I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Lemoen 33

 • Bouwjaar1992
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.251 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Garageja
Ga direct naar | |
Goed onderhouden ruime halfvrijstaande woning uit 1992 met grote groene tuin, vaste trap naar zolder en garage. De woning ligt in Poelveld, een jonge kindvriendelijke woonwijk van het dorp Eijsden. De Lemoen is een rustige brede straat met half- en vrijstaande woningen met ruime voortuinen. Alle benodigde voorzieningen liggen op korte afstand zoals de basisschool met kinderopvang, het winkelcentrum, sportaccommodaties en wandelomgeving. Ook openbaar vervoer en uitvalswegen naar Maastricht liggen op korte afstand.

Mooie halfvrijstaande woning met een brede diepe tuin. De woning biedt vooral veel leefruimte door de grote l-living gecombineerd met de keuken. Het vloeroppervlak bedraagt maar liefst circa 40 m2. Daarbij komt dan nog de praktische bijkeuken en de aanliggende zeer ruime garage. De indeling van de ruimtes zijn speels opgezet en geven een bijzonder fijne sfeer. De eerste verdieping is ook ruim van opzet, met name de badkamer met een oppervlak van 8 m2. De tweede verdieping met vaste trap mag er ook zijn. Slaapkamer 4 en 5 maken het totale plaatje compleet. Daarnaast is er voldoende bergruimte in de woning. Er zijn zelfs uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde van de woning, overigens zonder afbreuk te doen aan de tuin. De woning is van 1992 en dus goed geïsoleerd, met name het dak, muren, ramen en begane grondvloer. De woning draagt het energielabel B. Leuke woning voor een redelijke prijs!  

Indeling

Kruipruimte

- Hoge droge kruipruimte met geïsoleerde begane vloer. 

Begane grond
- Hal (2.8 m x 2.0 m) met complete meterkast, toilet met inbouwcloset, fonteintje en mechanische ventilatie, garderobe en houten trap naar eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer. 
- De woonkamer (9.0 m x 5.1 m / 3.0 m) is voorzien van een lichte tegelvloer en heeft een lengte van maar liefst 9 meter en een oppervlak van 40 m2. De kamer ligt in een u-vorm gecombineerd met de halfopen keuken. De l-living heeft aan de voorzijde verschillende grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Hele mooie ruimte als zithoek (5.1 m x 3.3 m). Het brede middendeel (3.0 m x 3.0 m) biedt veel ruimte voor een grote kast. De eethoek aan de achterzijde ligt naast de keuken en heeft een goed contact met de groene tuin. Deze is te bereiken middels de tuindeur in de woonkamer.
- Halfopen keuken in een hoekopstelling (2.8 m x 2.3 m) is voorzien van een gaskookplaat, oven, koelkast en voldoende opbergkasten. Naast de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (3.0 m x 2.0 m) voorzien van een lichte tegelvloer en betegelde wanden, witgoedaansluiting en deur naar de garage en tuin. Mooie praktische ruimte. 
- De garage (7.10 m x 3.45 m) voorzien van een tegelvloer en kantelpoort. De oprit naar de garage biedt ruim plek voor twee auto's. De garage biedt mogelijkheden om er een slaapkamer en doucheruimte van te maken. Interessant voor oudere mensen. 

Eerste verdieping
- De hele bovenverdieping is voorzien van hardhouten kozijnen met draaikiepramen.
- Overloop (3.0 m x 2.0 m) geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de vierde en vijfde slaapkamer en bergzolder.
- Badkamer (3.0 m x 2.6 m) geheel betegeld in een lichte kleur met een donkere vloer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, groot ligbad met douchescherm, wastafelmeubel met lades, radiator, mechanische afzuiging en draaikiep raam. 
- Slaapkamer 1 (4.9 m x 3.0 m) met kastruimte en draaikiep raam.
- Slaapkamer 2 (4.2 m x 2.0 m) met draaikiep raam.
- Slaapkamer 3 (4.1 m x 2.0 m) met draaikiep raam.
- Slaapkamer 4 en 5 bevinden zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- De zolder bestaat uit een vierde en vijfde slaapkamer en een bergzolder.
- Slaapkamer 4 (2.4 m x 2.5 m) met Velux dakraam. Leuke werkkamer.
- Slaapkamer 5 (3.3 m x 2.5 m) met Velux dakraam.
- De bergzolder (4.4 m x 2.45 m) is voorzien van opbergruimte in de schuinte van het dak. In deze ruimte staat de gehuurde HR Combiketel 2011 opgesteld. Hier kan eventueel de witgoedapparatuur aangesloten worden. Het dak is goed geïsoleerd en ligt zeer gunstig voor het eventueel plaatsen van zonnepanelen.

Tuin
- De voortuin (6 m x 5 m) en oprit (10 m x 3.5 m) ligt op het zuiden. De tuin is voorzien van het nodige groen.
- De achtertuin (10 m x 9 m) ligt op het noorden, deze is voorzien van twee terrassen, gazon en het nodige groen. De tuin is goed omsloten. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden aan de woning zonder afbreuk te doen aan de tuin.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1992
- Inhoud 460 m3
- Perceel 251 m2
- Gebruiksopp. wonen 130 m2
- Overig inpandige ruimte 25 m2
- Totaal inpandige gebruiksopp 155 m2
- Hardhouten kozijnen dubbel glas
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel B
- Gunstige ligging tov scholen, winkelcentrum, Maastricht

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
-
Gemeente Eijsden sectie D 5930, groot 2 are 51 ca.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.
ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).
AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1992
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.251 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag