Verkocht

Eijsden

Goudreinette 11

WONING MET GROTE GROENE TUIN MET PRIVACY

 • Bouwjaar1995
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.120 m²
 • Perceelopp.307 m²
 • Inhoud430 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
Ga direct naar | |


Ruime halfvrijstaande woning uit 1996 gelegen in een kindvriendelijke rustige omgeving van Eijsden. De woning ligt in de Goudreinette, een straat met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen gebouwd onder moderne architectuur. Op korte afstand bevinden zich de basisschool, de sportaccommodaties, de groene velden met wandelmogelijkheden, winkelcentrum, de A2 richting Maastricht en openbaar vervoer.

De woning biedt veel leefgenot door de mooie ruimtes met veel lichtinval. De grote brede woonkamer, de bijkeuken, ruime berging en de drie grote slaapkamers dragen hier hun steentje aan bij. De bijzonder ruime tuin met enkele terrassen en veel groen geeft veel privacy en zijn er mogelijkheden om nog bij te bouwen zonder afbreuk te doen aan de tuin. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas en is volledig geïsoleerd. Een interessante woning voor mensen die ruimte, rust en grote tuin zoeken.

Indeling 

Begane grond
- Droge geïsoleerde kruipruimte circa 70 cm hoog.
- Hal met garderobe en bergruimte onder de trap, toilet, complete meterkast en donkere hardstenen vloer. De vide met het hoge raam boven de voordeur biedt hier extra veel lichtinval.
- Toilet (1.4 m x 1.1 m) met closet, fonteintje en mechanische afzuiging is netjes betegeld in een lichte kleur.
- Woonkamer voorzien van een Larixhouten vloer met een oppervlak van meer dan 40 m2 met aan de voorzijde een grote zithoek met een groot raam, aan de achterzijde een zeer ruim eetgedeelte dat overgaat naar de halfopen keuken en in het midden een brede doorgang met voldoende plek voor een kast. De kamer is verder voorzien van een dubbele deur naar het terras, deur naar bijkeuken en de houten open trap naar de eerste verdieping. 
- Halfopen keuken (2.4 m x 2.4 m) met tuincontact. De keuken is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat, heteluchtoven, koelkast, vaatwasseraansluiting en Composiet werkblad en mechanische afzuiging. 
- Bijkeuken (4.2 m x 1.7 m) voorzien van witgoedaansluiting en directe toegang tot tuin en garage.
- Berging (4.9 m x 2.0 m) met inloopdeur. Voor de berging bevindt zich de oprit met carport.

Eerste verdieping
- De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer, verder zijn alle kozijnen voorzien van draaikiep ramen.
- Overloop met groot raam en vide. De overloop geeft toegang tot een tweede overloop met drie slaapkamers, badkamer en bergkast met Cv.
- Badkamer (3.2 m x 2.5) met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met wandmeubel, closet, radiator, mechanische afzuiging en geheel betegeld in een lichte kleur.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 4.0 m) met breed Frans balkon, tv aansluiting en voldoende ruimte voor een grote klerenkast.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 2.8 m) met twee ramen.
- Slaapkamer 3 (2.8 m x 2.4 m)
- Bergkast met Hr Combiketel Remeha bouwjaar 2011 met huurcontract en ventilatiesysteem.

Tuin
- Voortuin met gazon het nodige groen en brede oprit met carport en toegang tot de berging. 
- Achtertuin gelegen op het noordoosten met verschillende terrassen, enkele bomen, groene heggen, tuinhuis. tuinverlichting en vooral veel privacy. Mooie formaat tuin voor kinderen en de liefhebber. 

Kenmerken 
- Bouwjaar 1996 
- Inhoud 430 m3 
- Perceel 307 m2 
- Woonoppervlak 110 m2 
Gebruiksoppervlak 120 m2
- Gehuurde Hr combiketel uit 2011
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel C

Oplevering 
- In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 6131, groot 3 a en 7 ca.

BEZICHTIGING 
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1995
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.120 m²
 • Perceelopp.307 m²
 • Inhoud430 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3

Foto's

Brochure aanvraag