Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Burg. Wijnandsstraat 58

 • Bouwjaar1990
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.223 m²
 • Inhoud475 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Zeer goed onderhouden halfvrijstaande hoekwoning uit 1990 gelegen in Eijsden in de Burgemeester Wijnandsstraat. Het woonhuis ligt in de kindvriendelijke woonwijk Poelveld waar zich de basisschool op 300 meter afstand bevindt en waar winkels, wandelgebied en sportaccommodaties op korte afstand liggen. De woning ligt gunstig ten opzichte van Maastricht (10 autominuten), autosnelweg A2 en andere uitvalswegen. De Burgemeester Wijnandsstraat is een brede straat met grotendeels vrijstaande en halfvrijstaande woningen met ruime voortuinen, groene plantsoenen met bomen en voldoende parkeergelegenheid .

Deze goed afgewerkte woning biedt veel leefcomfort en leefruimte door de grote l-living van maar liefst 40 m2 met eikenhouten vloer, de ruime complete keuken, vier slaapkamers met een extra werkkamer en garage met bijkeuken. Een mooie woning voor een groot gezin. Het huis is volledig geïsoleerd en draagt het energielabel C. De hardhouten kozijnen zijn grotendeels voorzien van rolluiken en de zolder met vaste trap is ingericht als leefruimte met grote dakramen (ideale kamer voor een tiener). Prima woning op een goede locatie voor een gunstige prijs.

Indeling

Kruipruimte 
- De geïsoleerde kruipruimte bevindt zich onder de gehele woning behalve de garage. 

Begane grond
- Hal (2.0 m x 2.0 m) inclusief toilet met zwevend closet fonteintje, garderobe, meterkast en toegang tot woonkamer en eerste verdieping. De vloer is voorzien van een mooie eikenhouten vloer die doorloopt naar de woonkamer.
- Woonkamer (5.1 m x 3.8 m + 6.8 m x 3.1 m). Mooie l-living met een lengte van 10.7 meter en een oppervlak van maar liefst 40 m2 met aan de voorzijde een ruime zithoek met gashaard en veel lichtinval door de grote ramen, een tussendeel waar gemakkelijk plek is voor een grote kast en het achterste deel voor een eethoek met contact naar de half open keuken. De vloer van de woonkamer is ook voorzien van een eikenhouten vloer. Een schuifpui geeft toegang tot het terras en tuin.
- Keuken (3.2 m x 2.2 m) met uitzicht op de achtertuin en voorzien van een hardstenen werkblad, 4 pits gaskookplaat, combioven, vaatwasser, koelkast en voldoende opbergruimte. Naast de keuken ligt de bijkeuken die weer toegang geeft tot de garage.
- Bijkeuken (2.2 m x 1.8 m) met witgoedaansluiting en voldoende opbergruimte.
- Garage (6.1 m x 3.0 m) voorzien van kantelpoort, tuindeur, keukenblok met koud water en tegelvloer. De garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken.

Eerste verdieping
- Ruime overloop met vaste trap naar tweede verdieping. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloeren en rolluiken. Mooie afwerking.
- Badkamer (2.3 m x 2.2 m) met ligbad voorzien van spatscherm, wastafel met wandmeubel en tweede toilet.
- Slaapkamer 1 (4.5 m x 3.1 m) met veel leefruimte voor extra meubels, tv aansluiting en mooie afwerking.
- Slaapkamer 2 (3.2 m x 3.1 m) met tv aansluiting.
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 2.2 m) met tv aansluiting.
- Slaapkamer 4 bevindt zich op zolder.

Tweede verdieping
- Zolder (7.8 m x 5.3 m) volledig verbouwd tot slaapkamer en werkkamer met radiatoren en voldoende daglichttoetreding.
- Slaapkamer 4 (4.0 m x 4.8 m) met dakramen en kasten in de schuinte.
- Studeerkamer (3.2 m x 6.0 m) met dakraam, raam werkblad en kasten in de schuinte. Beide kamers zijn absoluut een meerwaarde bij deze woning.
- Cv hok hier bevindt zich de Hr combiketel uit 2008 in eigendom. 

Tuin 
- Voortuin met grote oprit en voldoende groen.
- Achtertuin gelegen op het westen met terras en zonnescherm, stukje overkapping en gazon met het nodige groen goed omsloten en voldoende privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1990
- Inhoud 475 m3 inclusief 70 m3 garage 
- Woonoppervlak 125 m2
- Gebruiksoppervlak 155 m2
- Hr Combiketel 2008 in eigendom
- Hardhouten kozijnen dubbel en deels voorzien van rolluiken
- Dak-  muur- en vloerisolatie 
- Energielabel C

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5718, groot 2 are 23 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1990
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.223 m²
 • Inhoud475 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag