I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Caestertstraat 7

 • Bouwjaar1950
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.115 m²
 • Perceelopp.194 m²
 • Inhoud395 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Landelijk gelegen karakteristieke halfvrijstaande woning met vrij uitzicht. De woning ligt in de Caestertstraat. De verbindingsweg met de oude kern van Eijsden, het wandelgebied het Caestertveld, het kasteel van Eijsden en de groene weilanden met fruitbomen en landerijen. Op korte afstand bevinden zich het openbaar vervoer (trein en bus), het winkelcentrum en alle verdere benodigdheden. Dit stukje dorp is voor veel Eijsdenaren een unieke plek. 

Deze karakteristieke woningen hebben als ambtswoningen onderdeel uitgemaakt van de voormalige kazerne van de Marechaussee, gestationeerd in Eijsden voor en na de tweede wereldoorlog. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. De woning biedt veel leef- en bergruimte door de aanwezige woonkamer die eventueel bij de keuken betrokken kan worden, de drie slaapkamers, de zolder waar mogelijkheden liggen voor een extra slaapkamer, de kelder, berging en niet onbelangrijk de garage. Ook de tuin mag er zijn met aan de voorzijde mooi uitzicht en aan de achterzijde een gezellig hofje. Middels de erfdienstbaarheid van weg, is de garage goed bereikbaar.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.8 m x 1.9 m) met een hoogte van 2.2 meter. Altijd handig voor proviandopslag of witgoedaansluiting. De kelder is bereikbaar vanuit de hal.

Begane grond
- Hal (4.85 m x 2.15 m) sfeervol met authentieke deuren, tegelvloer en toegang tot woonkamer, keuken, toilet, kelder, meterkast en eerste verdieping middels houten trap.
- Woonkamer (8.0 m x 3.65 m / 2.95 m) voorzien van een parketvloer, schouw met open haard, dubbele deur naar de tuin en groot raam aan de voorzijde met ruim uitzicht. De sfeer van de kamer wordt onder andere bepaalt door de balkjes aan het plafond. Naast de kamer ligt de gesloten keuken die makkelijk bij de woonkamer betrokken kan worden.
- Keuken (2.95 m x 2.85 m) eenvoudige keuken met een 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast en voldoende opbergkastjes. De tuindeur geeft toegang tot het terras.
- Berging (2.45 m x 2.20 m) halfsteens met vliering, handig voor de fietsen.
- Garage (6.0 m x 2.85 m) met elektrische rolpoort. De garage ligt op het eigen terrein maar is te bereiken via de naastliggende oprit. Hier is de erfdienstbaarheid recht van weg van toepassing.

Eerste verdieping
- Overloop (3.6 m x 2.95 m) met toegang tot doucheruimte, drie slaapkamers, bergkast en vlizotrap naar tweede verdieping.  Het creëren van een vaste trap naar de zolder is hier mogelijk.
- Badkamer (2.95 m x 1.25 m) met wastafel en douche.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.0 m) met muurkasten en originele deur.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.0 m) met muurkast en zicht over de weilanden.
- Slaapkamer 3 (2.95 m x 2.8 m) met muurkast.
- Slaapkamer 4 is eventueel mogelijk op de tweede verdieping na het maken van een vaste trap. De hoogte van de zolder is 3 meter. Voldoende hoogte voor het plaatsen van een dakkapel.

Tweede verdieping
- Zolder met een Nefit cv ketel met boilervat van 2002 in eigendom. De cv ketel is altijd in onderhoud geweest. Het dak is beschoten en voorzien van keramische pannen. Mooie ruimte die omgebouwd kan worden tot extra bergruimte en slaapkamer.

Tuin
- Voortuin, ruim van opzet en voorzien van het nodige groen. Naast de tuin ligt de doorgang naar de garage toe. De woning ligt aan het Caestertveld met zijn weiden en boomgaarden. Een fijn wandelgebied.
- Achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en goed omsloten. Sfeervolle tuin met toegang tot de berging en garage. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1950
- Inhoud 395 m3 exclusief 40 m3 garage en 20 m3 berging 
- Perceel 194 m2, aanvullend met circa 75 m2 recht van weg (erfdienstbaarheid)
- Totaal inpandige oppervlakte 115 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 94 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig  21 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 22 m2
- Houten kozijnen met dubbel glas
- Hr Combiketel 2002 in eigendom
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5665, groot 1 are 94 ca.
Daarnaast is ligt er een erfdienstbaarheid van weg naar en van de garage. Dit geldt over een oppervlak van ongeveer 75 m2.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1950
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.115 m²
 • Perceelopp.194 m²
 • Inhoud395 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag