Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Emmastraat 64

 • Bouwjaar1980
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.180 m²
 • Perceelopp.242 m²
 • Inhoud590 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met aanbouw en garage gelegen op een goede locatie nabij alle benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer, basisschool (brede school), winkelcentrum en wandelgebied. Ook de A2 en uitvalswegen naar Maastricht liggen gunstig. De Emmastraat is enkele jaren geleden opgeknapt en voorzien van openbare parkeerplekken.

De woning is in 1995 uitgebreid aan de achterzijde met een eetkamer met lichtstraat, waardoor de al ruime l-living nog rianter is geworden. De muren van de woning zijn geïsoleerd, er zijn kunststof kozijnen geplaatst met dubbel glas en beneden is vloerverwarming gelegd. Het energielabel draagt dan ook de letter C. De badkamer en keuken zijn vernieuwd in 2003. Deze halfvrijstaande woningen in de Emmastraat staan bekend als ruim van opzet. Het totaal inpandige oppervlak bedraagt dan ook maar liefst 180 m2 waarbij ook nog voldoende opbergruimte is. De zolder met vaste trap waar een extra slaapkamer gecreëerd kan worden is ook een groot pluspunt. Interessante woning op een uitstekende locatie!

Indeling

Begane grond
- Hal (3.4 m x 2.0 m) voorzien van een travertinvloer, garderoberuimte en open trap naar eerste verdieping. De hal geeft toegang tot het toilet met fonteintje, meterkast en woonkamer. 
- L-living met open keuken en eetkamer in de aanbouw, samen maar liefst een oppervlak van circa 55 m2. De zithoek (5.4 m x 3.65 m) gelegen aan de voorzijde is ruim van opzet en heeft veel straatcontact en optimaal lichtinval. Het middendeel van de woonkamer heeft een goede breedte voor het plaatsen van een grote kast. De open keuken ligt mooi centraal ten opzichte van de zit- en eethoek. De keuken (3.0 m x 2.2 m) is voorzien van een kookschiereiland met 4 pits gaskookplaat en afzuigunit. Verder is de keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, combioven, draaikast, groot hardstenen werkblad en voldoende opbergkastjes. De aangebouwde eetkamer c.q. veranda (3.3 m x 3.2 m) is voorzien van een grote schuifpui met goed tuincontact en een lichtstraat. Mooie extra ruimte.
- Doorgang (3.2 m x 1.8 m) naar bijkeuken / berging en garage. Middels de tuindeur is er toegang tot de tuin.
- Berging (3.85 m x 1.75 m met witgoedaansluiting en wasbakje met koud- en warm water.
- Garage (4.9 m x 3.85 m) met tegelvloer, radiator, Hr combiketel uit 2004 en kantelpoort. De vlizotrap geeft toegang tot de vliering boven de garage. Nog een mooie opbergzolder met een nokhoogte van 2 meter. 

Eerste verdieping
- Overloop met kastruimte, vaste trap naar de zolder en toegang tot drie grote slaapkamers en badkamer.
- Badkamer (2.4 m x 2.4 m) met ligbad, douchecabine, brede wastafel met spiegel, toilet, radiator en mechanische ventilatie.
- Slaapkamer 1 (5.4 m x 3.45 m)  groot van opzet en veel kastruimte. De kuststof ramen zijn draaikiep.
- Slaapkamer 2 (3.65 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 3 (3.65 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Zolderruimte (5.4 m x 5.4 m) met 4e slaapkamer met raam en een nokhoogte van 3 meter en witgoedruimte.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen met ernaast de grote oprit. De straat is voorzien van openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het oosten. Groene tuin met terras en goed omsloten. 

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1980 met een aanbouw uit 1995
- Inhoud 590 m3  
- Perceel 242 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte 180 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 150 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 30 m2
- Grotendeels kunststof kozijnen met isolerend glas
- Hr Combiketel Remeha eigendom 2004
- Energielabel C

Oplevering:
In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5163, groot 2 are 42 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl  

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1980
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.180 m²
 • Perceelopp.242 m²
 • Inhoud590 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag