Verkocht

Eijsden

Groene Specht 37

 • Bouwjaar2014
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.253 m²
 • Inhoud495 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Bijzonder mooie jonge halfvrijstaande geschakelde woning uit 2014 gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met op korte afstand de groene weilanden, de basisschool, sportvelden, het openbaar vervoer, de A2 en het winkelcentrum. Nieuw Poelveld is een nieuwe wijk ten oosten van Eijsden met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen die gebouwd zijn naar de normen van nu waarbij duurzame hoogwaardige materialen zijn gebruikt en optimaal geïsoleerd zijn. Zo is ook deze woning gebouwd waarbij men rekening heeft gehouden met het leefcomfort.

De huidige eigenaren hebben de woning tijdens de bouw meteen laten uitbouwen waardoor een bijzonder grote leefruimte ontstaan is. Tevens hebben zij gekozen om een garage te laten bouwen. De beganegrond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming met aparte regelingen voor elke ruimte en is in het dak al rekening gehouden met de constructie om een dakkapel en dakraam te kunnen plaatsen. Verder is de woning voorzien van afsluitbare hardhouten kozijnen, moderne complete badkamer en keuken met alle apparatuur. De tuin op het westen is mooi onderhoudsvriendelijk aangelegd met twee terrassen. Al met al een zeer interessante woning met een mooie ligging.  

Indeling 

Begane grond
- De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.
- Hal (6.0 m x 1.5 m) voorzien van laminaatvloer, complete meterkast, garderobekast, modern toilet met fonteintje ventilatie en toegang tot de woonkamer. Vanuit de hal kan eventueel een toegangsdeur gemaakt worden naar de garage.
- Woonkamer met een grote zithoek (5.7 m x 5.1 m) en eethoek (3.0 m x 2.5 m). De strak gestuukte woonkamer is verder voorzien van een laminaatvloer en grote schuifpui uitkomend op het terras. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken.
- Moderne keuken (3.5 m x 3.0 m) met kookeiland met bar voorzien van een 5 pits gaskookplaat, composiet werkblad, lades en een tweede werkblad met vaatwasser, koelkast, combioven en rvs afzuigunit. Vanuit de keuken heeft men zicht op de straat. 
- Garage (6.8 m x 2.8 m) met kantelpoort, tuindeur en een hoogte van 2.8 meter waardoor men nog extra opbergruimte kan maken.

Eerste verdieping
- De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming, laminaatvloeren en afsluitbare draaikiep ramen.
- Ruime overloop naar badkamer, drie slaapkamers en eventueel vierde slaapkamer op de tweede verdieping.
- Badkamer (2.8 m x 1.9 m) deels betegeld in een lichte kleur en voorzien van een grote inloopdouche met glazen deur, breed wandmeubel met twee wastafels en inbouwcloset. 
- Slaapkamer 1 (5.1 m x 3.0 m) gelegen aan de voorzijde.
- Slaapkamer 2 (3.8 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 3 (3.8 m x 2.5 m).
- Slaapkamermogelijkheden op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Zolderkamer met een woonoppervlak van 30 m2 (6.0 m x 5.1 m). Daarnaast is er voldoende opbergruimte onder de schuinte van het dak. Tijdens de bouw heeft de aannemer rekening gehouden met de constructie van het dak zodat een dakraam en dakkapel makkelijk geplaatst kunnen worden. Hier bevinden zich tevens de Hr combiketel uit 2014, de witgoedaansluiting en het ventilatiesysteem.

Tuin
- Onderhoudsvriendelijke voortuin met oprit naar garage. 
- Achtertuin gelegen op het westen waardoor men de hele dag kan genieten van de zon. De onderhoudsvriendelijke tuin is goed omsloten met schuttingen van duurzaam materiaal. Buiten het gazon zijn er twee terrassen en toegang tot de garage.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2014
- Inhoud 495 m3 
- Perceel 253 m2
- Woonoppervlak 130 m2
- Gebruiksoppervlak 150 m2
- Energielabel A
- Houten kozijnen
- Volledig geïsoleerd
- Hr Combiketel 2014

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7435, groot 2 are 53 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar2014
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.253 m²
 • Inhoud495 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag