Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Courtpendu 6

 • Bouwjaar1995
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.236 m²
 • Inhoud510 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaand geschakelde woning uit 1995 gelegen in de Courtpendu. Een brede straat met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen met allen een ruime voortuin waardoor een open ligging. De woning ligt op de grens van de jonge woonwijk Poelveld en de weilanden waar men nog lekker kan genieten van de rust en natuur. Op korte afstand ligt de basisschool met kinderopvang, diverse sportcomplexen, openbaar vervoer en het grote nieuwe winkelcentrum. Verder is de autosnelweg heel goed en snel bereikbaar.

De woning is op een speelse manier ingedeeld waarbij de woonkamer sfeervol overloopt in de keuken, die in 2010 is uitgebreid door de bijkeuken erbij te betrekken. De woning biedt bijzonder veel leefruimte met een vloeroppervlak van maar liefst 175 m2. De twee extra slaapkamers die boven de garage zijn bijgebouwd dragen hieraan bij. De woning heeft een inpandige garage die ook voor een aan huis gebonden beroep zou kunnen dienen of een ruimte die omgebouwd kan worden tot slaapkamer op de begane grond. De woning is zeer goed onderhouden en afgewerkt. Daarbij is deze is goed geïsoleerd (energielabel B) en voorzien van hardhouten kozijnen die zorgen voor veel lichtinval. De tuin is goed omsloten en ligt mooi op het westen waardoor de hele dag zon.

Indeling

Begane grond
- Hal met toilet, garderobekast, meterkast en toegang tot de geïsoleerde kruipruimte. Het toilet met moderne afwerking is voorzien van een inbouwcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.
- Woonkamer (10.5 m x 3.1 m/4.0 m) met een antracietgrijze tegelvloer, dubbele tuindeur naar terras, open verbinding met de moderne complete keuken en trap naar eerste verdieping. De zeer ruime kamer biedt voldoende ruimte voor een grote eet- en zithoek met daarbij genoeg plek voor kasten. Vanuit de kamer heeft men goed contact met de tuin. De woonkamer inclusief keuken hebben maar liefst een vloeroppervlak van circa 55 m2. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval.
- Keuken (4.3 m x 3.2 m) wit glanzend en voorzien van kookeiland met composiet werkblad, vijf pits gaskookplaat, afzuigunit en vaatwasser. Ingebouwde kastenwand met koelkast, combioven, koffiezet-apparatuur en voldoende opbergkasten en lades. Vanuit de keuken heeft men contact en toegang tot het terras en tuin. Naast de keuken ligt de garage. 
- Garage (5.4 m x 3.0 m) met kantelpoort inclusief inloopdeur, witgoedaansluiting en warm- en koudwateraansluiting. 

Eerste verdieping
- De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot vier slaapkamers, inloopkast, badkamer en cv-berghok met gehuurde Hr combiketel 2014 en centrale ventilatiesysteem.
- Badkamer (3.2 m x 2.6 m) met ligbad, tweede closet en wastafel. De badkamer is geheel betegeld. Mooie grote ruimte om extra douche te plaatsen.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 4.0 m) met draaikiepramen en veel kastruimte.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 2.9 m) met draaikiepraam.
- Slaapkamer 3 (4.5 m x 2.5 m) met draaikiepraam met rolluik. 
- Slaapkamer 4 (4.5 m x 2.5 m) met draaikiepraam met rolluik.
- Inloopkamer (2.6 m x 2.4 m) met toegang naar slaapkamer.

Tuin
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd met ernaast de grote oprit voor meerdere auto's.
- Achtertuin goed omsloten en gelegen op het westen waardoor de hele dag zon, terras met elektrisch zonnescherm, gazon en voldoende privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1995
- Inhoud 510 m3 inclusief 45 m3 garage
- Perceel 236 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 160 m2
- Overig inpandig gebruiksoppervlak 15 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 175 m2
- Hardhouten kozijnen dubbel
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel B 
- HR Combiketel bouwjaar 2014 gehuurd
- Zeer goed onderhouden

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 6085, groot 2 a en 36 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1995
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.236 m²
 • Inhoud510 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op