Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Pastoor Debetsstraat 12

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.230 m²
 • Inhoud540 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers5 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1968 gelegen in het centrum van Eijsden. De woning ligt op korte loopafstand van de gezellige oude kern en het winkelcentrum. Tevens liggen scholen en kinderopvang op ongeveer 1 kilometer afstand. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en Luik.

De woning is in 2006 behoorlijk uitgebouwd aan de achterzijde met een slaapkamer, badkamer en berging. Ideaal voor de ouderen die levensloopbestendig willen wonen of een mooie ruimte voor een aan huis gebonden beroep. Verder heeft de eigenaar de woning verbeterd en energiezuiniger gemaakt door het plaatsen van 12 stuks zonnepanelen die geleased zijn. (Leaseplan is ter overname). De muren zijn nageïsoleerd en de kozijnen zijn van kunststof met Hr ++ glas en grotendeels voorzien van rolluiken. Het huis draagt het energielabel B. De keuken is in 2006 vernieuwd en is de tuin aangepakt en voorzien van een overkapping. Met zijn 5 slaapkamers, twee badkamers en mogelijkheden voor een vaste trap naar de zolder met daar leefmogelijkheden heeft deze woning veel te bieden. De rustige ligging nabij het winkelcentrum is een groot pluspunt. 

Indeling

Begane grond
- Hal (4.6 m x 2.6 m) met toilet fonteintje radiator en wc raampje, meterkast, trappenkast en toegang tot woonkamer, keuken en kruipruimte.
- Woonkamer (7.7 m x 3.6 m) met eiken houten vloer, schouw met houtkachel, tuindeur naar tuin en grote ramen aan voor-en achterzijde voorzien van rolluiken.
- Keuken (3.0 m x 2.6 m) uit 2006 en voorzien van hardstenen werkblad, 4 pits gaskookplaat, combioven, vaatwasser en rvs afzuigunit. Het wandmeubel zorgt voor extra opbergruimte. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tussenhal met berging, badkamer en slaapkamer.
- Tussenhal (4.3 m x 1.5 m). De aanbouw en keuken zijn voorzien van een donkere grindvloer met deels vloerverwarming. Vanuit de tussenruimte heeft men ook toegang tot het overkapte terras. De aanbouw is geheel voorzien van rolluiken.
- Slaapkamer 1 (4.3 m x 4.2 m + 1.5 m x 1.5 m) voorzien van een grote schuifpui, internetaansluiting, vloerverwarming, radiator en spots in het plafond. Mooie grote ruimte.
- Badkamer (2.6 m x 1.5 m) met inbouwcloset, inloopdouche, wastafel en vloerverwarming.
- Berging (2.7 m x 2.6 m) met dubbele poort, grindvloer, witgoedaansluiting en Hr combiketel 2006 eigendom. Mooie ruimte voor de fietsen of motor.

Eerste verdieping 
- Overloop (3.9 m x 1.2 m) met toegang tot 4 slaapkamers, doucheruimte en vlizotrap naar zolder. Van één van de slaapkamers kan een badkamer gemaakt worden waardoor de doucheruimte gebruikt kan worden om een vaste trap te maken naar de zolder waar een extra leefruimte gemaakt kan worden.
- Doucheruimte (1.8 m x 1.0 m) met wastafel en douche.
- Slaapkamer 2 (3.7 m x 3.1 m) voorzien van kunststof ramen inclusief rolluiken. 
- Slaapkamer 3 (4.4 m x 2.2 m) voorzien van kunststof ramen.
- Slaapkamer 4 (3.0 m x 2.8 m) voorzien van kunststof ramen.
- Slaapkamer 5 (3.1 m x 2.5 m) voorzien van kunststof ramen inclusief rolluiken.

Tweede verdieping
- Zolder met een hoogte van 2.5 meter met mogelijkheden voor een extra kamer. Tevens bevindt zich hier de tweede Hr combiketel 2014 gehuurd. Op het dak liggen 12 stuks geleasde zonnepanelen. Het leaseplan is ter overname.

Tuin
- Voortuin met grote oprit voor meerdere auto's.
- Achtertuin gelegen op het noorden met overdekt terras, vlonder, bestrating en bloemenborder. Leuke plek met voldoende privacy.

Bijzonderheden 
- Levensloop bestendig met slaapkamer en badkamer op begane grond (2006)
- Bouwjaar 1968
- Inhoud 540 m3 inclusief berging
- Perceel 230 m2
- Woonoppervlak 120 m2
- Gebruiksoppervlak 175 m2
- Hr combiketel 2006 eigendom, tweede Hr combiketel 2014 gehuurd
- Kunststof kozijnen met isolerend glas HR++ met grotendeels rolluiken
- Geïsoleerde muren
- Geleasde zonnepanelen (ter overname)
- Energielabel B

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 4079 groot 2 are en 30 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.230 m²
 • Inhoud540 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers5 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag