Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Kennedylaan 42

 • Bouwjaar1976
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.240 m²
 • Inhoud580 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Garageja
Ga direct naar | |
Bijzonder ruime halfvrijstaande woning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Kennedylaan, een brede "groene" straat die bebouwd is met halfvrijstaande en vrijstaande woningen. In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en scholen zijn makkelijk bereikbaar. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en openbaar vervoer.

Dit zeer ruime huis biedt met de vaste trap naar de zolderverdieping maar liefst 5 slaapkamers en voldoende opbergruimte. De woning is in 2002 uitgebouwd aan de zijkant met een grote leefkeuken met ernaast de bijkeuken en grote hal met ruime garderobe. De kozijnen zijn in 2015 vervangen door kunststof kozijnen met isolerend glas en de zolderkamer is voorzien van twee Velux dakramen waarbij deze ruimte nog eens extra geïsoleerd is. Deze woning met een inhoud van maar liefst 580 m3 biedt volop mogelijkheden voor grotere gezinnen of voor degene die houdt van veel ruimte.  

Indeling

Souterrain
- Droge kruipruimte

Begane grond
- Hal (11 m2) met ruime garderobe, toilet met fonteintje en meterkast. De hal is voorzien van een groot raam waardoor veel lichtinval. De hal geeft verder toegang tot de woonkamer en bijkeuken.
- L-Living van maar liefst 42 m2 (9.5 m x 3.5 m + 3.5 m x 2.4 m) voorzien van een parketvloer, grote ramen aan de voor- en achterzijde met goed tuincontact en open trap naar eerste verdieping. Er liggen mogelijkheden voor het maken van een open haard gesitueerd in het ruime zitgedeelte aan de voorzijde. Aan de achterzijde naast de eethoek bevindt zich de gesloten leefkeuken.
- Leefkeuken (5.9 m x 2.9 m) voorzien van een kookeiland met een 5 pits gaskookplaat, oven met gril, magnetron, vaatwasser, afzuigkap en meer dan voldoende lades en kastjes. Deze ruime keuken biedt voldoende plek voor een ruime eettafel. Bijzonder sfeervolle ruimte. De tuindeur komt uit op het terras.
- Bijkeuken c.q. berging (3.2 m x 1.2 m) met witgoedaansluiting en opbergruimte.

Eerste verdieping
- Ruime overloop (3.5 m x 1.9 m) geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. De verdieping is grotendeels voorzien van een parketvloer.
- Slaapkamer 1 (3.5 m x 3.5 m + 2.5 m x 2.0 m) is bijzonder ruim van opzet waarvan een gedeelte van de kamer voorzien is van een grote nis, ideaal voor een grote kast. De drie afsluitbare draai kiep ramen zorgen voor veel lichtinval.
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 3.5 m) met balkon.
- Slaapkamer 3 (4.4 m x 2.4 m) met muurkast.
- Badkamer (2.5 m x 2.4 m) met ligbad, inloopdouche, zwevend closet, twee wastafels inclusief ladekastjes, brede spiegel, wandkastje, designradiator en draai kiep raam.

Tweede verdieping
- Overloop (3.6 m x 0.9 m) geeft toegang tot nog twee slaapkamers en bergzolder.
- Slaapkamer 4 (3.4 m x 3.0 m) voorzien van een parketvloer, groot Velux dakraam en radiator.
- Slaapkamer 5 (6.0 m x 2.7 m) voorzien van twee grote Velux dakramen, bergruimte is de schuinte van het dak en radiator. Bijzonder leuke tienerkamer.
- Bergzolder (6.0 m x 2.4 m) met vliering, witgoedaansluiting en HR Combiketel in eigendom met onderhoudscontract. De nokhoogte bedraagt hier maar liefst 3.8 meter.

Bijgebouw
- Garage (6.3 m x 2.8 m) voorzien van kantelpoort met inloopdeur, deze is goed bereikbaar middels de achterliggende rustige weg.

Tuin
- Groene voortuin met ruim uitzicht over brede straat met openbare parkeerplekken.
- Achtertuin met twee terrassen met groene borders en toegang tot de garage. De zonnige tuin ligt op het oosten, biedt veel privacy en is goed omsloten.

Bijzonderheden 
- Bijzonder ruim van opzet 
- Bouwjaar 1972, aanbouw 2002
- Inhoud 580 m3
- Perceel 240 m2
- Woonoppervlak 155 m2
- Gebruiksoppervlak 185 m2
- 5 Slaapkamers
- Hr combiketel Nefit eigendom
- Kunststof kozijnen 2015

Oplevering In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie B 2323 groot 2 are en 40 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1976
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.240 m²
 • Inhoud580 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag