Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Kapelkesstraat 7

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.229 m²
 • Inhoud600 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande geschakelde sfeervolle woning gelegen in een mooie omgeving net buiten de kern van Eijsden. Deze buurtschap Hoog-Caestert wordt gekenmerkt door de landelijke ligging, karakteristieke woningen en boerderijen en saamhorigheid van de bewoners. Hoog-Caestert ligt nabij het Caestertveld, een wandelplek bij uitstek om even te genieten van de natuur. Tevens ligt men op korte afstand van het openbaar vervoer (trein en bus), scholen, winkelcentrum en kern van Eijsden met diverse terrasjes. 

Dit is nu typisch één van de woningen waarvan men aan de buitenzijde niet meteen kan zien welke grote inhoud en ruimte de woning te bieden heeft. Voornamelijk de begane grond is behoorlijk uitgebouwd met een leefkeuken, serre, bijkeuken en garage. De verrassende ruimte is hierbij ook nog speels en praktisch ingericht. Zo is er volop ruimte voor de zithoek, de eethoek maar ook het bekende sfeervolle "leeshoekje", de serre voor de spelende kinderen en de grote leefkeuken waar mogelijkheden liggen om deze bij de woonkamer te betrekken. De drie slaapkamers en ruime badkamer mogen niet ontbreken. Tevens zijn er mogelijkheden een slaapkamer en badkamer op de begane grond te maken. Een hele leuke woning met een uitstekende ligging.

Indeling

Souterrain
- Twee kelders (3.5 m x 2.3 m + 3.3 m x 2.3 m) met Hr Combiketel circa 2012 in eigendom.

Begane grond
- Hal (3.4 m x 2.6 m) voorzien van een hardstenen vloer, toilet met inbouwcloset fonteintje mechanische ventilatie, meterkast, toegang naar kelder woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer (7.0 m x 3.4 m + 2.9 m x 2.9 m + 4.0 m x 2.4 m) samen met de aangebouwde serre (3.4 m x 2.9 m) hebben maar liefst een oppervlakte van circa 52 m2. De u- vormige woonkamer is voorzien van een lichte parketlaminaatvloer, open haard in schouw, veel lichtinval door de grote ramen en directe toegang tot aangebouwde serre. Een groot raam scheidt de keuken en kamer van elkaar. Hier liggen mogelijkheden om de keuken bij de woonkamer te betrekken. De woonkamer is bijzonder sfeervol en verrassend ruim.
- Serre (3.4 m x 2.9 m) is zo gesitueerd dat deze bereikbaar is vanuit de woonkamer maar ook vanuit de keuken. Middels de grote schuifpui komt men op het terras en tuin.
- Keuken (4.8 m x 3.6 m) in hoekopstelling is voorzien van een keramische kookplaat, combioven, oven, vaatwasser, diepvries, koelkast, voldoende opbergkastjes, lichtkoepel in het plafond, schuifpui naar de serre en deur naar het halletje richting garage en bijkeuken. Een deur en groot raam geven contact met de woonkamer.
- Bijkeuken (2.8 m x 1.9 m) met witgoedaansluiting.
- Garage (5.8 m x 2.7 m) met elektrische rolpoort en hoog plafond voor mogelijkheden voor een vliering.

Eerste verdieping  
- Overloop met parketvloer en toegang tot drie slaapkamers en badkamer.
- Badkamer (2.9 m x 2.3 m) met ligbad, douche, toilet, wastafel en raam. 
- Slaapkamer 1 (3.2 m x 3.2 m) met balkon, dubbele draaikiep deuren met rolluik en parketvloer.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 3.2 m) gelegen aan de achterzijde ook voorzien van rolluiken en parketvloer.
- Slaapkamer 3 (3.3 m x 2.9 m) momenteel in gebruik als grote inloopkast.

Tuin
- Voortuin. De woning ligt iets hoger dan het maaiveld, vandaar de trap naar de voordeur met ernaast voldoende groen. Mooie rustige straat met enkele herenhuizen aan de overzijde van de straat.
- Achtertuin gelegen op het oosten. De tuin is netjes bestraat, goed omsloten en voorzien van enkele boompjes, afsluitbaar hek met toegang tot de achterliggende doodlopende weg met voor de schutting eigen parkeerplek. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1968
- Inhoud 600 m3 inclusief garage 
- Perceel 229 m2
- Woonoppervlak 120 m2
- Gebruiksoppervlak 150 m2
- Energielabel D
- Dak geïsoleerd
- Hr Combiketel 2012 in eigendom
- Deels kunststof en houten kozijnen dubbel glas
- Dakleer van woning is in 2005 vernieuwd

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 6151, groot 2 are en 29 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.229 m²
 • Inhoud600 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag