Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Boomkensstraat 59

 • Bouwjaar1957
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.140 m²
 • Perceelopp.262 m²
 • Inhoud450 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met grote aanbouw gelegen in de Boomkensstraat. De ligging van de woning is prima te noemen nabij de basisschool, het winkelcentrum, het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar A2 en Maastricht. Sportvelden en wandelgebied liggen ook op korte afstand. De brede straat is ruimtelijk van opzet door de ruime voortuinen en de extra parkeerhavens. 

De woning is van 1957 en is door de huidige eigenaren goed onderhouden, gemoderniseerd en verbouwd. In de loop der jaren is er aan de achterzijde een leefkeuken bijgebouwd met daarachter een mooie bijkeuken. De tuin met oprit is aangepakt en is er een mooie overkapping gemaakt. De zolder is voorzien van een vaste trap waardoor een extra slaapkamer gemaakt is met dakkapel. De hal met toilet en meterkast zijn vernieuwd en zijn twee slaapkamers samengevoegd tot één. Leuke aantrekkelijke woning op een goede locatie.

Indeling

Souterrain
- Kelder (3.5 m x 2.9 m). Altijd handig voor proviandopslag of witgoedaansluiting.

Begane grond
- Hal (3.65 m x 2.6 m) inclusief toilet met inbouwcloset raampje en half betegeld, complete meterkast, garderobe en toegang tot woonkamer kelder en trap naar eerste verdieping. De vloer is voorzien van een houtlook tegelvloer.
- Woonkamer, l-living met toegang tot de aangebouwde keuken. De zithoek (5.8 m x 3.7 m) bevindt zich aan de voorzijde. Een mooie lichte ruimte door de grote ramen en ruim van opzet. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en is netjes gestuukt. Het middendeel (3.25 m x 2.9 m) geeft de kamer extra cachet, leuke ruimte voor een grote kast. De grote muuropening geeft goed contact met de eethoek en keuken.
- Leefkeuken (5.35 m x 3.0 m) voorzien van een kookeiland met voldoende werkblad en extra aanrecht onder de twee grote ramen. De keuken is voorzien van voldoende opbergkastjes, oven, vaatwasser, koelkast, boiler (tbv keuken en bijkeuken), 4 pits keramische kookplaat en rvs afzuigunit. In de leefkeuken is er voldoende plek voor een ruime eettafel en extra kast. Achter de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken.
- Bijkeuken (4.0 m x 3.0 m) met witgoedaansluiting en tuindeur naar het terras. Deze ruimte is ruim van opzet en er is voldoende plek voor opbergkasten. Het aanrecht met koud- en warm water is altijd handig.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer, muurkast en vaste trap naar zolder.
- Badkamer (3.4 m x 1.8 m) voorzien van ligbad, inbouwcloset en wastafel. In de muur is er op een speelse manier een nis met legplanken gemaakt voor handdoeken. De ruimte is betegeld en voorzien van een draaikiepraam.
- Muurkast. Deze kan eventueel nog bij een kamer betrokken worden.
- Slaapkamer 1 (5.8 m x 3.65 m) met enkele ramen en voldoende plek voor zithoekje of extra kasten. Voorheen bestond deze ruimte uit twee slaapkamers.
- Slaapkamer 2 (2.85 m x 2.6 m).
- Slaapkamer 3 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping
- Overloop met bergruimte in de schuinte van het dak, bergruimte voor de Hr combiketel 2002 in eigendom.
- Zolderkamer (3.0 m x 2.9 m slaapkamer 3) met dakkapel en opbergruimte. Het dak is nageïsoleerd.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en oprit met afsluitbare achterom. Er bevinden zich extra parkeerplekken in de straat.
- Achtertuin met overkapping (5.5 m x 4.0 m). Het terras onder de overkapping is ruim van opzet en heeft mooi contact met de rest van de groene tuin. Een extra terras in het gazon is goed gesitueerd voor de ondergaande zon. De tuin met tuinhuis is goed omsloten. 

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1957
- Inhoud 450 m3 
- Perceel 262 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 120 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 20 m2
- Totale inpandige oppervlakte 140 m2
- Energielabel D
- Hr combiketel 2002 eigendom
- Zonnepanelen 9 stuks geleased (Koper zal bij aankoop van de woning het leasecontract mee over moeten nemen)
- Kunststof kozijnen met isolerend glas onderzijde, boven enkel glas
- Omgekeerde dakisolatie

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 4725 groot 2 are en 62 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1957
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.140 m²
 • Perceelopp.262 m²
 • Inhoud450 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag