Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Dorpsstraat 14

 • Bouwjaar1900
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.2625 m²
 • Inhoud575 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Garageja
Ga direct naar | |
Bijzonder ruime halfvrijstaande woning uit 1900 gelegen op een perceel van maar liefst 2625 m2. De woning ligt in een rustige straat in het Kerkdorp Oost Maarland. Dit dorp ligt op enkele kilometers van Maastricht en Eijsden met openbaar vervoer, wandelgebied rond de Maas en snelle verbinding met de A2. 

De goed onderhouden woning biedt bijzonder veel leefruimte met een woonkamer van maar liefst 10.4 meter lang en een mooie breedte van 4.0 meter. De leefkeuken heeft een oppervlakte van 18 m2 met goed tuincontact en er liggen mogelijkheden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. De vier slaapkamers op de eerste verdieping en de vijfde op de zolder met vaste trap zijn ook aan de ruime kant. De woning is aan de voorkant voorzien van een grote poort waardoor de tuin veel privacy biedt. Een waar paradijs voor de groenliefhebber, kinderen en eventueel de viervoeters. De groene tuin is gelegen op het zuiden en is ook nog voorzien van een dubbele garage met eerste verdieping die multifunctioneel gebruikt kan worden zoals voor opslag, motorvoertuigen, hobbyruimte en misschien B&B waarvoor een vergunning bij de gemeente aangevraagd dient te worden. Echt een interessante woning voor diegene die iets anders wil dan een standaard huis.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.4 m x 2.0 m) betegeld. Deze is bereikbaar vanuit de bijkeuken. In de tuin ligt nog een kleine schuilkelder die gebruikt werd tijdens WOII.

Begane grond
- Hal (5.1 m x 1.8 m) met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot woonkamer, keuken en open houten trap naar eerste verdieping.
- Woonkamer (10.4 m x 4.0 m) met schouw en kachel, dubbele deur naar terras en tuin en houten vloer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De twee glasinlood ramen passen goed bij de sfeer van de woning.
- Keuken (4.1 m x 3.3 m + 2.7 m x 1.8 m) met gasaansluiting, oven, koelkast en veel werkblad en opbergruimte. De leefkeuken ligt in de aanbouw maar loopt ook over naar de originele woning. Daardoor liggen er mogelijkheden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Een tuindeur geeft toegang tot het sfeervolle terras en tuin.
- Bijkeuken (1.8 m x 1.8 m) gelegen achter de keuken en voorzien van witgoedaansluiting, gehuurde geiser en trap naar de kelder.

Eerste verdieping
- Ruime overloop (5.5 m x 1.9 m) met toegang tot vier slaapkamers, apart toilet en badkamer. Onder de vloerbedekking van de eerste verdieping ligt nog de originele houten vloer.
- Badkamer (2.4 m x 1.9 m) met douche, wastafel en raam.
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 3.7 m)
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 3.1 m)
- Slaapkamer 3 (3.9 m x 3.4 m)
- Slaapkamer 4 (2.3 m x 1.9 m)
- Slaapkamer 5 bevindt zich eventueel op de zolderkamer. 

Tweede verdieping
- Overloop (5.7 m x 1.9 m) met vaste trap, wastafel en zicht op tuin.
- Zolderkamer met een nokhoogte van 2.55 meter. De kamer krijgt veel lichtinval door een groot raam en dakkapel. Mooie ruimte voor vijfde slaapkamer of hobbyruimte. In deze ruimte bevindt zich tevens de cv ruimte met gehuurde cv ketel en veel opbergruimte in de schuinte van het dak. 

Bijgebouwen
- Dubbele garage (6.7 m x 5.1 m) met vaste trap naar vliering met een nokhoogte van 2.35 meter, twee houten toegangspoorten en kleine kelder. Mooie ruimte voor de hobbyist, twee auto's of eventueel B&B als de gemeente hiermee instemt.
- Naast de garage ligt nog een opslagruimte c.q. werkruimte (8.5 m x 3.2 m).

Tuin
- Bijzonder ruime en mooie parktuin gelegen op het zuiden met het nodige groen, hoge bomen, tuinhuis en grasland voor eventueel viervoeters of voetbalveldje voor de kids. Een waar paradijs voor de tuinliefhebber. Om de woning ligt de kiezeloprit richting de garage. Het terras biedt mooi uitzicht op de tuin.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1900, aanbouw 1980
- Inhoud 575 m3 
- Perceel 2625 m2
- Woonoppervlak 160 m2
- Gebruiksoppervlak 200 m2
- Energielabel G
- Deels kunststof deels hardhouten kozijnen met deels dubbel glas
- Gehuurde cv ketel en warmwatergeiser
- Grote garage met mogelijkheden
- Grote tuin met mogelijkheden
- De woning dient op enkele onderdelen gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie A 1691, groot 26 are en 25 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1900
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.2625 m²
 • Inhoud575 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag