Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Lindenlaan 8

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.305 m²
 • Inhoud425 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Zeer goed onderhouden halfvrijstaande woning gelegen in de Lindenlaan te Eijsden. Deze straat ligt in het oostelijke deel van Eijsden, in Mariadorp, kort bij het nieuwe Poelveld, een nieuwe woonwijk met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, met centraal gelegen de basisschool met kinderopvang. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en België. De woningen in de omgeving karakteriseren zich door de witte gevels en de ruime percelen en tuinen.

De woning is goed onderhouden en in de loop der jaren gemoderniseerd. Het huis is aan de buitenzijde nog in 2012 geschilderd en de keuken badkamer en toilet zijn van 2008. Het dak is nageïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen. Verder is de woning voorzien van kunststof kozijnen inclusief rolluiken. Buiten voldoende leefruimte is er ook genoeg opbergruimte door middel van de twee ruime kelders, de zolder waar ook nog mogelijkheden liggen voor het maken van een slaapkamer en de grote garage die altijd een pluspunt is. 

Indeling 

Souterrain
- Twee kelders (3.9 m x 3.6 m + 3.9 m x 3.3 m) met een hoogte van 1.95 meter. Een van de kelders is ingericht als hobbyruimte en voorzien van radiator en laminaatvloer. De tweede kelder is ook voorzien van radiator laminaatvloer en Hr combiketel met boilervat. De cv ketel is in 2016 gereviseerd. De kelders zijn bereikbaar vanuit de woonkamer.

Begane grond
- Hal (2.6 m x 1.0 m) met garderoberuimte en meterkast.
- Woonkamer (8.5 m x 4.0 m) met aan de voorzijde de ruime zithoek met goed buitencontact en de eethoek aan de achterzijde. Een open trap geeft toegang tot de eerste verdieping. De vloer is voorzien van een parketvloer. De keuken ligt in de aanbouw achter de woning.
- Keuken (3.9 m x 2.0 m) met een groot raam uitkijkend op het terras. De keuken is voorzien van een composiet werkblad met een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combioven en afzuigunit. De moderne keuken is tevens voorzien van een donkere tegelvloer. Achter de keuken bevindt zich een tussenhalletje met toegang tot de tuin toilet en badkamer.
- Toilet (1.6 m x 0.9 m) met inbouwcloset fonteintje en mechanische ventilatie.
- Badkamer (3.3 m x 1.85 m) inclusief hoekligbad, douchecel, meubel met wastafel, radiator en mechanische afzuiging.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers en vlizotrap naar zolder.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.5 m) met op maat gemaakte inbouwkasten.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 2.1 m).
- Slaapkamer 3 (2.9 m x 1.9 m).

Tweede verdieping
- Zolder (8.5 m x 4.0 m) met een nokhoogte van 1.85 meter. In de schuinte van het dak bevinden zich kasten. Het grote Veluxdakraam zorgt voor de lichtinval. Er liggen mogelijkheden voor een vaste trap naar zolder. 

Bijgebouwen
- Garage (6.3 m x 3.6 m). Deze met de ervoor liggende oprit is bereikbaar vanuit de achterliggende straat. De garage is voorzien van een geïsoleerde spouwmuur, kantelpoort, tegelvloer, elektra en twee ramen. Ideale ruimte voor de auto of de hobbyist. Achter de garage bevindt zich het overdekt terras (5.0 m x 4.0 m) waar men tot in de late avond kan vertoeven en genieten van de ondergaande zon.
- Berging (3.5 m x 1.85 m).

Tuin
- Aan de voorzijde is de voortuin netjes voorzien van een bestrating. Middels het dubbele poortje komt men in de achtertuin en terras.
- Achtertuin gelegen op het noorden. De diepe groene tuin is voorzien van gazon, enkele terrassen, achterom bij de garage en overkapping. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1914
- Inhoud 425 m3, garage-inhoud 80 m3
- Perceel 305 m2
- Gebruiksoppervlak 150 m2, woonoppervlak 90 m2
- Energielabel F (geen spouwmuurisolatie)

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie C 1639 groot 3 are en 5 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.305 m²
 • Inhoud425 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag