Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

12 Septemberstraat 14

 • Bouwjaar1964
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.140 m²
 • Perceelopp.270 m²
 • Inhoud480 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Ruime halfvrijstaande uitgebouwde woning gelegen in het centrum van Eijsden. De woning ligt op korte afstand van het winkelcentrum, de oude kern van Eijsden, openbaar vervoer (bus en trein), basisschool met kinderopvang en bibliotheek en de wandelomgeving nabij het kasteel van Eijsden. De 12 Septemberstraat is een kindvriendelijke rustig gelegen straat in een zeer gewilde buurt van Eijsden.

De woning is in 2012 aan de achterzijde uitgebreid met een grote leefkeuken voorzien van vloerverwarming, lichtstraat en grote raampartij. De begane grond is toen volledig gemoderniseerd, gestuukt en is de elektra vernieuwd. De garage bereikbaar vanuit de keuken is toen grotendeels geïsoleerd en voorzien van een nieuwe poort en dakleer. De woonkamer en complete leefkeuken hebben maar liefst een oppervlak van circa 55 m2. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en rolluiken. De vloer van de tweede verdieping is geïsoleerd en de gehuurde combiketel is van 2012. De bergzolder met vaste trap, kelder en ruime garage zorgen voor veel opbergruimte. Met drie ruime slaapkamers en badkamer met tweede toilet is dit een hele mooie sfeervolle en ruime woning op een uitstekende locatie in de kern van Eijsden.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.2 m x 2.3 m), mooie ruimte voor de proviandopslag. De kelder is bereikbaar vanuit de hal.

Begane grond
- Hal (4.2 m x 2.2 m) inclusief toilet met alle voorzieningen (zwevend closet fonteintje raampje radiator ventilatie), complete meterkast en toegang tot woonkamer, kelder en eerste verdieping.
- Woonkamer (l-living) met aan de voorzijde een ruime zithoek (4.4 m x 3.45 m) met groot raam, laminaatvloer en strakke afwerking. Het brede middendeel (5.8 m x 2.5 m) waar een grote kast geplaatst kan worden en de overgang naar de grote moderne leefkeuken. Het vloeroppervlak bedraagt maar liefst circa 55 m2.
- Leefkeuken (5.85 m x 4.15 m) voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming, grote raampartij met dubbele openslaande deuren naar terras en tuin, de lichtstraat die zorgt voor extra veel licht en de complete keuken met composiet werkblad, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De kleur van de keuken past goed bij de kleur van de vloer. Bijzonder mooie ruimte die goed contact heeft met de woonkamer. De garage met witgoedaansluiting is bereikbaar vanuit de keuken.
- Garage (5.65 m x 2.85 m) met in 2012 vernieuwd dakleer en garagepoort, grotendeels geïsoleerd en voorzien van een tuindeur. Hier bevindt zich tevens de witgoedaansluiting en wasbak met koud water en radiator. Voor de garage bevindt zich de carport met een lengte van 3.9 meter.

Eerste verdieping
- Overloop (2.3 m x 1.7 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar bergzolder. Alle draaikiepramen zijn voorzien van rolluiken.
- Badkamer (2.3 m x 2.0 m) voorzien van ligbad, inbouwcloset, wandmeubel met wastafel en grote spiegel, radiator en draaikiepraam. De wanden zijn geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (3.5 m x 3.2 m) voorzien van laminaatvloer. Een kleine bouwkundige ingreep zou nog kunnen zorgen voor extra kastruimte.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 2.7 m) voorzien van laminaatvloer. Een kleine bouwkundige ingreep zou nog kunnen zorgen voor extra kastruimte.
- Slaapkamer 3 (2.7 m x 2.3 m) voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping
- Zolder (7.0 m x 5.8 m) met een nokhoogte van 1.9 meter en Velux dakraam. Hier bevindt zich tevens de gehuurde Hr combiketel uit 2012. Mooie bergzolder met veel ruimte. Het dak is asbestvrij. De vloeren zijn geïsoleerd. 

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd. Toegang tot carport en garage. De oprit kan toegankelijk gemaakt worden voor een auto.
- Achtertuin gelegen op het noorden en voorzien van een groot terras en gazon. De tuin is goed omsloten en biedt veel privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1964, aanbouw 2012
- Inhoud 480 m3 inclusief garage
- Perceel 270 m2
- Totaal inpandige oppervlak 140 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 115 m2
- Overig inpandige ruimte 25 m2
- Hr Combiketel 2012 gehuurd
- Kunststof kozijnen dubbel met rolluiken
- Energielabel D (muren kunnen makkelijk geïsoleerd worden tegen een lage prijs)

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 3764, groot 2 are 70 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1964
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.140 m²
 • Perceelopp.270 m²
 • Inhoud480 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op