Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Courtpendu 4

 • Bouwjaar1995
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.236 m²
 • Inhoud445 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1995 gelegen in de Courtpendu. Een brede straat met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen met allen een ruime voortuin waardoor een open ligging. De woning ligt op de grens van de jonge woonwijk Poelveld en de weilanden waar men nog lekker kan genieten van de rust en natuur. Op korte afstand ligt de basisschool met kinderopvang, diverse sportcomplexen, openbaar vervoer en het grote nieuwe winkelcentrum. Verder is de autosnelweg heel goed en snel bereikbaar.

De woning is op een speelse manier ingedeeld waarbij de woonkamer sfeervol overgaat naar de keuken. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om een andere indeling te maken. Zo kan de bijkeuken bij de keuken betrokken worden en de ruime slaapkamers kunnen uitgebreid worden met nog twee slaapkamers. Deze kunnen op de garage gemaakt worden. Meerdere woningen in de straat hebben deze mogelijkheid al benut. De woning is goed geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen die zorgen voor veel lichtinval. De tuin is goed omsloten en ligt mooi op het westen waardoor de hele dag zon.

Indeling

Begane grond
- Hal met toilet, garderobekast, meterkast en toegang tot de geïsoleerde kruipruimte. Het toilet is voorzien van een closet, fonteintje en mechanische ventilatie.
- Woonkamer (10.5 m x 3.1 m/4.0 m) met laminaatvloer, airco, dubbele tuindeur met rolluik naar terras en open verbinding met de keuken en trap naar eerste verdieping. De zeer ruime kamer biedt voldoende ruimte voor een grote eet- en zithoek met daarbij genoeg plek voor kasten. Vanuit de kamer heeft men goed contact met de tuin. De woonkamer inclusief keuken hebben maar liefst een vloeroppervlak van circa 50 m2. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval.
- Keuken (2.7 m x 2.7 m) in een l-opstelling met een vier pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combioven en afzuigunit. Vanuit de keuken heeft men contact met de tuin. Naast de keuken ligt de bijkeuken. Deze zou eventueel makkelijk bij de keuken betrokken kunnen worden.
- Bijkeuken (3.7 m x 2.0 m) met witgoedaansluiting en toegang tot garage en tuin.
- Garage (5.4 m x 3.0 m) met kantelpoort. 

Eerste verdieping
- De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- Overloop met kleine vide en toegang tot drie slaapkamers, badkamer en cv hok met gehuurde Hr combiketel 2015 en mechanische ventilatiesysteem.
- Badkamer (3.2 m x 2.6 m) met ligbad, tweede closet en wastafel. De badkamer is geheel betegeld. Mooie grote ruimte voor extra douche te plaatsen.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 4.0 m) met draaikiepramen, airco en rolluik.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 2.9 m) met draaikiepraam, airco en rolluik.
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 3.0 m) met draaikiepraam en rolluik.
- Slaapkamer 4 en 5 eventueel te creëren boven de garage.

Tuin
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd met stukje gazon. Daarnaast bevindt zich de grote oprit voor meerdere auto's.
- Achtertuin goed omsloten en gelegen op het westen waardoor de hele dag zon, terras, voldoende privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1995
- Inhoud 445 m3 inclusief 45 m3 garage
- Perceel 236 m2
- Woonoppervlak 120 m2
Gebruiksoppervlak 135 m2
- Hardhouten kozijnen dubbel  
- HR Combiketel bouwjaar 2015 gehuurd
- Kozijnen en buitenmuren geschilderd in 2018

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 6084, groot 2 a en 36 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

 

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1995
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.236 m²
 • Inhoud445 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag