Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Wethouder Broersstraat 10

 • Bouwjaar1947
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.106 m²
 • Perceelopp.226 m²
 • Inhoud390 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met ruime tuin gelegen op een goede locatie nabij de brede school, winkelcentrum, openbaar vervoer (zowel bus als trein), sportvelden en wandelgebied. Deze omgeving ligt centraal ten opzichte van de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld en het centrum van Eijsden.

De woning is gebouwd in 1950 en is in 2002 aan de achterzijde uitgebouwd met een veranda. Het hele huis is voorzien van kunststof kozijnen met Hr++ glas uit 2008. De Hr combiketel is in 2019 vernieuwd en is eigendom. Deze sfeervolle woning biedt veel leefcomfort door de uitgebreide benedenverdieping met ruime l-kamer, veranda met open keuken en de praktische bijkeuken met witgoedaansluiting. De kelder en bergruimte op zolder zorgen voor voldoende opbergruimte. De tuin met twee maal een achterom ligt mooi op het zuiden. De oprit is breed genoeg voor het eventueel maken van een garage naast de woning. Meerdere woningen hebben deze al aangebouwd. Leuke woning voor starters met een goede ligging!

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.2 m x 1.9 m) toegankelijk vanuit de hal. De kelder heeft een betegelde vloer en geeft toegang tot de kruipruimte.

Begane grond
- Hal (4.15 m x 2.0 m) met trap naar eerste verdieping en toegang tot woonkamer, kelder, complete meterkast en toilet met inbouwcloset en raampje.
- Woonkamer met aanbouw circa 47 m2 met een open doorgang naar de aangebouwde keuken en eetkamer (veranda). De kamer is ruim van opzet en biedt dan ook veel ruimte voor een zit- en eethoek. De vloer is voorzien van een parketvloer en deels hardsteen. Enkele ramen en de schuifpui geven goed contact met de tuin en overdekt terras.
- Keuken (2.7 m x 2.5 m) eenvoudige keukenopstelling met kunststof werkblad en gasaansluiting. De nieuwe eigenaar zal zelf moeten zorgdragen voor alle apparatuur. Achter de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (2.8 m x 2.8 m) met witgoedaansluiting, warm-en koudwateraansluiting, extra plek voor een extra koelkast en deur naar buiten. Altijd handig! De bijkeuken is geïsoleerd.
- Berging (2.8 m x 1.3 m) handig voor de fietsen of tuingereedschap.

Eerste verdieping
- Overloop (2.0 m x 2.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap.
- Badkamer (2.5 m x 2.0 m) met douche, inbouwtoilet, wastafel en draaikiepraam.
- Slaapkamer 1 (3.7 m x 3.4 m).
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 2.75 m).
- Slaapkamer 3 (2.2 m x 2.0 m).

Tweede verdieping
- Bergzolder (6.5 m x 5.4 m) met een nokhoogte van 1.7 meter bereikbaar middels een vlizotrap. De vloer van de zolder is geïsoleerd.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van het nodige groen. Naast de woning ligt de oprit met afsluitbaar hek. Op deze plek kan een garage gerealiseerd worden.
- Achtertuin gelegen op het zuiden. In de schutting is er nog een extra achterom middels een poortje. De goed omsloten groene tuin met walnotenboom en vijverpartij is ruim van opzet en is voorzien van een terras met overkapping waar het goed vertoeven is. De berging is handig voor de fietsen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar woning 1950 
- Inhoud 390 m3 
- Perceel 226 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte circa 106 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 98 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 8 m2
- Gebruiksoppervlak externe buitenruimte 3 m2
- Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte 20 m2
- Kunststof kozijnen met isolerend glas Hr ++ uit 2008
- Aanbouw uit 2002 is geïsoleerd
- Hr Combiketel 2019 in eigendom
- Energielabel is aangevraagd maar nog niet ontvangen

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 6413 groot 2 are en 26 centiare.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl  

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1947
 • TypeEengezinswoning
 • Gebruiksopp.106 m²
 • Perceelopp.226 m²
 • Inhoud390 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag