Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

M.L. Kingstraat 35

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.180 m²
 • Perceelopp.392 m²
 • Inhoud500 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |




Halfvrijstaande hoekwoning uit 1968 met een uitstekende ligging nabij alle benodigde voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, gezellige oude kern en wandelgebied rondom de Maas. Deze fraaie ruime woning met grote tuin ligt in een rustige brede straat en omgeving met een mix van vrijstaande woningen, landhuizen en halfvrijstaande woningen. Maastricht ligt op een afstand van 9 kilometer.

Deze ruime hoekwoning is in de loop der jaren uitgebouwd aan de achterzijde zonder afbreuk te doen aan de grote tuin. Met een perceeloppervlak van maar liefst 392 m2 is er voldoende ruimte voor de grote garage met eigen oprit, de aanbouw en de ruime groene tuin achter en naast de woning. Een mooi perceel voor de spelende kids of de tuinliefhebber. De woning is zeer goed onderhouden en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en dakisolatie. De grote woonkamer en keuken hebben maar liefst een vloeroppervlak van circa 58 m2. Buiten de drie grote slaapkamers is het mogelijk een vierde slaapkamer te creëren op de zolder door enige eenvoudige bouwkundige aanpassingen. Dit is zeker een mooi huis met een zeer gunstige ligging.

Indeling

Souterrain
- Kelder (2.7 m x 2.7 m + 2.7 m x 1.4 m) bereikbaar vanuit de keuken. Mooie droge ruimte voor opslag van proviand.

Begane grond
- Hal (4.1 m x 2.3 m) met toegang tot keuken, woonkamer (is nu dicht gemaakt), toilet met wc fonteintje en radiator, meterkast en hardhouten trap naar eerste verdieping. 
- Woonkamer (8.1 m x 4.0 m + 3.3 m x 3.2 m). Mooie grote ruimte met veel lichtinval en open zicht op de brede straat. De vloer is voorzien van een eikenhouten parket. De kamer is aan de achterzijde uitgebouwd. Deze ruimte staat in open verbinding met de leefkeuken. Ook hier is er veel lichtinval door de schuifpui en de twee lichtstraten in het dak. De keuken is ook nog toegankelijk via de oorspronkelijke woonkamer.
- Leefkeuken (6.9 m x 2.3 m +3.3 m x 0.5 m) voorzien van een houten boerenkeuken met vaatwasser combioven 5 pits gaskookplaat en koelkast. Er is voldoende ruimte voor een grote eethoek. Vanuit de keuken is er zicht op de zij- en achtertuin. De keuken en woonkamer kunnen gescheiden worden middels twee schuifdeuren. 

Eerste verdieping
- Overloop (2.2 m x 2.2 m) inclusief muurkast met witgoedaansluiting en toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar grote hoge zolder.
- Badkamer (3.1 m x 1.35 m) met inloopdouche, meubel met wastafel, toilet en radiator.
- Slaapkamer 1 (6.4 m x 2.9 m) bijzonder ruim van opzet. Deze kamer bestond vroeger uit twee slaapkamers. Het aanliggende balkon is goed toegankelijk middels het kunststoffen draaikiepraam.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 3.1 m) met dubbele muurkast.
- Slaapkamer 3 (2.6 m x 2.5 m) met enkele muurkast.
- Slaapkamer 4 kan eventueel op zolder gemaakt worden. De vlizotrap dient dan vervangen te worden door een vaste trap. De zolder is hoog genoeg voor het plaatsen van een dakkapel.

Tweede verdieping
- Zolder (8.1 m x 6.4 m) met een nokhoogte van 2.3 meter. Het dak is van de onderzijde geïsoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Tevens bevindt zich hier de gehuurde Hr combiketel uit 2011.

Bijgebouwen
- Uitgebouwde garage (6.0 m x 3.1 m + 2.6 m x 1.85 m) met kantelpoort, smeerput en extra ruimte voor de fietsen. Aan de garage bevindt zich een overkapping waar men nog goed kan vertoeven. Het dak van de garage is nog vernieuwd in 2016.

Tuin
- Voortuin ruim van opzet, voldoende groen, zicht op open brede straat en voorzien van achterom.
- Zijtuin ook voorzien van het nodige groen en goed omsloten met hoge groene heg. Ideale plek voor extra terras of gazon voor de kids.
- Achtertuin met terras, garage en toegangspoort naar garage. Ook hier is de tuin goed omsloten en is er voldoende privacy.
 

Kenmerken
- Bouwjaar 1968
- Inhoud 500 m3 exclusief garage 65 m3
- Woonoppervlak 115 m2
- Gebruiksoppervlak 185 m2
- Perceeloppervlak 392 m2
- Hr Combiketel 2011 gehuurd
- Kunststof kozijnen dubbel  
- Omgekeerde dakisolatie
- Energielabel D
- Hoekwoning

Oplevering:
In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 2360, groot 3 are 92 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.180 m²
 • Perceelopp.392 m²
 • Inhoud500 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag