Verkocht

Eijsden

Hoogstraat 42

 • Bouwjaar1933
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.380 m²
 • Inhoud645 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Halfvrijstaand herenhuis gelegen in het kerkdorp Oost-Maarland. Het maakt deel uit van de gemeente Eijsden en ligt circa 5 kilometer ten zuiden van de stad Maastricht (Ideale fietsafstand). De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de A2 richting Maastricht, Heerlen en Luik, verder ligt de basisschool op korte afstand. De woning ligt op een mooie ruime kavel met grote oprit en groot gazon.

Deze woning biedt veel leefruimte door de leefkeuken die eventueel bij de woonkamer betrokken kan worden, de vier slaapkamers en de hoge zolder met vaste trap waar ook nog mogelijkheden liggen voor een extra leefruimte. Middels een kleine verbouwing zou het achterste deel van de woning gebruikt kunnen worden voor mantelzorg, levensloopbestendige woning of eventueel bedrijfje aan huis door de aanwezigheid van een aparte ingang toilet en douche op de begane grond en de garage die meerdere functies zou kunnen hebben. De woning is goed onderhouden maar dient eventueel op enkele onderdelen gemoderniseerd te worden.

Indeling

Souterrain
- Kelder (5.0 m x 1.9 m + 5.0 m x 3.7 m) bereikbaar vanuit de hal ideaal voor proviantopslag.

Begane grond
- Hal (5.0 m x 1.8 m) met terrazzovloer en authentieke houten trap naar eerste verdieping en toegang tot kelder en woonkamer.
- Woonkamer (5.0 m x 3.9 m) met een groot kuststof raam aan de voorzijde. Achter de kamer ligt de gesloten keuken.
- Gesloten leefkeuken (4.4 m x 2.8 m) voorzien van een hardstenen werkblad, inductie kookplaat en voldoende opbergruimte. Verder is de ruimte voorzien van een authentieke tegelvloer, groot raam met uitzicht over de grote brede oprit, voldoende ruimte voor een eethoek en deur naar het halletje met toegang naar buiten.
- Halletje (2.2 m x 2.1 m) met toegang tot apart toilet, aparte douche en garage. 
- Toilet (1.5 m x 1.0 m), doucheruimte (1.5 m x 1.0 m).
- Garage (4.5 m x 3.8 m) met elektrische rolpoort, witgoedaansluiting en Hr Combiketel Remeha 2015 in eigendom. Deze ruimte kan middels een kleine verbouwing multifunctioneel gebruikt worden, denk aan leefruimte, bedrijfsruimte of gewoon als garage. Door de grote oprit is de garage makkelijk bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en vaste trap naar zolder.
- Slaapkamer 1 (4.5 m x 3.8 m) met dakkapel en rolluik.
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 2.8 m) met kunststof kozijn en rolluik.
- Slaapkamer 3 (3.1 m x 2.8 m) met houten kozijn met enkel glas.
- Slaapkamer 4 (3.9 m x 2.1 m) met enkel glas.
- Badkamer (2.6 m x 2.1 m) voorzien van toilet, ligbad, bidet en wastafel.

Tweede verdieping 
Zolder (5.9 m x 5.0 m) met een nokhoogte van 2.4 meter waardoor gemakkelijk een dakkapel geplaatst kan worden. Mooie grote ruimte voor het maken van een extra leefruimte. Het dak is niet geïsoleerd maar wel asbestvrij.

Tuin
- Grote brede oprit naast de woning met als voordeel deze te gebruiken als extra tuin (terras), makkelijk bereikbaarheid van de garage, het parkeren van meerdere auto's en eventueel bijbouwen aan de zijkant van de woning.
- Achtertuin gelegen op het oosten en voorzien van een groot terras, gazon en een mooie groene dichte omheining. De tuin biedt veel privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1933
- Inhoud 645 m3 inclusief 55 m3 garage
- Perceel 380 m2
- Woonoppervlak 130 m2 
Gebruiksoppervlak 185 m2
- Deels houten/kunststof kozijnen met dubbel/enkel glas
- Hr Combiketel 2015 eigendom

Oplevering 
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
- Gemeente Eijsden sectie B nummer 1654 groot 3 a en 80 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1933
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.380 m²
 • Inhoud645 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag