I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Kennedylaan 44

 • Bouwjaar1973
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.154 m²
 • Perceelopp.240 m²
 • Inhoud505 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Bijzonder ruime halfvrijstaande woning uit 1976 gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Kennedylaan, een brede "groene" straat die bebouwd is met halfvrijstaande en vrijstaande woningen. In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en openbaar vervoer. De basisschool met kinderopvang en bibliotheek zijn ook makkelijk bereikbaar. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen.

Dit zeer ruime huis met een inhoud van 505 m3 en een totaal inpandig oppervlak van 154 m2, heeft met de vaste trap naar de zolderverdieping maar liefst 4 slaapkamers, met mogelijkheden tot een vijfde slaapkamer met dakkapel en voldoende opbergruimte. Deze woning biedt volop mogelijkheden voor grotere gezinnen of voor degene die houdt van veel ruimte. Ook de woonkamer met een lengte van 9,4 meter en een oppervlak van maar liefst 40 m2 mag er zijn. De gesloten keuken kan eventueel makkelijk bij de woonkamer betrokken worden. Ook liggen er mogelijkheden om bij te bouwen. De Kennedylaan staat bekend als een zeer geliefde straat om in te wonen. Interessante woning.

Indeling

Souterrain
- Droge kruipruimte.

Begane grond
- Hal (2.4 m x 2.3 m) met garderobe, toilet met fonteintje raampje en meterkast. 
- L-Living van maar liefst 40 m2 (9.4 m x 3.5 m + 3.3 m x 2.6 m) voorzien van een ruime zithoek aan de voorzijde met grote ramen met optimaal zicht op de straat. De zithoek is voorzien van een aansluiting van een rookgaskanaal en kan er dus een openhaard of gashaard geplaatst worden. In het midden van de kamer bevindt zich de open wenteltrap naar de eerste verdieping zonder veel ruimte in te nemen en blijft er genoeg ruimte over voor het plaatsen van een grote kast. Aan de achterzijde naast de eethoek bevindt zich de gesloten keuken. Vanuit de woonkamer heeft men goed zicht en toegang tot de tuin met terras.
- Keuken (3.5 m x 2.4 m) in een hoekopstelling en voorzien van een keramische kookplaat, combioven, koelkast, vaatwasser, kunststof werkblad en voldoende opbergkastjes. Ook vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. De keuken kan makkelijk bij de woonkamer betrokken kunnen worden en eventueel voorzien worden van een kookeiland.
- Garage (6.2 m x 2.8 m) halfsteens en voorzien van kantelpoort en elektra. Deze is goed bereikbaar middels de achterliggende rustige weg.

Eerste verdieping
- Ruime overloop met trappenhuis (3.5 m x 2.3 m) geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. De overloop en trappenhuis is middels twee klapdeuren gescheiden van elkaar.
- Slaapkamer 1 (3.5 m x 3.5 m + 2.3 m x 1.75 m) is bijzonder ruim van opzet waarvan een gedeelte van de kamer voorzien is van een grote nis, ideaal voor een grote kast. De drie afsluitbare draai kiep ramen zorgen voor veel lichtinval.
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.4 m) met balkon.
- Slaapkamer 3 (4.4 m x 2.3 m) met muurkast.
- Badkamer (2.9 m x 2.3 m) met ligbad, douchecel, zwevend closet, wandmeubel met twee wastafels, radiator en kunststof draaikiep raam. De ruimte is geheel betegeld.

Tweede verdieping
- Overloop (3.6 m x 0.9 m) geeft toegang tot de vierde slaapkamer, werkruimte (slaapkamer 5) en hoge bergzolder.
- Slaapkamer 4 (3.5 m x 3.1 m) voorzien van een Velux dakraam en radiator.
- Slaapkamer 5 (3.5 m x 2.6 m) voorzien van een Velux dakraam en kasten in de schuinte. 
- Bergzolder (6.9 m x 2.4 m) met witgoedaansluiting en HR Combiketel 2013 gehuurd. De nokhoogte bedraagt hier maar liefst 3.8 meter.

Bijgebouw
- Garage (6.3 m x 2.7 m) voorzien van kantelpoort, deze is goed bereikbaar middels de achterliggende rustige weg.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen en achterom. De woning heeft een open ligging. De brede straat is voorzien van een groenstrook en openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het oosten en voorzien van een achterom aan de zijkant van de woning en aan de achterzijde naast de garage. De tuin is goed omsloten en voorzien van een ruim terras en gazon. Het terras is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1976
- Inhoud 505 m3 exclusief 50 m3 garage  
- Perceel 240 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 154 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 138 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig  16 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 17 m2
- Houten/kunststof kozijnen met dubbel glas
- Hr Combiketel gehuurd 2013

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 2322, groot 2 are 40 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1973
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.154 m²
 • Perceelopp.240 m²
 • Inhoud505 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag