Verkocht

Eijsden

Lindenlaan 2

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.305 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers2
 • Garageja
Ga direct naar | |


Zeer goed onderhouden halfvrijstaande woning gelegen in de Lindenlaan te Eijsden. Deze straat ligt in het oostelijke deel van Eijsden, in Mariadorp, kort bij het nieuwe Poelveld, een nieuwe woonwijk met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, met centraal gelegen de basisschool met kinderopvang. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en België. De woningen in de omgeving karakteriseren zich door de witte gevels en de ruime percelen en tuinen.

Deze woning is in de periode vanaf 1997 tot heden gestript, verbouwd, aangebouwd, gemoderniseerd en zeer goed onderhouden. De eigenaren hebben de woning opnieuw gestuukt, deels vloerverwarming gelegd, kunststof kozijnen met rolluiken geplaatst, vloeren gelegd, keuken en badkamer vernieuwd, dak nageïsoleerd, garage bijgebouwd, elektra vernieuwd, de indeling veranderd, de gevels wit geschilderd en nog veel meer. Buiten de grote ruimtes binnen heeft de woning ook nog een ruime tuin die zeker een groot pluspunt is. De dubbele garage met 3 fase stroom, verwarming en water met elektrische boiler is een gewild iets voor de autoliefhebber of hobbyist. Leuke woning voor een schappelijke prijs.

Indeling

Souterrain
- Twee kelders (4.0 m x 3.6 m + 4.0 m x 3.2 m) met de witgoedaansluiting, elektrische boiler voor de keuken en voldoende ruimte voor proviandopslag.

Begane grond
- Hal met entree (2.8 m x 1.2 m) met garderobe en complete meterkast met 3 fase aansluiting.
- Woonkamer (8.0 m x 3.9 m) voorzien van een lichte plavuizenvloer met vloerverwarming als bijverwarming, twee lichtkoepels, dubbele tuindeur naar terras en open doorgang naar keuken. De beuken trap naar de eerste verdieping is eveneens speels geplaatst waardoor de keuken met de woonkamer contact heeft. Achter de kamer ligt de aanbouw met badkamer, toilet en tweede hal.
- Keuken (3.9 m x 3.7 m) gelegen aan de voorzijde met een keuken in u vorm. Deze ruime keuken is voorzien van bar met vier krukken, inductiekookplaat met warmhoudplaat, vaatwasser, koelkast, oven en veel werkblad en opbergkastjes. Prettig koken met uitzicht aan de voorzijde.
- De achterste aanbouw is voorzien van een tweede hal met toegang tot het terras, berghok met cv ketel met boilervat, toilet met inbouwcloset en fonteintje, en complete badkamer (3.8 m x 2.0 m) met ligbad, douchecabine en wastafel met wandmeubel.
- Garage (6.0 m x 4.7 m) met elektrisch bedienbare rolpoort, eigen groepenkast met drie fase aansluiting, verwarming, warmwaterboiler, tegelvloer en wateraansluiting. De muren zijn voorzien van een geïsoleerde spouw. De hoogte van de garage bedraagt 2,6 meter.

Eerste verdieping
- Overloop (1.9 m x 1.2 m) met toegang tot twee grote slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van draaikiep ramen en elektrische rolluiken en Frans Grenen houten vloeren.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 3.8 m) met ingebouwde kasten.
- Slaapkamer 2 (4.1 m x 3.5 m) met ingebouwde kasten en vaste trap naar de zolderverdieping met de werkkamer. Het dakraam in het plafond zorgt voor extra licht.

Tuin
- De zeer ruime tuin ligt aan de achterzijde van de woning op het noordoosten. Deze is aangelegd met een terras met elektrisch zonnescherm en tuinverlichting. Vanaf het terras kijkt men naar de iets lager gelegen groene tuin met gazon. Achter de tuin ligt de grote brede garage met achterom, deels onderkelderd. Voor de garage die bereikbaar is vanuit de achter gelegen straat ligt nog de oprit voor twee auto's. De tuin heeft zowel aan de voorkant als achterkant een achterom. Door de open ligging van de tuin kan men de hele dag genieten van de zon.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1914
- Inhoud 460 m3 exclusief garage 95 m3
- Perceel 305 m2
- Gebruiksopp. 135 m2
- Woonopp. 105 m2
- School op korte afstand
- Kunststof kozijnen, geheel dubbel beglazing en grotendeels rolluiken
- Vloerverwarming op begane grond (bijverwarming)
- Cv installatie + 75 liter boilervat in eigendom

Oplevering
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
Gemeente Eijsden sectie C 1645, groot 3 are 5 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.305 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers2
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag