Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Lemoen 41

 • Bouwjaar1992
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.145 m²
 • Perceelopp.252 m²
 • Inhoud480 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Goed onderhouden ruime halfvrijstaande woning uit 1992 met ruime tuin. De woning ligt in Poelveld, een jonge kindvriendelijke woonwijk van het dorp Eijsden. De Lemoen is een rustige brede straat met half- en vrijstaande woningen met ruime voortuinen. Alle benodigde voorzieningen liggen op korte afstand zoals de basisschool met kinderopvang, het winkelcentrum, sportaccommodaties en wandelomgeving. Ook openbaar vervoer en uitvalswegen naar Maastricht liggen op korte afstand.

De woning is door de huidige eigenaar op enkele onderdelen aangepakt. Zo is de garage veranderd in een extra leefruimte. Er is een logeerruimte c.q. kantoorruimte gemaakt met een aparte sanitaire ruimte met wc en douche. Daarnaast is nog gedacht aan een berging waar men enkele fietsen kan plaatsen. Het dak is nageïsoleerd en er zijn 15 stuks zonnepanelen geplaatst. Dit leaseplan van de panelen hoort door de nieuwe eigenaar over genomen te worden. De tuin is opnieuw aangelegd en voorzien van een grote overkapping. Het pand is volledig geïsoleerd en voorzien van grotendeels hardhouten kozijnen met dubbel glas. Het energielabel draagt dan ook de letter A. Deze woning biedt enorm veel woongenot door de riante ruimte. De woonkamer heeft maar liefst een vloeroppervlak van 40 m2, er bevinden zich drie grote slaapkamers op de eerste verdieping, een vierde slaapkamer op de zolder en een vijfde of kantoorruimte (aan huis gebonden beroep) in de voormalige garage. Een mooie woning met een rustige ligging en veel ruimte.

Indeling

Kruipruimte

- Hoge droge kruipruimte met geïsoleerde begane vloer. 

Begane grond
- Hal (2.8 m x 2.0 m) met complete meterkast, toilet met inbouwcloset en fonteintje, garderobe en houten trap naar eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer.
- De woonkamer voorzien van een parket vloer heeft een lengte van 9 meter en een oppervlak van 40 m2. De kamer ligt in een u-vorm met een zeer ruime zithoek (5.1 m x 3.2 m), een breed middengedeelte (3.0 m x 3.0 m) met meer dan genoeg ruimte voor een grote kast en een riant eetgedeelte (5.1 m x 2.7 m). De zithoek met zicht op straat ligt aan de voorzijde van de woning en is zeker riant te noemen. Vanuit het eetgedeelte heeft men direct contact met het terras en de achtertuin. Deze is te bereiken middels de tuindeur in de kamer en de schuifpui in de logeerruimte. Schuin achter de woonkamer bevindt zich de halfopen keuken.
- De keuken (2.95 m x 2.0 m) is voorzien van een inductie kookplaat, oven, elektrische boiler en voldoende opbergkasten. Vanuit de keuken heeft men contact met het terras. Naast de keuken ligt de logeerkamer c.q. kantoorruimte.
- Logeerkamer (5.55 m x 3.55 m) inclusief een ruimte met toilet en douche. De ruimte is goed geïsoleerd, netjes afgewerkt en voorzien van een schuifpui. Naast de kamer bevindt zich de ruimte voor eventuele stalling van de fietsen. Via een inloopdeur komt men op de oprit. De logeerkamer is ideaal voor oudere mensen (levensloopbestendig) of voor een aan huis gebonden beroep.

Eerste verdieping
- De hele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer op de badkamer na.
- Overloop (3.0 m x 2.0 m) geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de vierde slaapkamer en bergzolder.
- Badkamer (3.0 m x 2.6 m) is geheel betegeld in een lichte kleur. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, groot ligbad, douchecabine, wastafel, radiator, mechanische afzuiging en draaikiep raam. 
- Slaapkamer 1 (4.9 m x 3.0 m) met kastruimte en draaikiep raam met sunscreen.
- Slaapkamer 2 (4.2 m x 2.0 m) met draaikiep raam.
- Slaapkamer 3 (4.0 m x 2.0 m) met draaikiep raam.
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- De zolder bestaat uit een vierde slaapkamer en een bergzolder.
- Slaapkamer 4 (4.5 m x 2.5 m) is voorzien van opbergkasten in de schuinte van het dak, een dakkapel, radiator en laminaatvloer. Mooie tienerkamer. 
- De bergzolder (4.5 m x 2.5 m) is voorzien van opbergruimte. In deze ruimte staat de HR Combiketel 2007 in eigendom opgesteld en de witgoedaansluiting. Tevens is er warm- en koud water en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin
- De voortuin (6 m x 5 m) en oprit (10 m x 3.5 m) ligt op het zuiden. De tuin is voorzien van het nodige groen.
- De achtertuin (10 m x 9 m) ligt op het noorden, deze is deels voorzien van een terras met zonnescherm, gazon en een terras met grote overkapping (2019). 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1992
- Inhoud 480 m3
- Perceel 252 m2
- Gebruiksopp. wonen 145 m2
- Totaal inpandige gebruiksopp 145 m2
- Grotendeels hardhouten kozijnen dubbel glas
- Volledig geïsoleerd
- 15 stuks zonnepanelen geleased. Dit leasecontract dient door koper overgenomen te worden.
- Energielabel A
- De garage is omgebouwd tot extra slaapkamer c.q. kantoorruimte met sanitaire ruimte
- Gunstige ligging tov scholen, winkelcentrum, Maastricht

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
-
Gemeente Eijsden sectie D 5934, groot 2 are 52 ca.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.
ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).
AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1992
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.145 m²
 • Perceelopp.252 m²
 • Inhoud480 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op