieten van de zon en het fraaie Stationsplein. Het dak is in 2005 vernieuwd (Unidekplaten) en zodoende heel goed geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen, de schouw is opnieuw opgemetseld en de kozijnen zijn van hardhout inclusief isolerend glas. Het platte dak naast de woning is geïsoleerd en voorzien van een nieuwe dakbedekking. De elektrische bedrading en meterkast zijn in de loop der jaren vervangen. Bijzonder leuke woning voor starters, beleggers of iemand die een groot huis zoekt zonder tuin (dakterras wel aanwezig).

Indeling 

Souterrain
- Geheel onderkelderde ruimte (12 m2, 11 m2, 10 m2 en 8 m2 oppervlak) met een hoogte van 1.95 meter. Dit is een geïsoleerde ruimte met betegelde vloer en aanwezigheid van witgoedaansluiting. De kelder is bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond 
- Grote hal (4.9 m x 1.7 m) gelegen in de zij-aanbouw van de woning. Voorheen lag de voordeur aan de voorzijde van de woning. Deze deur zit er nog steeds maar wordt niet meer gebruikt. De hal geeft toegang tot de woonkamer, leefkeuken, fietsenberging, toilet met inbouwcloset fonteintje raam en radiator, de complete meterkast met alle apparatuur op aparte groepen, cv kast met Hr combiketel uit 2008 in eigendom en 2 opbergkasten. De begane grond is voorzien van een granieten vloer.
- Fietsenhok (berging) (2.3 m x 1.9 m) met twee brede toegangsdeuren.
- Woonkamer 20 m2 met grote zithoek uitkijkend op het sfeervolle stationsplein. De drie hoge getoogde ramen geven cachet aan de woonkamer. Naast de kamer ligt de leefkeuken.
- Leefkeuken (7.1 m x 2.9 m) met een grote sfeervolle eethoek, met ook weer zicht op het plein. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, oven, voldoende lades, opbergkastjes en groot werkblad met afzuigkap. 

Eerste verdieping
- Overloop (2.9 m x 2.9 m) met toegang tot de badkamer, twee slaapkamers, dakterras en vaste trap naar tweede verdieping. De eerste verdieping is voorzien van houten vloeren.
- Badkamer (4.1 m x 1.7 m) voorzien van een ligbad, inloopdouche, inbouwcloset, brede wastafel en draaikiepraam. De wanden zijn geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 circa 13 m2 ligt aan de voorzijde. Ruime kamer met plaats voor een grote kast.
- Slaapkamer 2 circa 12 m2, ook ruim van opzet.
- Slaapkamer 3 en 4 bevinden zich op de tweede verdieping.
- Dakterras (7.4 m x 1.6 m) voorzien van een houten vlonder. Vanaf dit leuke terras heeft men een vrij uitzicht over de Kapelkesstraat en het Staionsplein.

Tweede verdieping 
- Met een nokhoogte van maar liefst 3.5 meter geeft deze verdieping een zeer ruim gevoel. Het dak is optimaal geïsoleerd en voorzien van enkele dakkapellen.
- Slaapkamer 3 heeft maar liefst een oppervlak van 22 m2. Bijzonder sfeervol doordat de balken van het dak in het zicht liggen.
- Slaapkamer 4 ook met een oppervlak van 20 m2 biedt volop mogelijkheden voor een grote slaapkamer of werkruimte c.q. hobbyruimte. Boven deze kamer bevindt zich een vliering met extra opbergruimte, deze is middels een vaste trap bereikbaar.

Tuin
- Aan de voorzijde van de woning liggen twee kleine stukjes perceel waar men een bankje zou kunnen plaatsen.
- Dakterras met fraai uitzicht.

Kenmerken
- Karakteristieke uitstraling
- Bouwjaar 1912
- Inhoud 640 m3 
- Woonoppervlak 135 m2
- Gebruiksoppervlak 190 m2
- Hardhouten kozijnen met isolerend glas
- Nieuw dak in 2005
- Dak- en raam isolatie
- Hr Combiketel 2008 in eigendom 
- Energielabel F (de muren zijn spouwloos)

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 2621 voorlopige grootte 83 ca. 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1912
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.83 m²
 • Inhoud640 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag