Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Beukenlaan 1

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.130 m²
 • Perceelopp.420 m²
 • Inhoud485 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Sfeervolle ruime halfvrijstaande uitgebouwde hoekwoning gelegen in de Beukenlaan te Eijsden. Deze straat ligt in het oostelijke deel van Eijsden, in Mariadorp, dichtbij het nieuwe Poelveld, een nieuwe woonwijk met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, met centraal gelegen de brede school met kinderopvang. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en België. De woningen in de omgeving karakteriseren zich door de witte gevels en de ruime percelen en tuinen. Ook deze tuin met een perceeloppervlak van maar liefst 420 m2 is een groot pluspunt. 

De woning is door de huidige eigenaren goed onderhouden en verbeterd. De muren zijn gestraald, gevoegd, geïmpregneerd en geschilderd. Het dak van de woning en de keuken zijn in 2006 deels vernieuwd (pannen, goten en isolatie). De kunststof kozijnen met rolluiken hebben dubbel glas en er zijn 11 stuks zonnepanelen geplaatst in 2016. (deze zijn geleased en dient door koper overgenomen te worden). De elektra is vernieuwd en er is krachtstroom aangelegd. Op zolder is een extra slaapkamer gemaakt en is er een mooie grote garage gebouwd. Een mooie woning met voldoende ruimte en grote tuin. 

Indeling

Souterrain
- Twee kelders (4.0 m x 3.5 m + 4.0 m x 3.4 m) met voldoende opbergruimte en proviandopslag. Tevens bevindt zich hier de Hr ketel Nefit uit 2006 in eigendom. De kelder is bereikbaar vanuit de woonkamer.

Begane grond
- Hal (2.4 m x 1.1 m) met complete meterkast. 
- Woonkamer (8.4 m x 4.0 m) voorzien van een grindvloer en schouw met open haard. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime zithoek met veel lichtinval door twee grote ramen. Aan de achterzijde bevindt zich de eethoek de doorgang naar de leefkeuken en de trap naar de eerste verdieping. Sfeervolle ruimte met voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote dressoir.
- Leefkeuken (4.0 m x 3.5 m) in een hoekopstelling en voorzien van een hardstenen werkblad, 4 pits gaskookplaat, combioven, vaatwasser, losse grote koelkast en voldoende opbergkastjes. Er is voldoende ruimte voor de grote ontbijttafel. Het draaikiepraam geeft zicht op de tuin. Achter de keuken ligt de badkamer en apart toilet.
- Klein halletje met toegang tot keuken, badkamer, toilet en tuin.
- Badkamer (2.5 m x 2.35 m) voorzien van douchecabine, wandmeubel met brede wastafel en kastjes en kast met witgoedaansluiting en warmwaterboiler.
- Toilet met closet met radiator en raampje.
- Garage (6.75 m x 5.55 m) goed toegankelijk door de brede oprit. De garage is voorzien van een rolpoort, spouwmuren en krachtstroom. Prima garage voor de grotere auto of de hobbyist. Het dak van de garage is circa 10 jaar geleden vernieuwd.
- Tuinhuis van hout.

Eerste verdieping
- Overloop (4.0 m x 1.55 m) met toegang tot twee slaapkamers en vaste trap naar de tweede verdieping.
- Slaapkamer 1 (4.6 m x 3.0 m) met rolluik en wastafel.
- Slaapkamer 2 (3.95 m x 2.35 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van rolluik.
- Slaapkamer 3 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 3 (4.7 m x 4.0 m) met bergruimte in de schuinte van het dak en twee dakramen. Het dak is in 2006 deels vernieuwd met pannen en is aan de onderzijde geïsoleerd. Het originele dak (eterniet is nog aanwezig maar ingepakt door de pannen en isolatie).

Tuin
- De hoekwoning heeft een brede oprit met afsluitbaar hek. De grote tuin met een diepte van maar liefst 40 meter is onderhoudsvriendelijk aangelegd en goed omsloten middels de hoge groene coniferen heg en ABC hekwerk. De tuin biedt voldoende mogelijkheden voor kinderen of plaatsen van caravan of camper. De tuin loopt door tot achterliggende straat waar het mogelijk is een aparte toegang te creëren naar de tuin. De grote garage en houten tuinhuis zorgen voor het praktische gedeelte. Mooie hobby- of opslagruimtes. De tuin ligt met de lange kant op het westen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar woning 1914, aanbouw 1979 en garage 1980
- Inhoud 485 m3 exclusief 90 m3 garage
- Perceel 420 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte 130 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 100 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 30 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 50 m2
- Kuststof kozijnen met dubbel glas 
- Dakisolatie 2006, pannen en goten vernieuwd
- Hr ketel 2006 in eigendom en warmwaterboiler
- 11 stuks zonnepanelen (geleased in 2016, dit dient door de koper overgenomen te worden)
- Energielabel is aangevraagd maar nog niet ontvangen

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie C 1610 groot 4 are en 20 centiare.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl  

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.130 m²
 • Perceelopp.420 m²
 • Inhoud485 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag