Verkocht

Eijsden

Mozartstraat 45

 • Bouwjaar1970
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.269 m²
 • Inhoud530 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |


Mooie halfvrijstaande woning met fraaie aanbouwde leefkeuken gelegen in een rustige kindvriendelijke omgeving met op zeer korte afstand de Maas met zijn wandel- en recreatiegebied, het winkelcentrum en het openbaar vervoer. Ook Maastricht en de A2 zijn goed en snel bereikbaar.

De woning is gebouwd in 1970 en is aan de achterzijde uitgebreid in 1984 met een grote aanbouw. In 2006 is er een moderne keuken en bijkeuken geplaatst, tevens is het platte dak toen vervangen. De badkamer is gemoderniseerd in 2014 en zijn de houten kozijnen deels vervangen door kunststof. Drie jaar geleden zijn er 9 stuks zonnepanelen geplaatst op het dak waardoor de kosten van het energieverbruik behoorlijk laag liggen. Het typische van deze woningen zijn de grote ruimtes, zo is het gebruiksoppervlak maar liefst 185 m2. De ruime l-living, royale leefkeuken en de vier slaapkamers zorgen voor veel leefgenot. Daarbij biedt de garage en de ruime hoge bergzolder voor veel opbergruimte. Zeker een interessante woning. 

Indeling

Begane grond
- Ruime hal (3.1 m x 3.1 m) met open trap, donkere tegelvloer, complete meterkast uit 2006, garderobe en toilet met inbouwcloset, fonteintje en raampje.
- Woonkamer (8.1 m x 3.7 m + 4.2 m x 3.2 m) circa 42 m2, voorzien van een mooie parketlaminaatvloer, open haard en veel ruimte voor de zit- en eethoek. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De aangebouwde leefkeuken is netjes afgescheiden van de kamer maar toch op een speelse manier weer bij de kamer betrokken.  
- Leefkeuken (6.9 m x 3.0 m) is voorzien van een passende donkere tegelvloer en van een groot raam met tuindeur uitkomend op het terras. De keuken bestaat uit een groot hardstenen werkblad met een 5 pits gaskookplaat, spoelbak, vaatwasser, grote rvs afzuigunit, vaatwasser, combioven, koelkast, elektrische boiler en voldoende opberglades. Het plafond is voorzien van enkele lichtspots. De keuken biedt voldoende ruimte voor een grote eethoek. Achter de keuken ligt de bijkeuken (2.0 m x 1.5 m) met lichtkoepel en witgoedaansluiting.
- Garage (6.0 m x 3.0 m) met kantelpoort en inloopdeur vanuit de tuin.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en zolder via vlizotrap. 
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.7 m) mooie kamer met voldoende kastruimte en kunststof draaikiepraam.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 3.7 m).
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 4 (3.2 m x 2.0 m).
- Complete luxe badkamer (2.1 m x 2.0 m) met grote inloopdouche met glazen wand, brede wastafel, inbouwcloset, designradiator, verwarmde grote spiegel en raam.

Tweede verdieping 
- Zolder met vlizotrap (8.1 m x 6.9 m) met een nokhoogte van 2.05 meter. Hier zou eventueel een vaste trap gemaakt kunnen worden. In deze bergruimte bevindt zich de Hr Combiketel met boilervat uit 2000 in eigendom en de omvormer van de zonnepanelen.

Tuin 
- Voortuin met het nodige groen. Naast de woning ligt de lange oprit naar de garage en achterom. 
- Achtertuin gelegen op het noorden met toegang tot garage en leefkeuken. De tuin is goed omsloten en voorzien van twee terrassen, gazon en borders met boom en het nodige groen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1970 
- Aanbouw 1984
- Inhoud 530 m3
- Perceel 269 m2
- Woonoppervlak 130 m2
- Gebruiksoppervlak 185 m2
- Deels kunststof en houten kozijnen met isolerend glas
- Hr Combiketel uit 2000 in eigendom
- 9 stuks zonnepanelen met zonneboiler
- Kindvriendelijke en tevens rustige omgeving

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 1819 groot 2 are 69 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1970
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.269 m²
 • Inhoud530 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag