Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

J.P. Sweelinckstraat 52

 • Bouwjaar1972
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.248 m²
 • Inhoud470 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Ruime halfvrijstaande woning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de J.P. Sweelinckstraat, een brede "groene" straat met vrij uitzicht over de Kennedylaan. (Mooie ligging.) In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en scholen zijn makkelijk bereikbaar. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en openbaar vervoer.

De woning uit 1972 biedt veel leefcomfort door de grote ruimtes. Met name de L-woonkamer is ruim doordat de keuken in de loop der tijd verplaatst is naar de aanbouw achter de woning. Ook de entree, de drie grote slaapkamers en de extra vierde slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping mogen er zijn. De aanliggende garage is bereikbaar vanuit de keuken en biedt veel opbergruimte. Aan de achterzijde van de woning kan eventueel aangebouwd worden zonder afbreuk te doen aan de tuin. Een huis met mogelijkheden dus. Een sfeervolle goed onderhouden woning met een uitstekende ligging die enigszins gemoderniseerd dient te worden.

Indeling

Begane grond
- Hal (3.0 m x 2.7 m) voorzien van een lichte tegelvloer, wenteltrap en glazen deur naar woonkamer. Verder zijn toegankelijk het toilet met fonteintje raampje en radiator, meterkast en kruipruimte.
- L-living (7.4 m x 3.8 m + 3.4 m x 2.8 m) met een oppervlak van circa 38 m2. Aan de voorzijde heeft men een vrij uitzicht vanuit de zithoek en aan de achterzijde is er ruim plek voor een grote eettafel met ook hier goed tuincontact via schuifpui. Waar voorheen de keuken gesitueerd was, bevindt zich nu een gezellige hoek met schouw met kachelaansluiting. Daarnaast bevindt zich in de aanbouw de keuken.
- Keuken (3.1 m x 2.2 m) voorzien van een hardstenen werkblad met keramische kookplaat, koelkast, oven, rvs afzuigunit en voldoende opbergkastjes. Verder is de keuken voorzien van een lichtkoepel en toegangsdeur naar garage en tuin.
- Garage (6.3 m x 2.8 m) voorzien van spouwmuur, dubbele toegangspoort, witgoedaansluiting, tuindeur en radiator.

Eerste verdieping
- Overloop (2.7 m x 1.9 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar vierde slaapkamer met dakkapel. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken en dorpelloze laminaatvloeren.
- Badkamer (2.7 m x 2.15 m) met ligbad, tweede toilet, wastafel met meubel, raam en radiator. De badkamer is geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (4.1 m x 3.9 m). 
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 3.2 m). 
- Slaapkamer 3 (3.1 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 4 (4.0 m x 3.6 m) met nog extra kastruimte in de schuinte van het dak.

Tweede verdieping
- Voorruimte met Velux dakraam en werkplek
- Bergruimte met Hr combiketel 2005
- Slaapkamer 4 (4.0 m x 3.6 m) voorzien van een brede dakkapel met drie kunststof draaikiep ramen, kasten in de schuinte Velux dakraam, radiator en laminaatvloer. Mooie tienerkamer.
- Het dak is in 2008 nageïsoleerd.

Tuin
- Voortuin met lange oprit en groene tuin. De open straat biedt nog voldoende parkeermogelijkheden.
- Achtertuin gelegen op het westen is goed omsloten door groene heggen. Verder is het grote terras voorzien van een zonnescherm. Het gazon is altijd handig voor de spelende kids. Leuke groene tuin.


Kenmerken
- Bouwjaar 1972
- Inhoud 470 m3 inclusief 50 m3 garage
- Woonoppervlak 125 m2
- Gebruiksoppervlak 170 m2
- Hr Combiketel 2005 gehuurd
- Kozijnen deels dubbel met deels rolluiken 
- Energielabel D

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 1990, groot 2 are 48 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1972
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.248 m²
 • Inhoud470 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag