Verkocht

Eijsden

Bisschop Eraclesplein 17

 • Bouwjaar1979
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.372 m²
 • Inhoud545 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Zeer fraai en goed onderhouden ruime uitgebouwde halfvrijstaande woning uit 1979 gelegen op het kindvriendelijke woonerf Bisschop Eraclesplein te Eijsden. Het woonerf is uniek door zijn ruime opzet en rustige karakter. De woning ligt vlakbij het winkelcentrum, openbaar vervoer en scholen, tevens is het gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Maastricht, Luik (B) en Aken (D).

De woning is in 1997 ruim uitgebouwd met maar liefst drie bouwlagen. De woonkamer met keuken is daardoor maar liefst circa 57 m2 geworden, is er een extra grote slaapkamer bij gekomen en is er meer dan voldoende bergruimte ontstaan. De huidige bewoners hebben de benedenvloer voorzien van vloerverwarming en zijn de muren strak afgewerkt, Een bijzonder ruime woning met minimaal 4 slaapkamers en ruimte voor een vijfde op de hoge zolder. De grote tuin met achterom en garage mag er ook wezen door de privacy maar ook door de verschillende terrassen, vijverpartij en groene aanleg. De woning lijkt aan de voorzijde ingesloten maar eenmaal binnen wordt het tegendeel bewezen. Interessant voor grote gezinnen of diegene die ruimte wil!

Indeling

Begane grond
- Hal (3.0 m x 1.4 m) met toilet met inbouwcloset fonteintje en geheel betegeld, meterkast en toegang tot kruipruimte.
- Woonkamer (5,9 m x 5.3 m + 4.4 m x 3.7 m) met half open keuken (3.4 m x 3.0 m) samen met een vloeroppervlak van maar liefst 57 m2. Het geheel is voorzien van een donkere tegelvloer met vloerverwarming. De keuken ligt centraal ten opzichte van de grote zithoek en de eethoek in het aangebouwde deel. De grote ramen en deuren zorgen voor veel lichtinval en goed contact met de grote tuin. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een 5 pits gasfornuis met grote heteluchtoven, vaatwasser, combioven, koelkast en diepvries. Zowel is er voldoende opbergruimte in de keuken als in de bergkast in de kamer. 

Eerste verdieping
- Ruime overloop (5.9 m x 1.0 m) met toegang tot 4 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar zolder waar een 5e slaapkamer mogelijk is. 
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 3.7 m) ligt in de aanbouw en heeft aan twee zijden lichtinval. Mooie grote kamer.
- Slaapkamer 2 (4.3 m x 3.4 m) 
- Slaapkamer 3 (4.3 m x 2.4 m)
- Slaapkamer 4 (3.4 m x 2.8 m)
- Badkamer (2.4 m x 1.8 m) met grote inloopdouche met glazen scherm, brede wastafel en inbouwcloset.

Tweede verdieping
- Vaste trap naar zolder. Nokhoogte 2,9 meter waardoor deze zolder meerdere mogelijkheden biedt zoals onder andere een vijfde slaapkamer. Verder is een gedeelte ingericht als cv ruimte met de gehuurde Hr combiketel uit 2011 en witgoedaansluiting. De zolder van de aanbouw heeft een nokhoogte van 1,5 meter en is een prima opbergruimte. De daken zijn goed geïsoleerd.

Bijgebouwen
- Garage (5.7 m x 2.7 m) met kantelpoort is bereikbaar vanuit de achterliggende straat en vanuit de tuin. De tuin is voorzien van een mooi houten tuinhuis voor het opbergen van tuinstoelen en BBQ.

Tuin
- De woning ligt met de voorzijde aan een mooi open plein met voldoende groen.
- De achtertuin ligt op het zuiden en is toegankelijk vanuit de garage en achterom. De tuin is mooi aangelegd met diverse terrassen, overkapping, vijverpartijen en het nodige groen. Mooie tuin waar men op elk moment van de dag kan genieten van de zon.

Kenmerken
- Bouwjaar 1979, aanbouw uit 1997
- Inhoud 545 m3 exclusief 45 m3 garage
- Woonoppervlak 140 m2
- Gebruiksoppervlak 190 m2
- Hr Combiketel 2011 gehuurd
- Vloerverwarming
- Hardhouten kozijnen grotendeels dubbel glas
- Volledig geïsoleerd

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5136, groot 3 are 72 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1979
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.372 m²
 • Inhoud545 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag